- 5 Nisan 2023
- 3.864
- 11.841
- 128
- 27
Boşanmayacaksan çok ortalığı bulandırıp yüz göz olma. Benim anlamadığım açık hesapları direk takip edebiliyorsun, eşin takip ettikten sonra arkadaşın neden çıkartmış? Yani normalde yakın arkadaşının eşi eklese normal karşılarsın. Ne düşündüde takibi ret etti ilk seferde?Peki boşanmadım diyelim bundan sonra ne olacak nasıl ilerlicek arkadasımı dilemem ama artk nasıl bir araya geleceğiz bu durum beni düşündürüyor boşanmayı cok isterim ne hali varsa görsün demeyi ama kızım küçük babasına çok düşkün kıyamıyorum aileme söylesem onlarda benim arkamda olmayacak bu çaresizlik cok kötü
Ohoo siz zaten önceden aldatılmışsınız ki.. Adam artık saklama gereği bile duymuyor. Nasılsa inkar etmesi işe yarıyor, siz boşanmıyorsunuz. Adam da gönül eğlendiriyor.Aslında eşim daha öncede gizli integram kullanırdı yakalamıştım birileriyle sanal mesajlaşırdı görmüştüm hatta ekran alıp ona göstermiştim hesap sormuştum onu bile inkar etmişti Zten eşimle eş olarak o zamandan beri soguguz daha doğrusu benim sevgim kalmadı içimde bitti sadece bir evlilik sürüyor ama nasıl sürüyor kadınlar unutmaz ya hani ben unutmadım evliliği bitirmedim ama hiç unutmadım sevgimi de yok etti ama bu kabul edilecek bişey değil boşanmayı ayrılmayı cok istiyorum ama hiç kolay olmayacak aslında tek bir adım atsam devamı gelecek?
İşiniz var mı? Kendinize bu saygısızlığı yapmayın. Daha önce başkalarıyla da yapmış ama artık yüzsüzlüğü ele almış en yakın arkadaşınıza kadar yürüyo. Hemen düşünmüyorsunuz belli ki ama en azından boşanmak için kendinize maddi zemin hazırlayın.Aslında eşim daha öncede gizli integram kullanırdı yakalamıştım birileriyle sanal mesajlaşırdı görmüştüm hatta ekran alıp ona göstermiştim hesap sormuştum onu bile inkar etmişti Zten eşimle eş olarak o zamandan beri soguguz daha doğrusu benim sevgim kalmadı içimde bitti sadece bir evlilik sürüyor ama nasıl sürüyor kadınlar unutmaz ya hani ben unutmadım evliliği bitirmedim ama hiç unutmadım sevgimi de yok etti ama bu kabul edilecek bişey değil boşanmayı ayrılmayı cok istiyorum ama hiç kolay olmayacak aslında tek bir adım atsam devamı gelecek?
Ben de zaten inanın bunu yapıyorum yıllardır çalışıp el işi örgü bişeler yapıp satıyorum kenara atıp biriktiriyorum ama bu tabi çocukla beni idare etmez cocugumnbüyüsn okula gidecek yaşa gelsin bende işe girip sonra tekmeyi atayımİşiniz var mı? Kendinize bu saygısızlığı yapmayın. Daha önce başkalarıyla da yapmış ama artık yüzsüzlüğü ele almış en yakın arkadaşınıza kadar yürüyo. Hemen düşünmüyorsunuz belli ki ama en azından boşanmak için kendinize maddi zemin hazırlayın.
