Kocam en yakın arkadaşımın gizli sapığı çıktı :((

öncelikle bende arkadaşlarınızın yaklaşımını doğru bulmadım. ben olsan aynı ortamda olmamaya, görüşmemeye konuşmamaya çalışırım. durum için ise yorum yapmak çok zor. Ama bir hastalıksa bu, eşiniz bunu yapmaya engel olamıyor demektir. yani eşinin en yakın arkadaşlarını ve de aynı iş yerinden taciz çok riskli bir şey .. boşanmak istemediği halde böyle bir şey yapmak zaten normal bir insan tavrı değil.. doktor ne diyor? yani düzelebilir bir şey mi? bazı hastalıklar-kişilik bozuklukları düzelmşyor. öyleyse eğer bir ömrü kendini böyle birine adamak ne kadar doğru? benimde bebeğim var ve babasına çok düşkün. o sebepten çocuğunuzu düşünmekte haklısınız. ne olursa olsun babasını sevmesi ve ihtiyaç duyması sebebiyle babayı görmeli tabiki.. ama zor da olsa bir ayrılık kararında alışacaktır duruma. ama durum düzelecek bir şeyse ... belki de bir şans verilebilir. gerçekten zor durum.. üzülmeyin diyemem, çok üzücü bir durum bu.. ama hayat bu herkesin başına herşey gelebilir. herşey insanlar için ve herkesin yaşayacağı bir kaderi var. emin olun ki her işte bir hayır vardır. her türlü zorluk kötü gün geçiyor. Allah sağlık versin. Sağlık yerinde olunca çözülmeyecek şey yok. kimseye mahcup olmaya gerek yok(arkadaşlarınız) bu sizin ayıbınız değil..

Arkadaslar suan ikimizde terapiye gidiyoruz.eşimin bu davranışın altında bir dram ortaya çıktı.eşim disiyositif kişilik bozukluğu yanında cinsel terapi görüyor.bi şekilde olanları aşmaya çalışıyorum.ama bana yasattığı acıyı ömür boyu içimden atamıycam.hala aklım almıyor yaşadıklarımı.yavrum ilk defa bana anne dedi onun yaşattığı mutluluk bian olsun sıkıntılarımı unutturdu onu cok seviyorum canımın parçası herşey onun için.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım sakın sakın yanlış anlama beni ama neler duyuyoruz okuyoruz. Canım lutfen bebeğini esinle hersey bitene, tedavi olana kadar, cook uzun bir sürede olsa yalnız bırakma..

Eşimi asla aklamıyorum onun sucu cok büyük affedilmez ama herşey eskisi gibi olabilir mi çok kararsızım

eskisi gibi derken? adam sapıkmıs zaten size o yönünü göstermemiş yani oynamış, çok mutlu bir evlilik size deger veren bir eş..bunlar gercekte yokmuş zaten. eline parfüm sıkıp kadınlara bu benim kokum falan diyen bir koca..sizi daha fazla aptal yerine koymasına izin vermeyin, boşanın. kurumdan da tayin isteyebiliyorsanız tayin isteyin. o kadınlarla aynı yerde calısmak psikolojinizi iyice bozar.

ps: terapiye baslamıssınız.. hakkkınızda hayırlısı olsun...

Son düzenleme:
İnsanın böyle sapık bir kocası varsa bırak düşünmeyi direk boşanma dilekçesi verir. . Kesinlikle çocuğunuzu veya ailenizi bahane ediyorsunuz . . Bu adamın yaptıklarını nasıl unutabileceğinizi düşünüyorsunuz. .

