- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.706
evet de bi de el sürmemesi de mi varmış.
utanıyodur belki adam.
el sürüp napacak ki,
aman neyse, madem dediği doğru ayrılsın o zaman.
böyle hayat mı geçer
ne bilim...
kendi bilir artık...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet de bi de el sürmemesi de mi varmış.
utanıyodur belki adam.
el sürüp napacak ki,
aman neyse, madem dediği doğru ayrılsın o zaman.
böyle hayat mı geçer
değmezdi tabi eğer kocam olafları yiyip sindiremeyen karısının yanında durup, onun matamatik profesörü kadar zeki, çok aklı başında, güzelliği dillere destan bir kadın olduğu izlenimi vermeseydi,ben komplekse girip , kendimi eksik hissedip, iyi niyetimi kaybedip, böyle yorumlayıp böyle üzülüp dert etmezdim. yapması gereken şey yeni evlendiği karısını iğneleyen aşağalayan yengesini bırak seni kıskanıyor, saçmasaçma konuşuyor, terbiyesizlik etmiş, sende ağzının payını ver demesini beklerdim. yanlış anlamışsındır, o böyle şey söylemez, seninle niye uğraşsın, aranı bozma , çok geçimsizsin diye haddimi bildirdi maşallah.
Valla siz dünya üstü bir canlı gibisiniz geldi bana..
3 yıllık evlilikten 2.5 yasında bir çocuk
Ve kocasını eltisine eltisini kocasına aşık ettiren bir kadın :)) Çüş !
Şey gibi oldu..Hizmetçi uşağa,uşak hizmetçiye,bahçıvan aşçıya sonra hep birlikte uşağa (!)
değmezdi tabi eğer kocam olafları yiyip sindiremeyen karısının yanında durup, onun matamatik profesörü kadar zeki, çok aklı başında, güzelliği dillere destan bir kadın olduğu izlenimi vermeseydi,ben komplekse girip , kendimi eksik hissedip, iyi niyetimi kaybedip, böyle yorumlayıp böyle üzülüp dert etmezdim. yapması gereken şey yeni evlendiği karısını iğneleyen aşağalayan yengesini bırak seni kıskanıyor, saçmasaçma konuşuyor, terbiyesizlik etmiş, sende ağzının payını ver demesini beklerdim. yanlış anlamışsındır, o böyle şey söylemez, seninle niye uğraşsın, aranı bozma , çok geçimsizsin diye haddimi bildirdi maşallah.
sıçarım böyle kocanında eltininde içine..
benim kocam bi durumda eltimi savundugunda bende deli oluyorum
lan o kim oluyoda sen onu savunuyosun...
anlattıklarından bariz bişeyler oldugunu düşünüyorum...
ben de asla kabul edemem böyle seyleri
ne demek bana aldıklarından ona da alıyooo
nasıl alır yaaaa
benim eltim biz evlenmeden önce kocama dogum günü hediyesi almış daha ben yokken
kocamda o hırkasını cok seviyodu
sürekli diyodu eltin aldı eltin aldı diyeee bende bunu giymiceksin gerekirse ben sana yenisini alırım dedim
neyse bu hırka annesinde kaldı haliyle bizim eve gelemedi
bi gün oraya gittik bu hırkayı gördü giydi nedense pek bi mutluydu bi baktım hırka eve gelmiş
anında 90 dereceye makinaya atılarak agzı burnu yamultularak kocama gösterildi tüh dedim maaf olmuşş agzım kulaklarımda
tabi kocam anladı bilerek yaptıgımı hahaha o da güldü geci bende güldüm gectim
32:
benden önce bunlar cok samimiymiş lakaplı filan konuşmalar bilmem ne
tabi ben hep ayar cekiyorum eşime ama hakketen hazmedemem böyle seyleri
eşimde sagolsun anlayışlıdır dikkat eder yani ( çok sükür)
umarım seninde eşin bi an önce kendine çeki düzen verir canım
cok zor yaşadıgın.. seni cok cok iyi anlıyorumm
Elifbi konunuzu takip ederken benim ruhum daraliyor, hakikaten hic bir insanin yasamamasi
gereken yipratici bir durumla karsi karsiyasiniz.
Yeni bir hayat kurmayi, bu garip duruma (evlilige) bir son vermeyi hic düsündünüz mü?
Yazdiklarinizdan anladigim kadariyla hic mutlu degilsiniz, neden kendinize mutlu olmak icin
bir sans daha tanimiyorsunuz?