- 10 Ağustos 2020
- 5.376
- 26.949
-
- Konu Sahibi bilmiyomnapacam
Valla olabilir.Yanlış anlaşılmasın ama ben adamın üç çocuğu bilerek yaptığını bike sanmıyorum. Burda bi ton konu gördük kadın kocasından gizli hamile kalmaya çalıyordu böyle bir ton konu açıldı. Konu sahibi büyük ihtimalle yerini garantilemek için hamile kaldı.
Hayır sizin ağzınız bozuk, dilinizden beddua düşmediği, adama huzur vermediğiniz için böyle davranıyor. Adam sizi sevmiyor, hiç sevmemiş siz de de sevmesi için bir çaba göstermemişsiniz. Sadece sıra sıra çocuk dizmişsiniz adamın önüne belki ayağına pranga olurlar diye.Dogru soyluyo cunku kavusamadıgı ıcın ask zannedıyo gozunde buyutuyo kavussa anlardı ben elının altındayım dıye bana böyle davranabılıyo
Ablacığım, biz ayrı dünyaların insanıyız. Valla bak. Sabaha kadar seninle konuşsak anlaşamayız. Sağlıklı düşünmüyorsun. Sakinleş, yazdıklarını bir gözden geçir. Önce dünyalarımız bir birleşsin. Bu üslupla bana iltifat etsen ben yine sana cephe alırım. O kadar kötü çünkü.Bebegimde daha kucuk onları nasıl babasız bırakcam ben bunuda dusunuyorum ve cocuklarımın rızkınıda baskasına yedirmeyı ıstememek yanlısmı delil toplayıp bosarım dıyorm herkese rezıl edıp böyle sesziz sakim gştmem dıyorm
Size katılıyorum cikocum...Öyleleri derken ? Açık diye mi bu kanıya vardınız ? Bayılıyorum bu kendi kapalı olunca açık olunca herkesi namussuz sananlara!
Kocanız rahat durmamış mesaj atmış kadınsa kibarca nasip olmadı demiş ne var bunda
ooooo muhteşemYalnız artık diyorsunuz da siz o kadının artığıyla evlenmişsiniz farkında degil misiniz
Neden 3 çocukBebegimde daha kucuk onları nasıl babasız bırakcam ben bunuda dusunuyorum ve cocuklarımın rızkınıda baskasına yedirmeyı ıstememek yanlısmı delil toplayıp bosarım dıyorm herkese rezıl edıp böyle sesziz sakim gştmem dıyorm
Oliv bu durumda aşka inanıp nabsin kim der kaç yıllık eşine aşkınız karşısında boyun egiyorum diye? Adamda zorlami evlendi iki tarafta hatalı.. çocuklara iki tarafta yazık etmiş.Sen aşkın varlığına da inanmıyorsun demek hadi bakalıııım. Daha ne kadar şaşırtabilirsin bizi merakla bekliyoruz.
Eşiniz çocukların başında mi ki şimdi, boşanınca babasiz kalsınlar?Bebegimde daha kucuk onları nasıl babasız bırakcam ben bunuda dusunuyorum ve cocuklarımın rızkınıda baskasına yedirmeyı ıstememek yanlısmı delil toplayıp bosarım dıyorm herkese rezıl edıp böyle sesziz sakim gştmem dıyorm
Kaş yapayım derken göz çıkarmakSize katılıyorum cikocum...
B bilmiyomnapacam KAMU SPOTU: benim ex in metresi kapalı!! Ben açığım.
Ve o metres Allah ı dilinden düşürmüyordu.
Dipnot: arkadasın bakısacısına çomak soktumMevzu dallanmasın arkadaslar. Arkadas mesajı alsın yeter.
Aynen öyle, seni sinir küpü haline getirmiş bu adam . Bu kadar kim ve nefret dolu olduğunu düşünmüyorum. O yüzden sal gitsin ipini .Dogru soyluyo cunku kavusamadıgı ıcın ask zannedıyo gozunde buyutuyo kavussa anlardı ben elının altındayım dıye bana böyle davranabılıyo
Korunurken yanlışlıkla olmuştur bebeler.Neden 3 çocuk
İnsan başkasını kendi penceresinden izler işte.Hayır sizin ağzınız bozuk, dilinizden beddua düşmediği, adama huzur vermediğiniz için böyle davranıyor. Adam sizi sevmiyor, hiç sevmemiş siz de de sevmesi için bir çaba göstermemişsiniz. Sadece sıra sıra çocuk dizmişsiniz adamın önüne belki ayağına pranga olurlar diye.
Abarttığı kadar değildir, ufak çapta var birşeyler galiba. Hayır adam Koç'un Sabancı' nın oğlu gibi de bir hava vermiş. Tutturmuş yiyecekler de yiyecekler.Kocaniz ne is yapiyor nerak ettim siz para para para dedikce
Hem bile bile lades demişsin hemde artık martik ... İçinizde bayağı öfke var , malları filan da attınız o ne alaka ?Evet artıklara layık o zaten gelen bunun malına gelir anca
Bende bu fırsatı vermem onlara
Aynen.Ben de yuvanın kutsalligina inanıyorum ama biri mutlu değilse,evlenirken yeterince olgun değilse ve olgunlaştığında yanlış olduğunu düşünürse,gözü kaymaya başlarsa istemese de, karşıdaki kişi evlenene kadar sakladıysa kendini ve sonra gerçek kişiliği ortaya çıkarsa,hicbir şeyi düşünmeden gözü kara aşkla evlendilerse hemen ve sonra bulutlardan indilerse vs nedenlerle boşanmak isteyen dur denmez..aldatma, kumar, şiddet vs saymadım bile. Onun için şartlar uygunsa cocuk için en az 4 sene beklenmeli diyorum. Ama burda pes peşe cocuk yapılmış. Insanın ruhunu, kalbini sıkan, cendereye alan bir durum sürekli konuşmak, beddua, emir... aslında ikisi de birbiri ile.mutlu değil ama koni sahibi kendo mutluluğunu değil karşıdakinin mutsuzluğunu garantiye almak istiyor sadece.Ben üstte yazdım, konuda 5 dk durdum def ettiğim bütün metal rahatsızlıklarım geri geldi, valla sinirim tepeme çıktı. Kim bilir adam ne haldedir.
Şimdi aldatanı aklamak değil niyetim ama evimde böyle huzursuz olsam, her dakika bana bağırıp çağırılsa eşimin ağzında beddua eksik olmasa bende mutlu olduğum yere çevirirdim kafamı. Ha gidip yazmazdım görüşmezdim ama onunla evlensek daha mı iyi olurdu diye içlenirdim. Yuvada niyet ebediyet beraberliktir, ömür boyu beraber olmak için saygı-sevgi-sadakat gerekir. Bu adamın evinde saygı ve sevgi namına hiçbirşey yok ki. Yazık günah, şekilcilik uğruna biten hayatlar. Konu sahibi beni de çok rahatsız etti gerçekten.
Doğru valla. O kadının begenmedigiyle evlenmiş.Yalnız artık diyorsunuz da siz o kadının artığıyla evlenmişsiniz farkında degil misiniz
Nasıl sövdü acaba