bence kesinlikle ama kesinlikle boşanmalısın..psikolojik rahatsızlıkları olan bir adamla, seni en yakın arkadaşlarına, çevrene rezil etmiş, küçük düşürmüş bir adamla nasıl ömür boyu aynı yastığa baş koyabilirsin ki? ben de boşanmış bir ailenin çocuğuyum. her zaman şunu söylerim, eğer annemle babam boşanmasalardı ben onların ilerde çok daha kötü şeyler yaşadıklarına, birbirlerini iyice yıprattıklarına şahit olacak ve ergenliğim, en kritik dönemlerim stresli ve üzüntülü bir ortamda geçeceğinden benim de kişilik yapım olumsuz yönde etkilenecekti. boşanman demek çocuğunun babasız büyümesi anlamına gelmez. düzenli olarak görüşürler. sen de eşine ona ömür boyu psikolojik olarak destek vereceğini, yanında olacağını söyle ve öyle de yap. ama onunla karı koca olarak devam etmeyin lütfen hayatınıza. çünkü yaptıkları yenilir yutulur şeyler değil ve korkarım ki ilerde siz benzer ve belki de daha kötü şeyler yaşatma ihtimali çok yüksek.

ama hastalık bu.. bedensel değil , ruhsal bir hastalık.. sonuçta psikiyatrisle konuşmak gerek iyileşebiliyorsa (iyileşmeyecek bir durumsa tehlikeli olabilir tabi..) sonuçta iyi günde kötü günde evlilik, eşine destek vermeli. adam isteyerek yapmıyor bunları, istem dışı...

Arkadaslariniza neden kiziyorsunuz anlamadim ben.Insanlar rahatsiz olmuslar ki savciliga basvurmuslar

Ben savcılığa gittiler diye kızmadım.madem benım kocam rahatsız edıyo onları nıye ev oturmalarına bize gelip sohbetler sakalar yapıyorlar.hıcbısey olmamış gıbı olan davranışlarına kızıyorum.

eşin sapıkmış cidden . onu bir kenara atalım madem bu adam sapıklık yapıyor bu kadınlar hala nasıl görüşüyor size eve gelip gidiyorlar . ne saçma sapan şeyler bunlar . bir arkadaşımın eşi beni rahatsız etse bırak adamla görüşmeyi arkadaşımla bile konuşmam yani . bu ne rahatlık . gelip msjları sana göstermeler falan filan . madem öle görüşme bu insanlarla . acaba sonradan mı öğrendiler ki .

İnsanın böyle sapık bir kocası varsa bırak düşünmeyi direk boşanma dilekçesi verir. . Kesinlikle çocuğunuzu veya ailenizi bahane ediyorsunuz . . Bu adamın yaptıklarını nasıl unutabileceğinizi düşünüyorsunuz. .

Asla bahane etmiyorum.hadı cocuğumu gectım cok küçük anlamaz belkı ama annemı ben geçmişte cok cok üzdüm simdi söylersem yaşananları benım yüzümden daha da kötü olur diye korkuyorum.birde böyle bı adamla yasamak için neden bahanem olsun sence.ne sevgı ne saygı kaldı.sadece suan destek alarak toparlanmaya çalışıyoruz.

eşin sapıkmış cidden . onu bir kenara atalım madem bu adam sapıklık yapıyor bu kadınlar hala nasıl görüşüyor size eve gelip gidiyorlar . ne saçma sapan şeyler bunlar . bir arkadaşımın eşi beni rahatsız etse bırak adamla görüşmeyi arkadaşımla bile konuşmam yani . bu ne rahatlık . gelip msjları sana göstermeler falan filan . madem öle görüşme bu insanlarla . acaba sonradan mı öğrendiler ki .

Savcılıktan sonra eşim olduğunu öğrenmişler ama bizim aramıza hiç soğukluk girmedi aklım almıyor en son benım eşimin çekilen fotosunu bi paylaşım sitesinde bile paylaştılar hayır madem benım kocam iğrenç bi insan daha ne onunla ilgili seyler yapıosun .

Savcılıktan sonra eşim olduğunu öğrenmişler ama bizim aramıza hiç soğukluk girmedi aklım almıyor en son benım eşimin çekilen fotosunu bi paylaşım sitesinde bile paylaştılar hayır madem benım kocam iğrenç bi insan daha ne onunla ilgili seyler yapıosun .

savcılıktan sonra olduğuna emin misin peki ?sen sorsaydın madem öle eşim sapık iğrenç biri neden görüşmeye devam ettiniz . neden yüzüne bağırmadınız . rezil etmediniz diye . ne bileyim garip bence .

