Kocam çok sinirli

Ya Allah askına bız başlarındayken bı saat baksın dıye bıraktıgımızda bıle verecegı vıtamının damlasını bilmeyen
Soylemene ragmen gelıp soran
Su istese anlamayan acıktım dese duymayan biyolojik varlıklar bu babalar
Bide Bızden alıp tum sorumluluğu mu ustleneceklermıs
Hangi mezıyetle?

Bence bu sitede artık neden bebek diye sorulmamalı.
Nedenler bellı.
Boşansa da çocugu olmuş olacak ve annelıgı tatmıs olacak.
Ya da boşanmamak için çocuğu one sürecek.
Ya da bır daha evlenmezsem en azından yasama hevesim olsun mantığı.
Çevremde gördüğüm bu.
Hadı yası kırka yaklasanı ısı gücü olanı anlarım da daha 20 küsur yasında ilk geceden çocuk yapan ve ısı olmayan tam fıyasko.
Ama genel neden bunlar.

Sorunun kaynagi adamin sinirli olmasi degil yalniz. Adamin psikolojisi normal degil, kompleksli kontrol manyagi biri sanki. Sizi de delirtir bu.

Eğer gerçekten düzeltmek istiyorsa uzman bir destek almalı

İyi düşünün taşının. Szin durum farklı
Ne demek istiyorsun anlamadım ne anlamda farklı

Yav yok zaten hep lafta. Yüzde 3-5 dir öyle babayiğit o da evladını anneden ayırmaya kıyamaz. Bunun derdi göz korkutmak zaten

Sorunun kaynagi adamin sinirli olmasi degil yalniz. Adamin psikolojisi normal degil, kompleksli kontrol manyagi biri sanki. Sizi de delirtir bu.
Evet ben kendi istediğim gibi bir şey yapmaya kalkınca tartışma çıkıyor kadın dediğin evini özgürce yönetmek ister ve bu konuda kocasının desteğini alır di mi ama benim eşimle bu çok zor. Yalnız yaşamaya çok alışmış gençliğinden beri. Almanya da öyle erken ayrılır erkekler evden ailesiyle yaşamamış çok. (Ben öylemiyim , çocuk odam bile olmadı mesela)Başka konularda da hep yönlendirme çabasında ona da biri yönlendirmeye kalksın deli oluyor. Annem geldi kadının her dediği battı ben lohusaydım anneme ihtiyacım vardı 3 hafta kaldı gitti anneme daha fazla kal bile diyemedim sonra da yetmedi 3 hafta bana annem gidince depresif olmaya başladım. Neymiş annemle aylarca kalamazmış iyi de bu istisnai bir durum: lohusalık yani. Bunların hepsi bir yana günde defalarca sevdiğini söyler ilgilidir hatta fazla ilgilidir çamaşır yıkar asar mesela sabah işe gidince vardığımı yazmıyim arar vardın mı diye vesaire . Annem geldiğinde de onla çok ilgilendi gezdirdi etti ama işte kontrolle ilgili bir sorunu var sanki panik ataği vardı gençken atlatmış tedavi görmüş şimdi 45 yaşında

Ona kalsa bir tek ondan farkım emzirmek gerisini yaparmış ama ek gıdaya geçti bebişim daha yemek yedirdiğini görmedim yani

Tam baba yapılacak adammış, bravo

Ona kalsa bir tek ondan farkım emzirmek gerisini yaparmış ama ek gıdaya geçti bebişim daha yemek yedirdiğini görmedim yani
Benım eşimde kızımı uyutmak ıcın yataga girer kızımdan once uyur kızım bana gelır anne uyuyalım mı dıye bunlar uzun donem cocuk bakabilir mı Allah askına

Adamlar uzun donem disiplin altında olabilecek, sorumluluk alabilecek varlıklar degıl oyle olsa askerliğin bile bedellisi Çıkmaz, bunlarda koşa koşa talip olmazdı

Ne konusuyorlarsa boş atıp tutuyorlar sakın gözün korkmasın
Her erkek kadına aşırı derece muhtactır en iyisi benim eşim derim, ama yine de eşimi de aynı kefeye koyarım eminim cunkü, tırt hepsi

Bebek sürekli kucak istiyor ondan ayrı kalınca ağlıyor tabi hissediyor çocuk gerginliği o anda çocuğu bırakıp gidemiyorsun da. Çok çaresizim o anda işte, boşanmayı geçtim kavgamıza şahit olmasın çocuk 7 aylık daha bu konuda konuştum defalarca anlamıyor yine yapıyor, o kadar sinirleniyorum ki benim ona bir tane geçiresim geliyor. Sonra da kendime kızıyorum neden bu kadar sinirlendim diyeve keşke sussaydım kavga etmezdik çocuk etkilenmezdi diye. Eşim de bu aralar çok zor günler geçiriyor annesi hasta karaciğer yetmezliği anneannesi ölmek üzere başkada kimsesi yok eşimin burada Almanya’da çok üzerine gitmek istemiyorum ama çocuğum söz konusu

Ben 35 de evlendim 41 yaşındayım bebeğim yeni oldu. Almanyaya gelin geldim buraya alış et iş bul ayaklarının üzerine bas ,birbirini tanı derken geçti yıllar bu sırada bebek istediğimi farkettim tabi yaşım geçiyor bir yandan; insanları tanımak zaman alıyor yine de çocukdan sonra belli oluyor daha çok kimin ne olduğu. Bu adama niye baba yaptın demek çok kolay ordan sizleri de anlıyorum

40a doğru yapanlara birşey diyemiyorum ben.
Bu adamdan ayrılsanız gecımınız var mı?

Onunki aile de sizinki aile değil mi de Türkiye'ye göndermiyor?

Tiksindim. Ciddi ciddi tiksindim. Bebek elindeyken bunu yapan adam karşında cinnet geçirirdim. Çocuk bunları hak etmiyor. Bebekler hamileliğin son aylarından beri travma edinebiliyorlar. Ne yapacağınız açık, nasıl yapacağınız şartlarınıza göre değişir

Bir zahmet yak gemileri artık...

Tamam yaştan kaynaklı bebek yapmışsınız. Ben sizin daha genç olduğunuzu düşündüm. Artık küçük de değilsiniz. Boşansanız sizin için daha iyi olur. Şimdiden is bakmaya başlayın. Bir şekilde kendinizi hazırlayın.

Sizin Türkiye'ye gitmenizi engelliyor, çünkü gidince gelmeyip boşanacağınızı düşünüyor. Burada verdiğimiz aklı veya söylediklerimizi eşinize sakın kavga anında falan söylemeyin. Ona hiçbir şey hissettirmeden kendi hayatınızı bağımsız hale getirin.

Evet, sorunu adamın sin sanıyor ama dediğiniz gibi kontrol manyağı, egoist. Halıyı benden izinsiz nasıl değiştirmeyi düşünürsün diye kavga çıkarmış, egoya bakın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…