Kocam eski sevgilisini unutmadı

Ben neden yaln soyleyim mesajını gördum okudum kadında cevap yazmıs ve gorustuklerıne emınım dıyorm neden yalan soyleyım ben

Ya gelsin işine gelsin bırak sal ipini ne hali varsa görsün niye hayatı kendine yaşanmaz hale getiriyosunuz öfke problemin var gibi destek al ve boşan gitsin

Şimdi araya giriyorum ama varmış, kadın 2011de evlenmiş, o gece içip içip eve gelmemiş kocası, üzerine 2 çocuk daha yapmış konu sahibi. Valla adama hak veresim yok ama konu sahibi de normal değil.

Dostum biz senle komşu olsak, sen gelip bana bu hikayeyi kocanı rezil etmek için anlatsan, benim diğer komşulara anlatacağım şöyle olur ve burda sence kocan rezil oluyor mu?

“Bilmiyomnapcam”ın kocası eski sevgilisi ile görüşüyormuş. Adam zaten onu çok sevmişti. Babası da kızı hiç istemedi, zorla bilmiyom ile evlendirmişti. Demek ki adam unutamamış. Zaten bilmiyorumnapcam da çok geçimsiz bilirsiniz. Katlanılacak gibi değil, dilinden beddua düşmez, herkesle kavga eder. Adama bir huzur vermedi. Bu adam da biraz huzur hakkediyor. Ama işte gene olan çocuklara oluyor”

Ben neden yaln soyleyim mesajını gördum okudum kadında cevap yazmıs ve gorustuklerıne emınım dıyorm neden yalan soyleyım ben
O mesajlardan başka birşey gördün mü?
Valla ben adamın o kadınla görüştüğü için değil de evden kaçmak için eve gelmediğini düşünüyorum. Bu daha mantıklı, ben olsam her dakika bana hakaret edilen vazo fırlatılan evde bende durmam.

Şimdi araya giriyorum ama varmış, kadın 2011de evlenmiş, o gece içip içip eve gelmemiş kocası, üzerine 2 çocuk daha yapmış konu sahibi. Valla adama hak veresim yok ama konu sahibi de normal değil.
Bi üç tane daha doğurur. Adam çocuklar büyüyünce görürsün diye tehdit etmiş.

Offf. Bi de savunan ve ahlak bekçiliği kadrosuna atanan da varmış yorumlarda. Kim ahlaklı kim ahlaksız hemen yargıya varabiliyor bu tür. Vallahi inanılmaz bir yetenek.
Asıl ahlaksızlığı konu sahibi, diğer kadına hakaretler ederek yapıyor bu arada. Hiç tanımadığı insana "artık, kaşar" falan diyor. Tanısa da diyemezdi gerçi, o ayrı.
Ay nerden tutarsam tutayım elimde kalıyor bu konu. Çıkamadım da bir türlü.

Ben boyle bir insanla evli kalmazdim. Vazolar sandalyeler havada ucuyor.
Kayinpederin malini kime verdiginin muhasebesini yapiyor. Uzerime araba aldirdimlar falan...
Ne saygi var ne sevgi. Kendi degerini de dusurmus.
Adamin yerinde olsam ben coktan bosanma davasi acmistim. Adamin gonlu baskasinda olmasa da boyle bir kadinla hakikaten hayat gecirmek cok zor. Bu ne ya. Adama Allah sabır versin. Bu tavirlarla adam evinde nasil mutluluk bulsun.

Imza

Kız bırakmıs bunu o cok ugrasmıs donsın dıye telefon numarasını bıle degıstırmıs kız bide o donemde baska sehırde unuversıtedeyms
Hayır öyle demedin , severek ayrılmışlar . Aileler müdahale etmiş . Kız da senle mi uğraşacağım , benim okulum var demiş gitmiş . Kız daha napsın ? Bak sakinleşmeye başladın bence . Eşinle anlaşmalı boşan sen . Zaten çocukların her türlü mirastan pay alacaklar . Sen kendi hayatını mahvetme . Bir kere yaşayacaksın bu dünyada .

O da bende cok sevdım yazmıs mesajda ama benım kocam zaten oylelerime layık
kimin ne olduğunu bilmeden yargılamak ne kadar doğru siz basta bilerek kabul etmişsiniz üstüne 3 çocuk yapmışsınız burda k.b suçu ne arayıp kendinizi küçük düşüruyorsunuz sizi zorlamı aldılar onlar elindeki malların hepsini sizemi verecekler ne mecburiyetleri var kendiniz çalışıp alsaydınız evinizi arabanızı da yazık valla

Bazı kadınlar hırsla, nefretle hareket ediyor. Tek derdi başkasını rezil etmek şu an kendini hiç düşündüğü yok. Garip geliyor bana. Adam melek değil onu söylüyoruz zaten ama burda kadınlar normal olarak hep kendi penceresinden anlatıyor. Bana kendi penceresinden anlatmasını ragmen rahatsız etti. Onun için sadece koni sahibine değil eşine de üzüldüm. Başımda kavga ve gürültü ile taşınalım, ev al, araba al, şu, bu diyen biri olsa çıldırırım ben ya.

Vay arkadaş ne manyak insanlarla bir arada yaşıyoruzda farketmiyoruz kim bilir.
Kadının ne suçu varda şu sözleri yazdınız.nasıl bi yaşam tarzınız var, hayatta ne yaşadınız da böyle oldunuz sizler ya akıl alır gibi değil.

Konu sahibi sende zaten ne olursa olsun mutlu olamazsın bu fesatlıkla. Kadın senin kocanı napsın Allasen 3 çocuk, sürekli arıza çıkarabilecek bir kadın. Belli ki bi dertten kurtulmuş boşanmış niye bin dert eklesin başına. Bi para kocanda mı var sanki.

Çocuklar büyümeye başlamış, hemen yapsın bir tane daha. Bu sado mazo ilişkisine 4. çocuk iyi gider. Hem paraları da başkası yememiş olur.
O kadar trajikomik bir yorum ki kendimi tiyatro izliyormuş gibi hissettim şu yorumu okurken. konu sahibini ve düşüncelerini daha net anlatan başka bir cümle görmemiştim.

ayyy nasıl bir üslubumuz var ya gözünüzle görmediğiniz tanımadığınız biri için kadın yazmamış eşiniz yazmış ilk siz kadına ve etrafınıza hakaret edene kadar eşinizle çözmeye çalışın

Dogru soyluyo cunku kavusamadıgı ıcın ask zannedıyo gozunde buyutuyo kavussa anlardı ben elının altındayım dıye bana böyle davranabılıyo

Kelimelerinize dikkat edin !!!
Aşağı kalır bi yanınız yok !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…