Kocam en yakın arkadaşımın integramdan fotoğraflarını beğenmesi

Hiç böyle birşey bilmiyordum ben nasıl oluyor ki o açık hesap olmasının amacı ne o zaman 🤔
Sanirim hesabi gizlediginde artik takip etmeyenler goremedigi icin bunun yasanmamasi adina isteyen takipci oluyor. Birde takipcisi degilsen her defasinda ismini aratip hesabina bakman lazim veya onerilen arkadaslarda cikiyor. Ama takip edersen akişinda her paylasimi veya storysi onune dusuyor.
Benim o arkadas surekli onerilerde ciktigi icin bakiyorum hesabina ama takip etsem artik arkadas listemde olacagi icin akişimda surekli paylasimlari gozukecek.

Yav kocam gidip arkadaşımı takip etse ve beğeni yapsa ne arkadaşım ne ben kötü düşunmeyoz ne biçim hayatlarınız var ya ayrıca arkadaşım biraz rahat falan filan demen çok hoş
Arkadaşım rahat derken kötü anlamda demedim biz tututu aileleriz o bize göre daha rahat serbest demek istedim mesela ben eşimin arkadaşlarını tanımam takip etmem erkeklerle muhatap olan biri değilim arkadaşım da eşimi tanır bilir böyle biri olup kendisinin fotografını beğenmesi normal değil işte belki başka arkadasları eşleri begense sorun olmaz ama bizde böyle şeyler normal değil umarım anlatabildim

Bence güvenmeyin siz ona arkadaşınızın özgür olması ne alaka sizde özgür anayasal hakları mevcut kadınsiniz.Farkindamisiniz arkadaşınız istese ruhunuz duymazdi size söyleyen o eşiniz değil .Bide bu gülüp geçilecek birşey değil .Yarın tanımadığınız kadına kıza yapar yazar ruhunuz duymaz o ne olacak.Demekki hayat boyu bir gözünüz açık uyumak durumundasınız

Siz şu an son msjdan arkadaşınızı suçlamaya çalışıyorsunuz. Keşke bana söylemeseydi engelleseydi vs diye. Öncelikle şunu söyleyim bence gayet normal bi durum. Eşimin yakın arkadaşları bende ekli benim arkadaşlarım da eşimde ekli. Gayet fotolarını da beğeniriz. Ama sizin arkadaşınız belli ki rahatsız olmuş ve size bunu söylemiş. Eşiniz ee ne var ki arkadaşımız sonuçta dese hak verirdim. Ama adam inkar ediyor. Bu da kötü niyetli olduğunun kanıtı. Arkadaşınız suçlamayın. Belli ki boşanmayacaksınız eşinize de daha bu konuyu açmayın. İnanmış gibi yapın. İyice alışıp kudurmasın.

Sanirim hesabi gizlediginde artik takip etmeyenler goremedigi icin bunun yasanmamasi adina isteyen takipci oluyor. Birde takipcisi degilsen her defasinda ismini aratip hesabina bakman lazim veya onerilen arkadaslarda cikiyor. Ama takip edersen akişinda her paylasimi veya storysi onune dusuyor.
Benim o arkadas surekli onerilerde ciktigi icin bakiyorum hesabina ama takip etsem artik arkadas listemde olacagi icin akişimda surekli paylasimlari gozukecek.
Yok anlamadın hesap açık hesapsa katip isteği olmuyor direk takip edebiliyorsun takip etmeden de bakabiliyorsun tabi ;)

Aynen öyle o kadar çok isterdim ki bir kılıf bulsun başka birine atsa zorums gitmez benim arkadaşım yani nasıl bir araya geleceğiz nasıl olmamış gibi davranacagız
Keşke arkadaşınız kabul etseydi bakalım sonu ne olacaktı elinizde daha fazla delil olabilirdi
Keşke tam tersi ilk istek attığında engelledeydi 😓
Arkadaşının bı suçu yok ama burda eşin niyeti bozmuş gibi

Bence güvenmeyin siz ona arkadaşınızın özgür olması ne alaka sizde özgür anayasal hakları mevcut kadınsiniz.Farkindamisiniz arkadaşınız istese ruhunuz duymazdi size söyleyen o eşiniz değil .Bide bu gülüp geçilecek birşey değil .Yarın tanımadığınız kadına kıza yapar yazar ruhunuz duymaz o ne olacak.Demekki hayat boyu bir gözünüz açık uyumak durumundasınız
Bence tanımadığı birine çoktan yapmıştır da konu sahibinin haberi yoktur.