Bence bir an önce ise girin kreş denilen birşey var kaç yaşında çocuğunuz üç yasindan büyükse ona da çok iyi gelecektir . Bir iş bulmak zaten sürecekBen de zaten inanın bunu yapıyorum yıllardır çalışıp el işi örgü bişeler yapıp satıyorum kenara atıp biriktiriyorum ama bu tabi çocukla beni idare etmez cocugumnbüyüsn okula gidecek yaşa gelsin bende işe girip sonra tekmeyi atayım
Şunu kendinizi inandırarak yazdıysanız çok yazık. Siz de bir kadınsınız giydiğiniz kıyafetten tacize uğrasanız sizin için bu sözleri yazsalar ne hissederdiniz? Bencillik ülkemizin en büyük hastalığı. O zaman bu açtığınız konuyu hiç dert etmeden eşinizin başka kadınları da beğenip yazmasını sorun etmeyin ne de olsa kadınlar fazla özgür.Aynen öyle arkadaşım biraz rahat Özgür o yüzden bu yüzü buldu ben anlamıyorum
Ben Instagrama girince zaten herşeyi kaldırmış yaptıgı beğenileri falan herşeyi silmiş sonuna kadar inkar yani ama benim zorums giden bu ekran resimleri var neyi inkar ediyorsun dürüst olsana neden bunu kabul etmek istemiyorlar salak yerine koyuyorlar
İstek attığını inkar etmeseydi iyimser yaklaşabilirdim ama sanki biraz arkadaşınıza yürümüş gibiMerhaba arkadaşlar cok önemli yardımcı olursanız sevinirim arkadaşım beni arıyor ve kocamın ona arkadaşlık isteği attığını reddettiği halde tkrar attığını sonra ara ara fotoğraflarını begendiğini söyledi ben hayatımın şokunu yaşadım eşime bunu sorduğumda inkar etti ben yapmadım dedi ama ekran kayıtları vardı herşey ortadaydı arkadaşım benim için doğru oldufunu bildiği için benimle paylaştı saklamak istemedi eşim inkar ediyor ama ben gördüm ve gerçekten yıkıldım bu durumu yaşayan var mı napıcamı bilmiyorum
Kabul etseydi dediğiniz takip isteğinden mi bahsettiniz? Zaten önce bir takip isteği attı demiş konu sahibi. Sonra fotoğraflarını beğenmiş açık diyor iyice karıştı asdfKeşke arkadaşınız kabul etseydi bakalım sonu ne olacaktı elinizde daha fazla delil olabilirdi
Arkadaşının bı suçu yok ama burda eşin niyeti bozmuş gibi
Şu cümleyi yazarken utanmadınız mı ya bu cümlenin o saatte orada ne işi varmış cümlesinden hiçbir farkı yok.Aynen öyle arkadaşım biraz rahat Özgür o yüzden bu yüzü buldu ben anlamıyorum
Evet takip isteğini kabul edip bekleseydi mesaj falan atardı belki diye demiştimKabul etseydi dediğiniz takip isteğinden mi bahsettiniz? Zaten önce bir takip isteği attı demiş konu sahibi. Sonra fotoğraflarını beğenmiş açık diyor iyice karıştı asdf
Ay evet bende böyle düşünürüm sanırımEşimin arkadaşları beni takip ediyor aynı şekilde eşimde arkadaşlarımı takip eder takipleşiriz. Ben niye böyle hiç düşünmedim. Böyle mi düşünülmeli
Bence siz zaten hali hazırda eşinize de arkadaşınıza da güvenmiyorsunuz. İkisinde de bu potansiyeli görüyorsunuz o yüzden böyle bir tepki veriyorsunuz.
Benim ve çevrem için bu normal bişey çünkü
Biz de öyle eşim çoğu arkadaşımla takipleşir ben de arkadaşlarımın partnerletini yüz yüze tanıyorsam takip ederim. Fotoğraf vs çok beğenmem sadece hikayeleri izliyorum. Ama onlar benim attığım fotoğrafı beğenir. Ama burada normal olmayan şeyler var benceEşimin arkadaşları beni takip ediyor aynı şekilde eşimde arkadaşlarımı takip eder takipleşiriz. Ben niye böyle hiç düşünmedim. Böyle mi düşünülmeli
Bence siz zaten hali hazırda eşinize de arkadaşınıza da güvenmiyorsunuz. İkisinde de bu potansiyeli görüyorsunuz o yüzden böyle bir tepki veriyorsunuz.
Benim ve çevrem için bu normal bişey çünkü
Biz de öyle eşim çoğu arkadaşımla takipleşir ben de arkadaşlarımın partnerletini yüz yüze tanıyorsam takip ederim. Fotoğraf vs çok beğenmem sadece hikayeleri izliyorum. Ama onlar benim attığım fotoğrafı beğenir. Ama burada normal olmayan şeyler var bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?