- 18 Mart 2011
- 8.272
- 24.915
- 548
Kadının profili açıkmış, muhtemelen adam takip etti kadın sildi adam yeniden takip edip fotoğrafları da beğenmiş. En azından benim anladığım buBuna cevap vermiş mi? Kimse buna takılmamış ama kapalı hesap beğeni ne alaka?
Arkadaşlar anlatırken farklı kelimelerle anlatmış olabilirim kusura bakmayın bu kadar detaya gireceğinizi düşünmedim çünkü arkadaşım profili herkese açık yani fotoğrafları her şeyi görülüyor istek gönderiyor yani takip ediyor sonra arkadaş reddediyor sanırım çıkarıyor takipten ama arkadas takip etmiyor bundan dolayı acaba takip etsin diye mi üst üste fotoları beğenip görünmek istedi hoş benim arkadaşıma görünmek dikkt cekmek istediyse zatn burdada kötü niyet varda işte anladınızBuna cevap vermiş mi? Kimse buna takılmamış ama kapalı hesap beğeni ne alaka?
Yorumunuz için teşekkür ederim burda herkesin fikrini almak çok iyi geldi ayrılmak istiyorum kesinlikle yapamam bununla yaşayamam göz göze gelemem zatn bitmiş evlilik bu olayla da kendini gösterdi zaten tek yapmam gereken adım atmak ama nasıl yapacağımı bilmiyorumOlay şu; adam şansını deniyor ya tutarsa diye arsız gibi de tekrar istek yollayıp beğeniyor
Ortaya çıkmazsa ne ala, çıkarsa da yırtacağını biliyor ki şimdiden babasına aşık kızım falan yazmışsınız.
Kocanız hem kafasız hem yüzsüz hem sapık bir tip.
Yani rahatça bir arkadaşınızla bile tanıştırmayacağınız ,ondan utanacağınız bir adamla berabersiniz. Benim bir ex arkadaşlarımı eklerdi deli gibi ve sadece beğendiklerini tahminimce, en yakınlarımı eklememişti mesela.
Bir tanesi hesabını silip yeni açmıştı saniyesinde onu da eklemişti anlamıştım bir cacık olmayacağını.
Ne yapmayı düşünüyorsunuz?
hala el altından arkadaşınızı suçlar gibisinizKeşke tam tersi ilk istek attığında engelledeydi
tam da aklımdan geçen :)Evinize giren çıkan , eşinizinde tanıdığı birine eşinizin takip etme isteği normal değil mi?
Arkadaşınız neyden rahatsız olmuşta isteği ve beğenileri kabul etmiyor, amaç bu değil mi zaten .
Ya eşiniz arkadaşınızı rahatsız edecek boyutta başka bir yanlış yapmış ya da başka bir iş var.
ne alakası var canım adam olan böyle mi yapar kadının özgür hayatının kocanın pis uçkuruyla işi neAynen öyle arkadaşım biraz rahat Özgür o yüzden bu yüzü buldu ben anlamıyorum
İyi de bu dediğinizle iş değişiyor. Eşiniz takibe almış sonra bakmış ki takipte değil sonra herhalde olmadı diyerek yine takibe almış. Ne var bunda? Ama tek sorun inkar etmesi. İşte bunu sorgulayabilirsinizArkadaşlar anlatırken farklı kelimelerle anlatmış olabilirim kusura bakmayın bu kadar detaya gireceğinizi düşünmedim çünkü arkadaşım profili herkese açık yani fotoğrafları her şeyi görülüyor istek gönderiyor yani takip ediyor sonra arkadaş reddediyor sanırım çıkarıyor takipten ama arkadas takip etmiyor bundan dolayı acaba takip etsin diye mi üst üste fotoları beğenip görünmek istedi hoş benim arkadaşıma görünmek dikkt cekmek istediyse zatn burdada kötü niyet varda işte anladınız
Ayrıca kanıt var mı? Kanıt yoksa ya arkadaşınız uyduruyorsa??İyi de bu dediğinizle iş değişiyor. Eşiniz takibe almış sonra bakmış ki takipte değil sonra herhalde olmadı diyerek yine takibe almış. Ne var bunda? Ama tek sorun inkar etmesi. İşte bunu sorgulayabilirsiniz
Fotoğraf beğenilerinin ekran görüntüsü varmışAyrıca kanıt var mı? Kanıt yoksa ya arkadaşınız uyduruyorsa??