Siz şu an son msjdan arkadaşınızı suçlamaya çalışıyorsunuz. Keşke bana söylemeseydi engelleseydi vs diye. Öncelikle şunu söyleyim bence gayet normal bi durum. Eşimin yakın arkadaşları bende ekli benim arkadaşlarım da eşimde ekli. Gayet fotolarını da beğeniriz. Ama sizin arkadaşınız belli ki rahatsız olmuş ve size bunu söylemiş. Eşiniz ee ne var ki arkadaşımız sonuçta dese hak verirdim. Ama adam inkar ediyor. Bu da kötü niyetli olduğunun kanıtı. Arkadaşınız suçlamayın. Belli ki boşanmayacaksınız eşinize de daha bu konuyu açmayın. İnanmış gibi yapın. İyice alışıp kudurmasın.
Peki boşanmadım diyelim bundan sonra ne olacak nasıl ilerlicek arkadasımı dilemem ama artk nasıl bir araya geleceğiz bu durum beni düşündürüyor boşanmayı cok isterim ne hali varsa görsün demeyi ama kızım küçük babasına çok düşkün kıyamıyorum aileme söylesem onlarda benim arkamda olmayacak bu çaresizlik cok kötü

Bide çok utanıyorum yazmışsınız niye .Eşiniz utansın asıl sizi kendini düşürdüğü durumdan.Baktınız bu hareketleri devam ediyor o zaman bı karar verin .Çok kötü gerçekten insan eşini dostunu damı tanıştıramayacak

Yok anlamadın hesap açık hesapsa katip isteği olmuyor direk takip edebiliyorsun takip etmeden de bakabiliyorsun tabi ;)
Heh evet bende yanlis anlamisim konuyu basta 🤦‍♀️ kisinin onay vermesi gerekmiyor direkt takip edilebiliyor. Belli ki arkadasi bildirimlerden gorup takip edenlerden cikartti. Ama konu sahibinin esi tekrar takibe aldi.

Peki boşanmadım diyelim bundan sonra ne olacak nasıl ilerlicek arkadasımı dilemem ama artk nasıl bir araya geleceğiz bu durum beni düşündürüyor boşanmayı cok isterim ne hali varsa görsün demeyi ama kızım küçük babasına çok düşkün kıyamıyorum aileme söylesem onlarda benim arkamda olmayacak bu çaresizlik cok kötü
Arkadaşınızla artık eşiniz yokken görüşün. Napayım bi bok yemiş ama çocuk var ayrılamadım dersiniz. Sizi anlayacaktır. Eşinize de bu konuyu uzatmayın. Üzgünüm ama adam sizi aldatmak için zaten pusuda. Başka çocuk düşünmeyin bence.

Bide çok utanıyorum yazmışsınız niye .Eşiniz utansın asıl sizi kendini düşürdüğü durumdan.Baktınız bu hareketleri devam ediyor o zaman bı karar verin .Çok kötü gerçekten insan eşini dostunu damı tanıştıramayacak
Aynen öyle inanınn cok haklısnızben olsam bende aynısını derdim ama insan kendi olunca duruyor ben utanacak bişey yapmadım ama kocam adıma cok utanıyorum ve cevreme anlatsam acıyacak bana dicekler arkadaşını evine soktu bak ne oldu böyle insanlar var işte ama ben kötü düşünmedim hiç bir zaman

Ben mi konuyu anlamadım profil herkese açıksa takip eder direk takip edenleri kontrol edip arkadaşınız iki kez çıkarmış sonra mı tüm fotoğraflara beğeni atmış ? Yani birbirini taniyorsa niye takipten çıkarmış neden beğenisini ekran görüntüsü almış ki ? Normal şartlarda arkadaşı takip edip fotoğraf beğenmek normal birşey çünkü eşin bunu neden inkar ediyor arkadaşın niye bunun ekran kaydını alıyor ? İkisi de çok tuhaf geldi . Sonuçta sosyal medya birbirini tanıyan insanların takip edip beğenmesi üzerine kurulu ya .

