- Konu Sahibi Serapalandalan
-
Eşimi asla aklamıyorum onun sucu cok büyük affedilmez ama herşey eskisi gibi olabilir mi çok kararsızım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaslariniza neden kiziyorsunuz anlamadim ben.Insanlar rahatsiz olmuslar ki savciliga basvurmuslar
İnsanın böyle sapık bir kocası varsa bırak düşünmeyi direk boşanma dilekçesi verir. . Kesinlikle çocuğunuzu veya ailenizi bahane ediyorsunuz . . Bu adamın yaptıklarını nasıl unutabileceğinizi düşünüyorsunuz. .
eşin sapıkmış cidden . onu bir kenara atalım madem bu adam sapıklık yapıyor bu kadınlar hala nasıl görüşüyor size eve gelip gidiyorlar . ne saçma sapan şeyler bunlar . bir arkadaşımın eşi beni rahatsız etse bırak adamla görüşmeyi arkadaşımla bile konuşmam yani . bu ne rahatlık . gelip msjları sana göstermeler falan filan . madem öle görüşme bu insanlarla . acaba sonradan mı öğrendiler ki .
Savcılıktan sonra eşim olduğunu öğrenmişler ama bizim aramıza hiç soğukluk girmedi aklım almıyor en son benım eşimin çekilen fotosunu bi paylaşım sitesinde bile paylaştılar hayır madem benım kocam iğrenç bi insan daha ne onunla ilgili seyler yapıosun .
savcılıktan sonra olduğuna emin misin peki ?sen sorsaydın madem öle eşim sapık iğrenç biri neden görüşmeye devam ettiniz . neden yüzüne bağırmadınız . rezil etmediniz diye . ne bileyim garip bence .
arkadaşlarınında bu olay karşısındaki davranışları hiç akıl alır gibi değil gerçekten..
sana anlattıklarında bu aklına takılan soruları neden sormadın arkadaşlarına
ne cevap verirlerdi acaba gerçekten merak konusu...
Bilmiyorum ne yapıcam ben . Birde aıleme söylesem annem kanser hastası babam seker hastası onlarında düşünüyorum cok üzülecekler.daha kötü olacaklar.inanın kendimden çok cevremi düşünüyorum ailemi yavrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?