Bazı insanın enerjisi kötü olur ama sonuçta geri takip yapmamış tekrar takipliyor stalk yapıp beğeniyorE yani böyle düşünüyorsa normal değil zaten. Bende beğenirim eşimin arkadaşlarının fotosunu ne yani ben iş mi atıyorum onlara töbe yarabbim
Arkadaşıda normal değil eşide keza konu sahibinin kendinde.
Muhtemelen konu sahibi ve eşi muhafazakar görünümlü insanlar. Konu sahibinin eşi dışarıya karşı çok tutucu görünen, güya ibadetinde, haramda gözü olmayan vs vs bir tip. Hatta belki konu sahibini onu yapma bunu yapma diye kısıtlıyor ve belki de bahsi geçen arkadaşı sözde ‘rahat’ bir tip olduğu için eleştiriyor. Sonra da gidip kadına beğeni yağdırıyor.Konu sahibi şimdi iki ihtimalden hangisini düşünüyorsun ?
Arkadaşın ve eşin flörtlesip terslestiler ve arkadaşın seni uyardı gibi mi yoksa ki bence ikincisi benim ilk aklıma gelen eşin arkadasina mesaj attı da kız kibarlastirarak takip ve foto beğenmesinden mi bahsetti ? Çünkü aynı eve giren iki insanın takiplesmesi ve foto beğenmesi tuhaf değil
Bazı insanın enerjisi kötü olur ama sonuçta geri takip yapmamış tekrar takipliyor stalk yapıp beğeniyor
Düşmanı değil ya niye engellesin. Sanki kadında hata arıyorsunuz, ama eşiniz kötü. Bu arkadaş olmaz başka arkadaşa yapardı, o da belki karşılık verir aldatilirdiniz. Kadın söylediği için birde suçlu duruma düşmez umarım.Arkadaşım iyi düşünmemiş ki bana bunu söyleme gereği duydu durduk yere fotografları beğenmesi normal değil ama keşke arkadaşım bunu bana söylemeden önce engelleseydi belki fotoğraflarını begenmezdi bana söyleme gereği de dıymazdı bu durum böyle çirkenleşmezdi ne bileyim nasıl düşüneceğini şaşırdım
Herkese açık profilde takip istegi niye reddediliyor ki ? Sistem mı değişti ?Bak smdi takip isteği yolluyor kabul etmiyor sonra bir daha yolluyor kabul etmiyor snra fotoğraflara girip beğeni yapıyor takip kabul etsede etmesede begeni yapılır herkese acık profil cunku
Konu sahibi buna bir açıklık getirecek misiniz?Arkadaşınıza eğer istek gönderiyorsa demek ki arkadaşınızın profili gizli. Arkadaşınız reddetmiş ise nasıl eşiniz fotograflarini beğeniyor?
Fake konu ya . Yeni üyelik ve açılan konuya bak.Herkese açık profilde takip istegi niye reddediliyor ki ? Sistem mı değişti ?
İyi de sizin yakın arkadaşınıza bile yürümeye çekinmeyen sosyaldeki diğer kızlara koşuyordur. Adam o kadar cesaretlenmiş ki sizin duyma ihtimaliniz olan heyecanlara yürür olmuş.Ne diyeceğimi inan bilmiyorm sapıklıksa da kız mı yok sosyal medyada dolu en yakın arkadaşım nedir ya gerçekten bunun düşünecek iyi bir tarafı yok
Eşin ya salak ya saf yada güvensiz biri sen hesap sordugunda eğer dürüst birisi olsaydı kabul ederdi gönderdim diye belkide sen kızarsın diye saklamış olabilir niyetini bilemem sen eşini tanıyorsunMerhaba arkadaşlar cok önemli yardımcı olursanız sevinirim arkadaşım beni arıyor ve kocamın ona arkadaşlık isteği attığını reddettiği halde tkrar attığını sonra ara ara fotoğraflarını begendiğini söyledi ben hayatımın şokunu yaşadım eşime bunu sorduğumda inkar etti ben yapmadım dedi ama ekran kayıtları vardı herşey ortadaydı arkadaşım benim için doğru oldufunu bildiği için benimle paylaştı saklamak istemedi eşim inkar ediyor ama ben gördüm ve gerçekten yıkıldım bu durumu yaşayan var mı napıcamı bilmiyorum
Çok saçma bir mevzu adam inkar ederek resmen ele vermiş o zaman kendiniMuhtemelen konu sahibi ve eşi muhafazakar görünümlü insanlar. Konu sahibinin eşi dışarıya karşı çok tutucu görünen, güya ibadetinde, haramda gözü olmayan vs vs bir tip. Hatta belki konu sahibini onu yapma bunu yapma diye kısıtlıyor ve belki de bahsi geçen arkadaşı sözde ‘rahat’ bir tip olduğu için eleştiriyor. Sonra da gidip kadına beğeni yağdırıyor.
