canim bende ilk yorum yazanlardandim ve bizim basimizada boyle bi konu geldigi icin seninde abartigini kiskandigin icin oyle dusundugunu zannettim oncelikle onun icin kusura bakma yasadiklarin bizimkinden cok farkli cunku bizde kimse oyle oveyimde yok ona hediyeler alayimda felan gibi bidurum yoktu sadece gelinin kiskancligi ve esim onlardan hoslaniyo gibi sacma bi dusunce icindeydi herkes evlendide kurtuldu onun kuruntularindan ve ogrendi kocasinin kimseye ogozle bakmadigini sana gelince allah sabir versin bu supheyle yasamak zor belkide eltin seni kiskandirmak icin butur olaylar yapiyodur ve esinde ona saygi duydugundan tepki vermiyodur
bende yapı olarak kıskanç bir kadınım ama elle tutulur bir şey olmamasına rağmen havadaki o elektrikden rahatsızım, bu başka 2 kişi arasındada olsa bu elektriği hissederdim gibi geliyor,bende bugün komşumuzdan duydum ,başka komşumuzum yeğeni onlara kalmaya geldi, kızı evinde kaldığı kuzenin kocası taciz etmiş, oda amcasına kalmaya başladı çok olmayacak durumlar gibi gelmiyor,özellikle aynı evde yaşayan insanlar arasında çekim olabilir,aynı iş yerlerindede bu böyledir, burda bir arkadaş yazmıştı çok sevmiştim'aynı ananın bir yerinden çıkmadıysan kardeş değilsin' kardeş gibi deriz birilerine ama derinliği bir kardeş gibi değildir. laftır işte sadece