arkadaşlarınında bu olay karşısındaki davranışları hiç akıl alır gibi değil gerçekten..
sana anlattıklarında bu aklına takılan soruları neden sormadın arkadaşlarına
ne cevap verirlerdi acaba gerçekten merak konusu...

her gün bir şokla daha karşılaşıyorum kk'da hay ALLAH'ım yaaa insan eşinede güvenemezse kime güvenir.. resmen çok zor bir durum inanılmaz yaa

Çok kötü üzücü bir durum ama adamdan daha rezil olan birileri varsa oda aradığı arkadaşlarınız vallahi hangi akla hizmet bile bile sizin evinize gelebilmişler normal davranmak imkansız böyle bi durumda o adamla yapmacık hoş beş etmek mide kaldırmaz ama anlaşılan oki sapıklık tek taraflı değilmiş o arkadaşlarınızla ilişkiniize bian önce son vermelisiniz sonrada eşinizle,hadi netten uygunusz şeyler izlersin falan kabul edilebilir ama hem sapıklık yap hemde eşinin arkadaşlarıyla yap yuh yani karşılık verseler demekki olay telefondan yüzyüze görüşmeye geçicekmiş ki başkalarıyla olmadığı ne malum bu normal bir piskoloji değil hastalıklı bir ruh bence Allah yardımcınız olsun ama güven olmadan bi evlilik yürümez sizde kendinize sorun artık güvenebilirmiyim diye güvenebilecekseniz devam ettirin yoksa bitirmek en iyisi.

Son düzenleme:
savcılıktan sonra olduğuna emin misin peki ?sen sorsaydın madem öle eşim sapık iğrenç biri neden görüşmeye devam ettiniz . neden yüzüne bağırmadınız . rezil etmediniz diye . ne bileyim garip bence .

O anda bana anlatılanları duyunca sok oldum gözümde tek suçlu eşimdi aklım oynadı o şaşkınlıkta onları sorgulayamadım.şimdide konuşmuyorum onların tutumu kesinlikle yanlıştı ama eşimin kabahatinin yanında onların yanlış tutumunun hıçbir önemi yok.Zaten bir de onları sorgulasam bak kocası ne yaptı o hala bizi suçlu buluyor derler iyice sinirlerim bozulur.o yüzden konuşmuyorum.

arkadaşlarınında bu olay karşısındaki davranışları hiç akıl alır gibi değil gerçekten..
sana anlattıklarında bu aklına takılan soruları neden sormadın arkadaşlarına
ne cevap verirlerdi acaba gerçekten merak konusu...

O anda bana anlatılanları duyunca sok oldum gözümde tek suçlu eşimdi aklım oynadı o şaşkınlıkta onları sorgulayamadım.şimdide konuşmuyorum onların tutumu kesinlikle yanlıştı ama eşimin kabahatinin yanında onların yanlış tutumunun hıçbir önemi yok.Zaten bir de onları sorgulasam bak kocası ne yaptı o hala bizi suçlu buluyor derler iyice sinirlerim bozulur.o yüzden konuşmuyorum.

Bilmiyorum ne yapıcam ben . Birde aıleme söylesem annem kanser hastası babam seker hastası onlarında düşünüyorum cok üzülecekler.daha kötü olacaklar.inanın kendimden çok cevremi düşünüyorum ailemi yavrumu

boşanın yada boşanmayım demiyeceğim ama kendi hayatınızı birileri için feda etmeyin ...insan bu dünyaya bir kez geliyor ...eşinizin suçu çok büyük böyle iğrenç bir şey olabilir mi birde en yakın arkadaşlarınıza karşı ayıp ya bu erkekler ne iğrenç olmuş hergün bir aldatılma konusu ... akıl vermek gibi olmasın ama bu adam iki üç gün çiçek alır özür diler yalvarır affettikten sonra yine aynı şeyleri yapar hatta daha kötülerini bile yapar ...

Yavrunuzu Allah Bağışlasın, kız mı erkek mı?
Eşinizin gerçekten insanlara göstermediği bir yüzü varmış, belki baska yüzleride vardır...
Kendi geleceğiniz ve çocuğunuz için hayırlısı olsun..

X