Kocam en yakın arkadaşımın integramdan fotoğraflarını beğenmesi

Bende böyle düşünüyorum . Konu sahibi bana niye söyledi diyor mesela bu tavrını az çok tahmin ettiği için devamını söylememiş olabilir

Konu sahibi aslında şöyle işler var muhasebe okuyorsan on muhasebeci olarak alıyorlar sekreterlik falan da yapıyorsun çocuğu da belediyenin kreşleri varsa onlara yollayıp böyle bir iş bulabilirsen secenek olarak dusunebilirsin . Tabi ki hangi il bilmiyorum böyle ilanlar bulursan küçük orta ölçekli firmalar yapabiliyor

Adam tecavüz etse arkadaşım açık giymişti der bunun gibi tipler.
Koca delisi.
İpini tut kocanın da sağa sola salya atmasın birbirinizin aynası gibisiniz.

Bende böyle düşünüyorum . Konu sahibi bana niye söyledi diyor mesela bu tavrını az çok tahmin ettiği için devamını söylememiş olabilir
Bana neden söyledi demedim ilk istek attığında keske engelleseydin dedim ayrıca söylemediği hiçbirşry yok herşeyi anlattı önce istek atıyor reddedince tekrar reddetmesinin sebebi de benim intgram da hiçbir şekilde erkek yok eşim coknttutu arkadaşım da bunu biliyor bana yasak olup kendisine neden özgür olsun reddediyor cunku bazen arkadaşim ikimizin fotosunu paylaşır hikayede eşim çok kızar höyle şeylere o yüzden ikimizde istemezdik sayfasında olmasını neyse reddedince tekrar yollayıp sonra her gün fotolar beğenmeye başlamış bundan dolayı rahatsz olmuş neden yani sürekli sayfasına bakıp begeni yapıyor bu yüzden de bana sçyledi saklamak istemedi istiyorsan ekran fotosu alim sana atim dedi cnku biliyor eşim inkar edecek

İnanınki o geleceğe dair öyle güzel planlarım var ki iş olarak ta ama bunun için zaman lazım biraz kızım küçük kreşe bu yaşta göndermeye karsıyım ben korkuyorum küçük olduğu için kendini ifade edemez kötü şnsanlara denk gelir diye görüyoruz neler neler oluyor 4 yasından önce veremem ben ya yapamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…