Kocam en yakın arkadaşımın integramdan fotoğraflarını beğenmesi

Boşanmayacaksan çok ortalığı bulandırıp yüz göz olma. Benim anlamadığım açık hesapları direk takip edebiliyorsun, eşin takip ettikten sonra arkadaşın neden çıkartmış? Yani normalde yakın arkadaşının eşi eklese normal karşılarsın. Ne düşündüde takibi ret etti ilk seferde?
Karısının yakın arkadaşına bakması çok mide bulandırıcı. Aynı ortamda neler geçti aklından kimbilir.

Ohoo siz zaten önceden aldatılmışsınız ki.. Adam artık saklama gereği bile duymuyor. Nasılsa inkar etmesi işe yarıyor, siz boşanmıyorsunuz. Adam da gönül eğlendiriyor.

İşiniz var mı? Kendinize bu saygısızlığı yapmayın. Daha önce başkalarıyla da yapmış ama artık yüzsüzlüğü ele almış en yakın arkadaşınıza kadar yürüyo. Hemen düşünmüyorsunuz belli ki ama en azından boşanmak için kendinize maddi zemin hazırlayın.

Ben de zaten inanın bunu yapıyorum yıllardır çalışıp el işi örgü bişeler yapıp satıyorum kenara atıp biriktiriyorum ama bu tabi çocukla beni idare etmez cocugumnbüyüsn okula gidecek yaşa gelsin bende işe girip sonra tekmeyi atayım

Bence bir an önce ise girin kreş denilen birşey var kaç yaşında çocuğunuz üç yasindan büyükse ona da çok iyi gelecektir . Bir iş bulmak zaten sürecek

bu durumla ilgili yorum yapamayacağım şimdi boşanmayacaksanız konuyu çok deşmeyin ama size tavsiyem geleceğe yönelik mutlaka bir işe girin çalışın ayaklarınızın üstünde durun. Bu ilk değilmiş son da olmayabilir, yarın gururunuzu daha fazla incitecek bişey yaparsa kendinizi çaresiz hissetmeyin diye diyorum

Aynen öyle arkadaşım biraz rahat Özgür o yüzden bu yüzü buldu ben anlamıyorum
Şunu kendinizi inandırarak yazdıysanız çok yazık. Siz de bir kadınsınız giydiğiniz kıyafetten tacize uğrasanız sizin için bu sözleri yazsalar ne hissederdiniz? Bencillik ülkemizin en büyük hastalığı. O zaman bu açtığınız konuyu hiç dert etmeden eşinizin başka kadınları da beğenip yazmasını sorun etmeyin ne de olsa kadınlar fazla özgür.

bu kadar çaba göstermiş olması tam red flag ya, bundan sonra takipte kalın bence

İstek attığını inkar etmeseydi iyimser yaklaşabilirdim ama sanki biraz arkadaşınıza yürümüş gibi

Keşke arkadaşınız kabul etseydi bakalım sonu ne olacaktı elinizde daha fazla delil olabilirdi

Arkadaşının bı suçu yok ama burda eşin niyeti bozmuş gibi
Kabul etseydi dediğiniz takip isteğinden mi bahsettiniz? Zaten önce bir takip isteği attı demiş konu sahibi. Sonra fotoğraflarını beğenmiş açık diyor iyice karıştı asdf

Eşimin arkadaşları beni takip ediyor aynı şekilde eşimde arkadaşlarımı takip eder takipleşiriz. Ben niye böyle hiç düşünmedim. Böyle mi düşünülmeli

Bence siz zaten hali hazırda eşinize de arkadaşınıza da güvenmiyorsunuz. İkisinde de bu potansiyeli görüyorsunuz o yüzden böyle bir tepki veriyorsunuz.

Benim ve çevrem için bu normal bişey çünkü

Aynen öyle arkadaşım biraz rahat Özgür o yüzden bu yüzü buldu ben anlamıyorum
Şu cümleyi yazarken utanmadınız mı ya bu cümlenin o saatte orada ne işi varmış cümlesinden hiçbir farkı yok.
Senin kocan sapık, ahlaksız, saygısız, sadakatsiz, gözü dışarda daha sayayım mı?

Konu sahibi şimdi iki ihtimalden hangisini düşünüyorsun ?

Arkadaşın ve eşin flörtlesip terslestiler ve arkadaşın seni uyardı gibi mi yoksa ki bence ikincisi benim ilk aklıma gelen eşin arkadasina mesaj attı da kız kibarlastirarak takip ve foto beğenmesinden mi bahsetti ? Çünkü aynı eve giren iki insanın takiplesmesi ve foto beğenmesi tuhaf değil

Ay evet bende böyle düşünürüm sanırım

Biz de öyle eşim çoğu arkadaşımla takipleşir ben de arkadaşlarımın partnerletini yüz yüze tanıyorsam takip ederim. Fotoğraf vs çok beğenmem sadece hikayeleri izliyorum. Ama onlar benim attığım fotoğrafı beğenir. Ama burada normal olmayan şeyler var bence

E yani böyle düşünüyorsa normal değil zaten. Bende beğenirim eşimin arkadaşlarının fotosunu ne yani ben iş mi atıyorum onlara töbe yarabbim

Arkadaşıda normal değil eşide keza konu sahibinin kendinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…