Kocam eski sevgilisini unutmadı

Siz nasıl bir kadınsınız ya bir de kız evlat büyütüyorsunuz, ne artığı boşanan insanlar artık mı oluyor? Siz boşansanız sizde artık olacaksınız o zaman zihniyete bak Allahım yarabbim. Kaçıncı yüzyılda kaldınız? Milattan önce kaldığınız kesin.
Kesin tarih veriyorum kızları diri diri toprağa gömdükleri cahiliye döneminden kalmıs

Bazı kadınlar hırsla, nefretle hareket ediyor. Tek derdi başkasını rezil etmek şu an kendini hiç düşündüğü yok. Garip geliyor bana. Adam melek değil onu söylüyoruz zaten ama burda kadınlar normal olarak hep kendi penceresinden anlatıyor. Bana kendi penceresinden anlatmasını ragmen rahatsız etti. Onun için sadece koni sahibine değil eşine de üzüldüm. Başımda kavga ve gürültü ile taşınalım, ev al, araba al, şu, bu diyen biri olsa çıldırırım ben ya.
Ben üstte yazdım, konuda 5 dk durdum def ettiğim bütün metal rahatsızlıklarım geri geldi, valla sinirim tepeme çıktı. Kim bilir adam ne haldedir.
Şimdi aldatanı aklamak değil niyetim ama evimde böyle huzursuz olsam, her dakika bana bağırıp çağırılsa eşimin ağzında beddua eksik olmasa bende mutlu olduğum yere çevirirdim kafamı. Ha gidip yazmazdım görüşmezdim ama onunla evlensek daha mı iyi olurdu diye içlenirdim. Yuvada niyet ebediyet beraberliktir, ömür boyu beraber olmak için saygı-sevgi-sadakat gerekir. Bu adamın evinde saygı ve sevgi namına hiçbirşey yok ki. Yazık günah, şekilcilik uğruna biten hayatlar. Konu sahibi beni de çok rahatsız etti gerçekten.

O kadar trajikomik bir yorum ki kendimi tiyatro izliyormuş gibi hissettim şu yorumu okurken. :KK70: konu sahibini ve düşüncelerini daha net anlatan başka bir cümle görmemiştim. 🤣
Bebegimde daha kucuk onları nasıl babasız bırakcam ben bunuda dusunuyorum ve cocuklarımın rızkınıda baskasına yedirmeyı ıstememek yanlısmı delil toplayıp bosarım dıyorm herkese rezıl edıp böyle sesziz sakim gştmem dıyorm

Dogru soyluyo cunku kavusamadıgı ıcın ask zannedıyo gozunde buyutuyo kavussa anlardı ben elının altındayım dıye bana böyle davranabılıyo
Kavuşursan meşk, kavuşamazsan aşk olur. Ona lafım yok. Ne olduğunu bilmediği ki sadece anlattığınızda bile karşı tarafın suçu yok, kadına kalkmış o... K.ş.r karı diyo.
Hala lafımın arkasındayım.
Allah bizi bu tip insanlardan muhafaza etsin.

Ben üstte yazdım, konuda 5 dk durdum def ettiğim bütün metal rahatsızlıklarım geri geldi, valla sinirim tepeme çıktı. Kim bilir adam ne haldedir.
Şimdi aldatanı aklamak değil niyetim ama evimde böyle huzursuz olsam, her dakika bana bağırıp çağırılsa eşimin ağzında beddua eksik olmasa bende mutlu olduğum yere çevirirdim kafamı. Ha gidip yazmazdım görüşmezdim ama onunla evlensek daha mı iyi olurdu diye içlenirdim. Yuvada niyet ebediyet beraberliktir, ömür boyu beraber olmak için saygı-sevgi-sadakat gerekir. Bu adamın evinde saygı ve sevgi namına hiçbirşey yok ki. Yazık günah, şekilcilik uğruna biten hayatlar. Konu sahibi beni de çok rahatsız etti gerçekten.
Yanlış anlaşılmasın ama ben adamın üç çocuğu bilerek yaptığını bike sanmıyorum. Burda bi ton konu gördük kadın kocasından gizli hamile kalmaya çalıyordu böyle bir ton konu açıldı. Konu sahibi büyük ihtimalle yerini garantilemek için hamile kaldı.

Bebegimde daha kucuk onları nasıl babasız bırakcam ben bunuda dusunuyorum ve cocuklarımın rızkınıda baskasına yedirmeyı ıstememek yanlısmı delil toplayıp bosarım dıyorm herkese rezıl edıp böyle sesziz sakim gştmem dıyorm
Kız işte delile gerek yok adam ne istesen vercek gibi. Uğraşma yorma çocuklarını da kendini de.

Yanlış anlamayın ama üslubunuz biraz yanlış gibi.Yani sürekli kavga eder gibi bi haliniz var.Ne aşklar unutuluyor.Sevmeden evlenip sonra ölümüne sevenler oluyor.Bir de 3 çocuk.Allah yardımcınız olsun sizin de eşinizin de.

X