Kocam en yakın arkadaşımın integramdan fotoğraflarını beğenmesi

Buna cevap vermiş mi? Kimse buna takılmamış ama kapalı hesap beğeni ne alaka?
Kadının profili açıkmış, muhtemelen adam takip etti kadın sildi adam yeniden takip edip fotoğrafları da beğenmiş. En azından benim anladığım bu

Buna cevap vermiş mi? Kimse buna takılmamış ama kapalı hesap beğeni ne alaka?
Arkadaşlar anlatırken farklı kelimelerle anlatmış olabilirim kusura bakmayın bu kadar detaya gireceğinizi düşünmedim çünkü arkadaşım profili herkese açık yani fotoğrafları her şeyi görülüyor istek gönderiyor yani takip ediyor sonra arkadaş reddediyor sanırım çıkarıyor takipten ama arkadas takip etmiyor bundan dolayı acaba takip etsin diye mi üst üste fotoları beğenip görünmek istedi hoş benim arkadaşıma görünmek dikkt cekmek istediyse zatn burdada kötü niyet varda işte anladınız

Yorumunuz için teşekkür ederim burda herkesin fikrini almak çok iyi geldi ayrılmak istiyorum kesinlikle yapamam bununla yaşayamam göz göze gelemem zatn bitmiş evlilik bu olayla da kendini gösterdi zaten tek yapmam gereken adım atmak ama nasıl yapacağımı bilmiyorum

Bir benzeri başıma gelmişti.
Eşimin arkadaşı face den soru soracağım ayağına arkadaşlık isteği gönderdi kabul ettim.
Sonra yazılım ile ilgili bir kaç soru sordu cevapladım, yazılımcıyım.
Sonra ben çok gezerdim o dönem bir gezi resmi için mesaj yazdı o ne güzel geziyorsun keşke bende gezebilsem dedi bende inşaALLAH ailecek birlikte bir şeyler yaparız dedim (bende evliyim bu arada)
Sonra bu sürekli sorular sormaya başladı cevap vermedim yoğunum kusura bakma dedim.
Sonra bir gün bir gezime ah bende oralara gidebilsem yazmış bende inşaALLAH gidersiniz yazdım.
Sonra işte gözlerini kapat beni de hayal et falan saçma sapan bir şey deyince artık kızdım ve ne münasebet deyip sildim engelledim.
Daha öncesinde de biraz fazla yazılım(!) sorduğu için üstü kapalı laf arasında arkadaşıma bahsetmiştim haberi olsun diye.
Ya işte xxx geçen beni face.. den eklemiş şu yazılımla ilgili bir şeyler sordu dedim arkadaşımın yüzünde bir anlık şok dalgası sonra hee evet sormuştur falan dedi ama anladım ki çok bozuldu çünkü biraz muhafazakarlardı bende muhafazakarım ama tabi benim çalıştığım ortam itibari ile biraz daha normal bu tarz şeyler ama onlar için çok normal değil.
Ama sonra içten içe çok kızdım kendime acaba ben mi fırsat verdim diye.
Sonra duydum ki adamın hiç olmayacak bir yerde hiç olmayacak biri ile adı çıkmış işini gücünü falan bırakmış tabi arkadaşım toz kondurmuyor.
Usulca çıktım hayatlarından çok sevdiğim bir arkadaşımdı hiç bir şeyden haberi yoktu çok severdim ama tabi adamın gerçek yüzünü anlatamazdım zaten adama da fırsat vermemiştim anlatıp ne diyecektim ya sen yanlış anlamışsın falan derse topu bana atarsa diye korktum arkadaşımla araryı açtım işi bahane ederek.
Şimdi arada telefonda konuşuyoruz yılda bir iki kere hepsi o
Bir pislik yüzünden arkadaşımdan oldum.
Kendi ayakları üzerinde duran, boşanmaya gücü yetecek biri olsa söylerdim ama onun şartları elimi kolumu bağladı resmen.

Evinize giren çıkan , eşinizinde tanıdığı birine eşinizin takip etme isteği normal değil mi?
Arkadaşınız neyden rahatsız olmuşta isteği ve beğenileri kabul etmiyor, amaç bu değil mi zaten .
Ya eşiniz arkadaşınızı rahatsız edecek boyutta başka bir yanlış yapmış ya da başka bir iş var.

Keşke tam tersi ilk istek attığında engelledeydi
hala el altından arkadaşınızı suçlar gibisiniz
çünkü boşanmak istemiyorsunuz hiç görmeseydim modundasınız

eşinizde kaybetme korkusu yok nasıl olsa bişey yapamaz diye düşünüyor
arkadaşınıza da bu yüzden zarf atmış

tam da aklımdan geçen :)
şimdi düşünüyorum da arkadaşımın eşi beni eklese muhabbetimiz varsa hiç düşünmez kabul ederim neden reddedeyim
arkadaşınız bişeyini görmüş eşinizin

İyi de bu dediğinizle iş değişiyor. Eşiniz takibe almış sonra bakmış ki takipte değil sonra herhalde olmadı diyerek yine takibe almış. Ne var bunda? Ama tek sorun inkar etmesi. İşte bunu sorgulayabilirsiniz

Ayrıca kanıt var mı? Kanıt yoksa ya arkadaşınız uyduruyorsa??

Fotoğraf beğenilerinin ekran görüntüsü varmış
Ama silmiş diyor. Mesela eşim arkadaşımın fotosunu beğense hiç sormam bile şahsen. Sanki araya bir fitne sokuluyor gibi geldi o yüzden detaylı yazılması şart. Bana kalsa açık hesap keşfette çıktı. Adam da a bizim Ayşe değil mi dedi beğendi takibe aldı. Sonuçta tanıdık biri. Arkadaş ne alaka neden tanıdığı birinin takibini kaldırıyor en çok bunu merak ettim? Ve koşa koşa karısına yetiştiriyor? Tuhaf gelmedi mi sizce de?

Benim anlamadığım evinize giren eşinizinde tanıdığı bir arkadaşınız neden eşinizi takipten çıkarmış takipleşmemişler Arkadaşınız eşinizden daha önce rahatsız edici bi davranış falan mı gördü? Ailecek görüştüğümüz eşimin arkadaşı beni instagramdan takip etse ben art niyet aramazdım kabul ederdim

Yani hayat tarzı farklılıklarımız olabilir konu sahibiyle, örneğin biz eşimle birbirimizin yakın arkadaşlarını takip ediyoruz çünkü zaten evimize girip çıkan, muhabbet edip, beraber dışarıda çokça vakit geçirdiğimiz insanlar. O yüzden bana garip gelmiyor ama sanıyorum ki konu sahibi ve eşinin yaşam tarzı daha farklı o yüzden büyük bir sorun olmuş gibi.
Bende konu sahibine eşiyle sakince konuşup durumu tam olarak anlamasını tavsiye ettim, her şey normal ama inkar etmesi durumu anormal hale getiriyor.

Evet inkar olayı sıkıntı sadece. Bakalım ne diyecek

En çok bunu merak ediyorum. Adam zaten daha öncede aldatmış ama ailecek görüşülen yakın arkadaşa yürüyecek kadar salak değildir diye düşünüyorum. Acaba başka şeyler oldu da arkadaş detaya girmeden sadece bunları mı söyledi

Adam daha önce aldatmış mı?

Ay aldatmış mı? Nasıl yani? Bunu okumamıştım o zaman şüpheler haklı gibi, ben olsam ben de inanmam güvenmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…