Ama silmiş diyor. Mesela eşim arkadaşımın fotosunu beğense hiç sormam bile şahsen. Sanki araya bir fitne sokuluyor gibi geldi o yüzden detaylı yazılması şart. Bana kalsa açık hesap keşfette çıktı. Adam da a bizim Ayşe değil mi dedi beğendi takibe aldı. Sonuçta tanıdık biri. Arkadaş ne alaka neden tanıdığı birinin takibini kaldırıyor en çok bunu merak ettim? Ve koşa koşa karısına yetiştiriyor? Tuhaf gelmedi mi sizce de?Fotoğraf beğenilerinin ekran görüntüsü varmış
Benim anlamadığım evinize giren eşinizinde tanıdığı bir arkadaşınız neden eşinizi takipten çıkarmış takipleşmemişlerArkadaşlar anlatırken farklı kelimelerle anlatmış olabilirim kusura bakmayın bu kadar detaya gireceğinizi düşünmedim çünkü arkadaşım profili herkese açık yani fotoğrafları her şeyi görülüyor istek gönderiyor yani takip ediyor sonra arkadaş reddediyor sanırım çıkarıyor takipten ama arkadas takip etmiyor bundan dolayı acaba takip etsin diye mi üst üste fotoları beğenip görünmek istedi hoş benim arkadaşıma görünmek dikkt cekmek istediyse zatn burdada kötü niyet varda işte anladınız
Yani hayat tarzı farklılıklarımız olabilir konu sahibiyle, örneğin biz eşimle birbirimizin yakın arkadaşlarını takip ediyoruz çünkü zaten evimize girip çıkan, muhabbet edip, beraber dışarıda çokça vakit geçirdiğimiz insanlar. O yüzden bana garip gelmiyor ama sanıyorum ki konu sahibi ve eşinin yaşam tarzı daha farklı o yüzden büyük bir sorun olmuş gibi.Ama silmiş diyor. Mesela eşim arkadaşımın fotosunu beğense hiç sormam bile şahsen. Sanki araya bir fitne sokuluyor gibi geldi o yüzden detaylı yazılması şart. Bana kalsa açık hesap keşfette çıktı. Adam da a bizim Ayşe değil mi dedi beğendi takibe aldı. Sonuçta tanıdık biri. Arkadaş ne alaka neden tanıdığı birinin takibini kaldırıyor en çok bunu merak ettim? Ve koşa koşa karısına yetiştiriyor? Tuhaf gelmedi mi sizce de?
Evet inkar olayı sıkıntı sadece. Bakalım ne diyecekYani hayat tarzı farklılıklarımız olabilir konu sahibiyle, örneğin biz eşimle birbirimizin yakın arkadaşlarını takip ediyoruz çünkü zaten evimize girip çıkan, muhabbet edip, beraber dışarıda çokça vakit geçirdiğimiz insanlar. O yüzden bana garip gelmiyor ama sanıyorum ki konu sahibi ve eşinin yaşam tarzı daha farklı o yüzden büyük bir sorun olmuş gibi.
Bende konu sahibine eşiyle sakince konuşup durumu tam olarak anlamasını tavsiye ettim, her şey normal ama inkar etmesi durumu anormal hale getiriyor.
En çok bunu merak ediyorum. Adam zaten daha öncede aldatmış ama ailecek görüşülen yakın arkadaşa yürüyecek kadar salak değildir diye düşünüyorum. Acaba başka şeyler oldu da arkadaş detaya girmeden sadece bunları mı söylediAma silmiş diyor. Mesela eşim arkadaşımın fotosunu beğense hiç sormam bile şahsen. Sanki araya bir fitne sokuluyor gibi geldi o yüzden detaylı yazılması şart. Bana kalsa açık hesap keşfette çıktı. Adam da a bizim Ayşe değil mi dedi beğendi takibe aldı. Sonuçta tanıdık biri. Arkadaş ne alaka neden tanıdığı birinin takibini kaldırıyor en çok bunu merak ettim? Ve koşa koşa karısına yetiştiriyor? Tuhaf gelmedi mi sizce de?
Adam daha önce aldatmış mı?En çok bunu merak ediyorum. Adam zaten daha öncede aldatmış ama ailecek görüşülen yakın arkadaşa yürüyecek kadar salak değildir diye düşünüyorum. Acaba başka şeyler oldu da arkadaş detaya girmeden sadece bunları mı söyledi
Ay aldatmış mı? Nasıl yani? Bunu okumamıştım o zaman şüpheler haklı gibi, ben olsam ben de inanmam güvenmemEn çok bunu merak ediyorum. Adam zaten daha öncede aldatmış ama ailecek görüşülen yakın arkadaşa yürüyecek kadar salak değildir diye düşünüyorum. Acaba başka şeyler oldu da arkadaş detaya girmeden sadece bunları mı söyledi
Evet bir yorumda bahsetmiş. İnstagramdan mesajları yakalamışAdam daha önce aldatmış mı?
Evet bir yorumda bahsetmiş yine instagramdan mesajları yakalamışAy aldatmış mı? Nasıl yani? Bunu okumamıştım o zaman şüpheler haklı gibi, ben olsam ben de inanmam güvenmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?