Birçoğumuz için normal olan bu durum konu sahibi için bu sebeplerle aldatılma ihtimaline doğru gidiyor.
‘Özgür’ bir tip dediği arkadaşı da tesettürlü olmayan, normal bir tip büyük ihtimalle. Konu sahibinin eşi gerici. Yoksa mevzu edilen olayda abartılacak bir durum olmazdı.
Gerçekten teşekkür ederim çok güzel anlattınız güzel anladınız aynen dediğiniz gibi eşim böyle biri olduğu için arkadaşım rahat Özgür derken ona laf söylemiyorum bunu bazı arkadaşlar burada yanlış anlamış yorumlamış bir kadın bir kadına bunu söyler mi diye yani nasıl anlatabilirim bilmiyorum ki ben güvenmesem arkadaşımı öyle görsem evime sokar mıyım ben arkadaşımdan da vazgeçmem benim kocam şerefsizlik yapmış arkadaşımın suçu ne dediğim gibi eşim inkar etmemiş olsaydı yanlış düşündük deyip özür dilerdik ama inkar etti sonuna kadar bu da kötü niyetli olduğunu gösteriyor ben bu saatten sonra gerçekten eşimle nasıl beraber olurum nasıl birlikte zaman geçiririm inanın bunlar çok zor ayılmanın yollarını arıyorum böyle biriyle ömür geçmez cunku bu saatten sonra bu olanları ben olmamış gibi sayamam bütün gece düşündüm bana yol gösterin sadece bu kararımı nasıl gerçekleştirilen ne yapmalıyımMuhtemelen konu sahibi ve eşi muhafazakar görünümlü insanlar. Konu sahibinin eşi dışarıya karşı çok tutucu görünen, güya ibadetinde, haramda gözü olmayan vs vs bir tip. Hatta belki konu sahibini onu yapma bunu yapma diye kısıtlıyor ve belki de bahsi geçen arkadaşı sözde ‘rahat’ bir tip olduğu için eleştiriyor. Sonra da gidip kadına beğeni yağdırıyor.
Birçoğumuz için normal olan bu durum konu sahibi için bu sebeplerle aldatılma ihtimaline doğru gidiyor.
‘Özgür’ bir tip dediği arkadaşı da tesettürlü olmayan, normal bir tip büyük ihtimalle. Konu sahibinin eşi gerici. Yoksa mevzu edilen olayda abartılacak bir durum olmazdı.
Evet arkadaşım biraz rahat özgür biri karşılık vereceğini düşünmüş olabilir ama istek atıp reddedince tekrar atması sonra sürekli fotoğraflarını begenmesi ?
Evet ben de aynı şeyi düşünüyorum arkadaşının hesabı açıksa istek atmaya gerek yok kapalı ise fotoğraflarını nasıl görüp beğeniyor ?Eşiniz istek attığında arkadaşınız asla kabul etmediyse fotoğraf beğenilerini nasıl gördünüz?
Sadece fotoğraf beğendiyse yıkılacak bir şey yokMerhaba arkadaşlar cok önemli yardımcı olursanız sevinirim arkadaşım beni arıyor ve kocamın ona arkadaşlık isteği attığını reddettiği halde tkrar attığını sonra ara ara fotoğraflarını begendiğini söyledi ben hayatımın şokunu yaşadım eşime bunu sorduğumda inkar etti ben yapmadım dedi ama ekran kayıtları vardı herşey ortadaydı arkadaşım benim için doğru oldufunu bildiği için benimle paylaştı saklamak istemedi eşim inkar ediyor ama ben gördüm ve gerçekten yıkıldım bu durumu yaşayan var mı napıcamı bilmiyorum
Buna cevap vermiş mi? Kimse buna takılmamış ama kapalı hesap beğeni ne alaka?Tekrar soruyorum, arkadaşınız eşinizin takip isteklerini asla kabul etmediyse eşinizin beğeni yaptığının görüntüsü nasıl sizde olabiliyor?
Hesap açık olsa arkadaşlık isteği atamaz direk arkadaş olur.Neyi anlamadınız anlamadım. Kadının profili açık. Adam oradan fotoları beğenmiş. Diyaloğa geçmek istemiş. O yetmemiş arkadaşlık isteği atıp kadını yoklamış. Kadın arkadaşlık isteğini kabul edince de mesaj atıp görüşme talep edecek. Adam yavaş yavaş hedefe kilitlenmiş işte yürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?