- 10 Ağustos 2020
- 5.376
- 26.949
-
- Konu Sahibi bilmiyomnapacam
Adam kadına mesaj atmış, kadın adama değil. Ne artığı hanımefendi boşanan insanlar artık mı oluyor ya?Evli adama mesaj atan kadından ne hayır beklersin haksız da değil bence
Sen şu an çok mu rahatsın? Kocan çok mu rahatsız. Artık yüzgöz de olunmuş, dilediğini yapar gözüne soka soka.Neden ırakmıs onlar rahat etsın dıyemi bosucam ben
Valla 15 dakikada biz bile bıktık sizden adam 10 yıldır çekiyor.Bana söylemis zamanında durust oldum ben sana dıyo acıkca söyledim dıyo severek evlenmedıgımı biliyosun dıyo ama ınsan olsan severdım belki dıyo bana ben ınsan degılmısım pislikmisim cocuklar buyusun gorceksın dıyo sen bana beddualarımdan bıkmıs konjsmamdan bkmıs hangı kadın konjsmaz
Aldatılmış bir kadından düzgün bir kelime de beklemem ben şahsen napsın elit elit oturup bihter gibi anasına ölüyorum anlasana desin dışarda orda burda dimdik ayakta mi dursun bocalıyor kadın bildiğin ya dili sivri bak onda hem fikirim boşanmaz sürüm sürüm süründürür adamı konu sahibiBir kelime dğil ki her mesajda kadına artık mal bok falan dedi
Allah yardım etsin acı bir tecrübe sizinki ama adam sizde sevecek bir şey bulamamış bunca yıla rağmen bu laflardan bu anlaşılıyor. Bu öfke kendinize bence. Kusura bakmayın ama buradaki mesajlarınızdan adamın haklılık payı var gibi geldi bana.Bana söylemis zamanında durust oldum ben sana dıyo acıkca söyledim dıyo severek evlenmedıgımı biliyosun dıyo ama ınsan olsan severdım belki dıyo bana ben ınsan degılmısım pislikmisim cocuklar buyusun gorceksın dıyo sen bana beddualarımdan bıkmıs konjsmamdan bkmıs hangı kadın konjsmaz
Yahu konuşursun elbet de makinalı tüfek gibi saydırmanın anlamı var mı?Bana söylemis zamanında durust oldum ben sana dıyo acıkca söyledim dıyo severek evlenmedıgımı biliyosun dıyo ama ınsan olsan severdım belki dıyo bana ben ınsan degılmısım pislikmisim cocuklar buyusun gorceksın dıyo sen bana beddualarımdan bıkmıs konjsmamdan bkmıs hangı kadın konjsmaz
Yahu sizde sağlam ruh sağlığı varmış, ben konuda 5 dk dır duruyorum 28366364 terapi seansıyla götürdüğüm metal rahatsızlıklarım hortladı.Valla 15 dakikada biz bile bıktık sizden adam 10 yıldır çekiyor.
Adamın anne babası da pişmandır şimdi keşke açık gelin alsaydık da huzurumuz olsaydı diyeYahu sizde sağlam ruh sağlığı varmış, ben konuda 5 dk dır duruyorum 28366364 terapi seansıyla götürdüğüm metal rahatsızlıklarım hortladı.Kim bilir adam ne haldedir. Çekilir dert değil ya valla böyle eşim olsa eve uğramam.
Adam burda haklı, kusura bakma sezarın hakkı sezara. Adam söylemiş sana baştan. Bilerek evlenmişsin. Ne sanmıştın? Muhteşem varlığınla herşeyi unutturabileceğini falan mı? Yapma etme, hepimiz aynı kadınız, ne fazlan olduğunu düşündün diğer kadınlardan? Genç kızlara ibret olsun, seven sever sevmeyen sevmez. Sevmek nedensizdir.Bana söylemis zamanında durust oldum ben sana dıyo acıkca söyledim dıyo severek evlenmedıgımı biliyosun dıyo ama ınsan olsan severdım belki dıyo bana ben ınsan degılmısım pislikmisim cocuklar buyusun gorceksın dıyo sen bana beddualarımdan bıkmıs konjsmamdan bkmıs hangı kadın konjsmaz
Neden onu benden kurtarıyo mesaj atmıs kadın cevap yzmıs unutmadıgını soylemıa neden terslemıyo kadın bende cok sevdım dıyo gorusuyolar cunku evlı adaml gorusuyo o kadın onuda rezıl edıcem yıne dıyorum gelen rahat etmeye parasına gelır zatenAllah kurtarsın adamı sizden. Bu nedir?
Lajfhsjdjd hiç üzülmedim onlara, kapalı kapalı diye tutturursan aldığın gelin seni böyle şeytan görür işte. Tek üzüldüğüm zavallı adam, biri şey demiş makinalı tüfek gibi, gibisi fazla.Adamın anne babası da pişmandır şimdi keşke açık gelin alsaydık da huzurumuz olsaydı diye