Kocam eski sevgilisini unutmadı

Ya kadın olarak ben şaşırıyorum gercekten esinizle bunlari sindirerek nasil devam edeceksiniz ? Ki kadin 2011 yilinda evlenmis 10 yil once kocaniz o gun eve gelmemis. Yani yillardir bu stresle kafada kurmayla nasil huzurlu yaşayabildiniz.tamam anladim eşinizde gozunuzy acmissiniz ama adam gozunu sizde acmamis basbaya eski sevgilisine hala aşık oda ayrıbir terbiyesiz utanmaz .kocanız gerçekten affedilmez bir sey yapmış yapıyor da hala. Yani ne saniyorsunuz? Kavga gürültü vazo firlatma ile bu evlilik yoluna girecekmi? Onlari rezil etmeniz sizin evinize huzur verecekmi? Hersey gulluk.gulistanlik mi olacak.tam tersi bu srkilde devam ederseniz ortada evlilik kalmaz .yani kagit ustunde evli kalırsınız sadece ama huzursuz bir ev mtsuz bir anne ile evlilik olmaz yuva olmaz.hadi boşanmadın diyelim zaten bu sekilde yaparak adami dahada kendinzden sogutacaksinz.ustune bak aldatsamda beni birakmaz imaji yaratıcaksiniz.adam daha rahat olacak. Yapilmasi gereken adama tekmeyi atmak hakkinizi olani almak. Sonra defolsun ne halt yiyosa yesin en azindan kafaniz rahat olur. Karmasadan ve ruhunuzu yormaktan kurtulursunuz.eminim yillardir eski sevgili mevzusunu dusunmekten beyniniz.ruhunuz yorulmuştur. Biraz daha sağlıklı düşünmelisiniz .

Yahu diliniz ne kadar kötü gerçekten. Adam keşke boşansa da sonra eskilere gidiyor mu napıyor? Kayınpedere arayıp neden beddua ettiniz anlamadım o hengamede. Kocaya kızmak yok ama eski sevgiliye iyice sallamışsınız kayınpeder de nasibini almış. Bile bile evlenmediniz mi ablacım siz bu adam eskisini unutamıyorum demiş??? Kayınpeder ne sakladı da beddua yedi zaten tanışır tanışmaz eski sevgili muhabbeti olmuş.

Düşünceniz çok yalnış. Kocanı kimse ayartmıyor. Zaten sevdiğini biliyormuşsun. Bu arada kayınbabaya arayıp hakaret ediyorsunuz. 10 yıl kavga gürültü beddualar havada uçuşuyor zaten. Kadına artık diyorsun neden artık olsun boşandığı için mi? Boşananlar artık mı oluyor? Kıza yazan senin kocan yani sayfasını neden kocan için açsın. Belki eski eşi görsün diye nispet yapıyor. Bir insanın günahını nasıl kolayca ala biliyorsunuz. Bir arkadaş da yazmış. Boşanmıyacaksan boşuna didikleme adamın aklında o kıza dönmek yoksa bile böyle yapa yapa sokacaksın zorla. Üslubun çok yalnış hiç kimse boşanmak için evlenmiyor. Yarın başına ne gelecek bilemezsin.

Evet artıklara layık o zaten gelen bunun malına gelir anca
Bende bu fırsatı vermem onlara
Siz nasıl bir kadınsınız ya bir de kız evlat büyütüyorsunuz, ne artığı boşanan insanlar artık mı oluyor? Siz boşansanız sizde artık olacaksınız o zaman zihniyete bak Allahım yarabbim. Kaçıncı yüzyılda kaldınız? Milattan önce kaldığınız kesin.

Yazık ediyorsun hem kendine hem de çocuklarına . Bile bile evlenmişsin . Adam başka bir kadını sevdiğini söylemiş . Ben olsam unutuncaya kadar bana dönme derdim .
10 yıl boyunca bunun acısını çıkartmışsınız belli ki . En küçük şeyden tartışma yaşanmış o evde . 3 tane çocuk yapılmış , sevgisinden emin olunmayan adamdan .
Kırmızı odada en son gelen çiftin hikayesinin başlangıcı gibi olmuş . Ben her şeye razıyım mı dedin evlenirken .
Ben sizin yerinizde olsam en baştan evlenmezdim . Ha evlendim , canım da anne olmak istiyor bir tane çocuk yapardım . Ondan sonra da bu adam zaten bana aşık değil her an her şey olabilir deyip ayaklarımın üstünde durmak için bir işe vs girer çalışırdım . Hem kafamda sürekli bu konu dönüp durmazdı hem de yedek planım var deyip daha huzurlu olurdum .
Çevrem olurdu , yorulur akşam erkenden yatardım vs vs .
Şimdi yapmanız gereken şey önceliği çocuklarınıza vermek . Onlar için huzurlu bir ortam sağlamak .

Bana söylemis zamanında durust oldum ben sana dıyo acıkca söyledim dıyo severek evlenmedıgımı biliyosun dıyo ama ınsan olsan severdım belki dıyo bana ben ınsan degılmısım pislikmisim cocuklar buyusun gorceksın dıyo sen bana beddualarımdan bıkmıs konjsmamdan bkmıs hangı kadın konjsmaz

Kocaya dis gecir diyon da adami paralamadigi kalmis nerdeyse, vazolar.mi uçmuş, beddualar, kavgalar, adam yilmis zaten, fazla surmez. Kocaya dis gecir derken, kan mi alsin istiyosun adamdan
Ay rüzgar yapmış sadece, adamın saçı havalanmış. Bu mu diş geçirmek?

Diliniz zehir saçıyor resmen. Kocanız resmen nefret ettiriyorsunuz kendinizden. Aile sevenleri ayırmış ve başlarına felaket olarak siz gelmişsiniz

Soylemıs ama gercekten de, senı kandırmamıs?

Boşanmayacaksanız o dilinizi törpüleyeceksiniz
Çocuklar için, bunun başka yolu yok

Öyle demek istememiştir ya bi kelimeyle yuhalamayın yahu ayıptır.
Fazla iyi niyetlisiniz ayrıca mesajımda yuhalamak gibi bir şey yok. Soru soruyorum. Gözünü kocanda açman marifetse ne hayrını gördün? Bazı kadınların avuntusu bu oluyor. Ben el değmemiştim gözümü onda açtım o layık değil bak sokak kadınlarına gitti ben daha iyiyim o kadınlardan. Ne soruna faydası var bu yaklasımın ne çözüme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…