Benim anlamadigim herkese acik hesabi olan birini zaten tanidigi tanimadigi herkes takip edebiliyor, paylasimlarini gorebiliyor. Amacta bu zaten. Arkadasiniz neden ozellikle esinizden rahatsizlik duymus olabilir? Daha once muhabbeti, ayni ortamda bulunmusluklari varsa bunu normal karsilayabilirdi.

Bu erkeklere ne oluyor yahu?! Ne yiyip ne içtiler de bu hale geldi bunlar! Ne bu doyumsuzluk?! Tam çıldırmalık. Hem kendi salak hem de sizi salak yerine koymaya çalışıyor. Gerçekten hayret verici bir durum. Bu arada eşiniz gercek anlamda salakmış. Kusura bakmayın ama bi insanın şu olayı reddetmesi için veya yapmadım, etmedim demesi için salak olması lazım. Salak olması bile benim için başlı başına boşanma sebebidir. Hayatta tahammülüm yok böylelerine. Eşinizin gözü dışarıda hem de uzaktaki, tanımadığınız kadınlarda da değil, yakınlarınızdaki kadınlarda. Benim için bu iğrenç ve kabul edilebilir bir durum değil. Boşanma sebebi.
Haa bu arada arkadaşınız ve eşiniz srasinda çok bi muhabbet, arkadaşlık olmadığını varsayarak bu yorumu yazdım. Yoksa muhabbetleri varsa sorun değil aslında da eşinizin ısrarla inkarı çok şüpheli bi durum. Ayrıca kadın 1 kere red etmiş, ısrar neden?

Benim anlamadigim herkese acik hesabi olan birini zaten tanidigi tanimadigi herkes takip edebiliyor, paylasimlarini gorebiliyor. Amacta bu zaten. Arkadasiniz neden ozellikle esinizden rahatsizlik duymus olabilir? Daha once muhabbeti, ayni ortamda bulunmusluklari varsa bunu normal karsilayabilirdi.
Bende aynı şeye şaşırdım eve çıkıp giren bir kızmış önceden mi birşey oldu acaba ? Yoksa evine girip çıkan bir insanı takip etmek fotoğrafını beğenmek tuhaf birşey değil ki

Arkadaşınızla artık eşiniz yokken görüşün. Napayım bi bok yemiş ama çocuk var ayrılamadım dersiniz. Sizi anlayacaktır. Eşinize de bu konuyu uzatmayın. Üzgünüm ama adam sizi aldatmak için zaten pusuda. Başka çocuk düşünmeyin bence.
Aslında eşim daha öncede gizli integram kullanırdı yakalamıştım birileriyle sanal mesajlaşırdı görmüştüm hatta ekran alıp ona göstermiştim hesap sormuştum onu bile inkar etmişti Zten eşimle eş olarak o zamandan beri soguguz daha doğrusu benim sevgim kalmadı içimde bitti sadece bir evlilik sürüyor ama nasıl sürüyor kadınlar unutmaz ya hani ben unutmadım evliliği bitirmedim ama hiç unutmadım sevgimi de yok etti ama bu kabul edilecek bişey değil boşanmayı ayrılmayı cok istiyorum ama hiç kolay olmayacak aslında tek bir adım atsam devamı gelecek?

Acaba baska bir dm den mesaj yada ters bir durum oldu da arkadasi acikca soyleyemedi. Bu sekilde uyari yaparak esine de gozdagi mi verdi. Baska birsey dusunemedim suan

Back