- 18 Mart 2011
- 8.374
- 26.059
- 748
O zaman nasıl takip isteği gönderebiliyor eşiniz? İstek falan göndermeden takip etmesi lazım.Arkadaşın profili herkese açık kabul etsede etmesede begenilir
Yani birde erkeklerde vardır ya hani ben yapmadım arkadaş yaptı diye nedir bu ta sonuna kadar inkar ama bu kadar da olmaz bir kadın için çok kırıcı bir durum heleki yakın arkadaşı söz konusu oluncaErkeğin salağı da hiç çekilmiyor
Bak smdi takip isteği yolluyor kabul etmiyor sonra bir daha yolluyor kabul etmiyor snra fotoğraflara girip beğeni yapıyor takip kabul etsede etmesede begeni yapılır herkese acık profil cunkuO zaman nasıl takip isteği gönderebiliyor eşiniz? İstek falan göndermeden takip etmesi lazım.
Eşiniz arkadaşınızı takip etmiş, arkadaşınız onu takipten çıkarmış eşiniz ikinci kez mi aynı şeyi yapmış?
Arkadaşınla eşin samimimiydi? Eşli olarak buluşup gorusurmuydunuzNe diyeceğimi inan bilmiyorm sapıklıksa da kız mı yok sosyal medyada dolu en yakın arkadaşım nedir ya gerçekten bunun düşünecek iyi bir tarafı yok
Herkese açık profillerde takip isteği olmuyor diye biliyorum? Direkt takip edebiliyorsun?Bak smdi takip isteği yolluyor kabul etmiyor sonra bir daha yolluyor kabul etmiyor snra fotoğraflara girip beğeni yapıyor takip kabul etsede etmesede begeni yapılır herkese acık profil cunku
İstek değilde doğrudan takip ediyor eşiniz, arkadaşınız fark edip kendisini takipten çıkıyor sonra eşiniz tekrar aynısını yapıyor anladım.Bak smdi takip isteği yolluyor kabul etmiyor sonra bir daha yolluyor kabul etmiyor snra fotoğraflara girip beğeni yapıyor takip kabul etsede etmesede begeni yapılır herkese acık profil cunku
Yo baban yapti deseydin. Hayir boyle birsey nasil ortaya cikmaz. Bilmiyormu kafasimi calismiyor bununKeşke dediğin gibi olsaydı konu fakr olsaydı ana malesef öyle değil bende rüyada olmayı çok isterdim resmen yıkıldım muhtemelen arkadaşımın bana söyleyeceğini düşünmedi onu hesap etmedi ama sonuna kadar inkar ediyor yeminler ediyor ben yapmadım diye
Evet işte bende bunu diyorum inkar etmesydi sorun olmazdı ama inkar etti ayrılmak istediğimi söyledim saçmalama dedi cocugumuz var ben böyle bişey yapmadım yeminler ediyor inkar ediyor ben acıkcası ne kadar yollarımı ayırmak istesemde cocuguma kıyamıyorum annelik çok zor arada kalıyorsunuz ve bu durumu kimseyede anlatamıyorum cok utanç vericiİstek değilde doğrudan takip ediyor eşiniz, arkadaşınız fark edip kendisini takipten çıkıyor sonra eşiniz tekrar aynısını yapıyor anladım.
Bu arkadaşınız çok yakınsa, sık sık hep beraber görüşüyorsanız vs eşinizin takip etmesi anormal olmazdı zaten böyle bir durumda inkar etmezdi.
İnkar ediyor olması gösteriyor ki, kendisi de durumun normal olmadığının farkında. Siz bu durumda ne yapmayı düşünüyorsunuz?
İnkar etmesi kadar saçma bir durum olamaz yani eşinizin düşünme sorunu mu var anlamadım. İnkar edilecek şey var edilmeyecek şey var, beğenilerin görüntüleri var diyorsunuz, takip ettiği de yabancı biri değil güvendiğiniz bir arkadaşınız. Muhtemelen panikle ilk verdiği tepki bu oldu eşinizin.Evet işte bende bunu diyorum inkar etmesydi sorun olmazdı ama inkar etti ayrılmak istediğimi söyledim saçmalama dedi cocugumuz var ben böyle bişey yapmadım yeminler ediyor inkar ediyor ben acıkcası ne kadar yollarımı ayırmak istesemde cocuguma kıyamıyorum annelik çok zor arada kalıyorsunuz ve bu durumu kimseyede anlatamıyorum cok utanç verici
Herkese açık profillerde takip isteği olmuyor diye biliyorum? Direkt takip edebiliyorsun?
Arkadaşımın eşi istek gönderse kabul ederim. Yanlış birsey düşünmem, ama reddettiğim halde tekrar istek gönderirse arkadaşıma söylerim. Acaba arkadaşınız bi rahatsızlıkmı duyup reddetti?
Yorumları okumadım ama kanıt var mı istek gönderdiği ve fotoğrafları beğendiğine dair?
Buarada boşanmayacaksanız hiç kurcalamayın
Arkadaşım bekar evine girip cıkardı yani görüşürdükArkadaşınla eşin samimimiydi? Eşli olarak buluşup gorusurmuydunuz
Evet kanıt var ekran görüntülerini alıp eşime attım buna rağmen inkar etti ben ypmdım dediArkadaşımın eşi istek gönderse kabul ederim. Yanlış birsey düşünmem, ama reddettiğim halde tekrar istek gönderirse arkadaşıma söylerim. Acaba arkadaşınız bi rahatsızlıkmı duyup reddetti?
Yorumları okumadım ama kanıt var mı istek gönderdiği ve fotoğrafları beğendiğine dair?
Buarada boşanmayacaksanız hiç kurcalamayın
Ne bilim samimi arkadaş olduk diye istek atmış olabilir iyi düşünmeye çalışıyorumArkadaşım bekar evine girip cıkardı yani görüşürdük
Hiç böyle birşey bilmiyordum ben nasıl oluyor ki o açık hesap olmasının amacı ne o zamanHerkese acik olsada takip istegi var. Benimde arada baktigim bir is arkadasimin hesabi herkese acik ama ayni zamanda takip et butonu aktif.
Arkadaşım iyi düşünmemiş ki bana bunu söyleme gereği duydu durduk yere fotografları beğenmesi normal değil ama keşke arkadaşım bunu bana söylemeden önce engelleseydi belki fotoğraflarını begenmezdi bana söyleme gereği de dıymazdı bu durum böyle çirkenleşmezdi ne bileyim nasıl düşüneceğini şaşırdımNe bilim samimi arkadaş olduk diye istek atmış olabilir iyi düşünmeye çalışıyorum
Yav kocam gidip arkadaşımı takip etse ve beğeni yapsa ne arkadaşım ne ben kötü düşunmeyoz ne biçim hayatlarınız var ya ayrıca arkadaşım biraz rahat falan filan demen çok hoşArkadaşım iyi düşünmemiş ki bana bunu söyleme gereği duydu durduk yere fotografları beğenmesi normal değil ama keşke arkadaşım bunu bana söylemeden önce engelleseydi belki fotoğraflarını begenmezdi bana söyleme gereği de dıymazdı bu durum böyle çirkenleşmezdi ne bileyim nasıl düşüneceğini şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?