Kocam çok sinirli

Adam halıyı Bile bana sorarak alacaksın diyor. Annen seni dolduruyor diyor. Tartışırsan ben erkeğim sus diyor. Bu adamla neden çocuk yaptınız? Adam saygısız ve sinirli. Bu sinir ne bileyim restoranda çok beklediği için olan bir şey değil, size saygısız. Fark etmiyor musunuz?

Ben niye çocuk yaptınız cümlesini kaç senedir belki sadece size sordum ama 6 yıllık evlisiniz, muhtemelen tüp bebek değilse bile 6 yıl. Gerçekten anlamıyorum.

6 senedir evliymişsiniz bu sene mi sinirli olmaya başladı

Bebeğini düşünmeyip bağırıp çağıran adamdan baba olmaz kusura bakmayın
Üstelik iğrenç küfürler ediyormuş

Lafa bak karşısında erkek varmış erkeklik kadına bağırıp çağırmakla mı oluyormuş

afedersiniz nahhh alır çocuğu elinizden bir halt yapamaz
hangi mahkeme verir süt kuzusunu ona
siz çalışıyor musunuz?
öfke tedavisi olacak başka çaresi yok

Evet önceden de sinirliydi ama bir şekilde affettiriyor kendini işte bir şekilde ondan çocuk yapmaya ikna etti kendini insan şans vermek istiyor işte ama o şansı niye verdim diye çok kızdım kendime

Şimdi bu konuyu iyi anlamak lazım. Kocanın kızma şekline bakınca sanki siz sürekli annenizin lafına bakıyorsunuz gibi geldi bana.

afedersiniz nahhh alır çocuğu elinizden bir halt yapamaz
hangi mahkeme verir süt kuzusunu ona
siz çalışıyor musunuz?
öfke tedavisi olacak başka çaresi yok
Ben Almanya ya gelin geldim burda kendimi türkiye deki gibi güçlü hissetmiyorum sanki o da var ama çocuğumu alırım demesi içimden birşeyler kopardı tabi ben de bitti olmuyor böyle dedim o da öyle dedi

Öyle bir babaya hiçbir mahkeme çocuk velayeti vermez merak etmeyin. Keşke siz de öyle birine çocuk vermeseydiniz ya neyse..

Tiroit ya da diyabet sorunu olabilir ama eğer tek sebep karakteriyse ve aileniz destek oluyorsa bı süre gidin, olmazsa ayrılın böyle devam edemezsiniz çocuğunu bile düşünmüyor.

Boşanmayacaksan boşanma lafını ağzına alma, çok tehlikeli. Böyle böyle adam senden iyice soğur. Bir gün kendini kapının önünde bulursun.

Ayrıca anlattığın konuda kocanı çok haksız buldum. Öyle sinirlenip stres küpüne dönülmesi gereken bir konu değil.

Ama bana bu olayın öncesi de var gibi geldi. Sizin bu tarz tartışmalarınız çok oluyor sanırım. Öyle mi?

Beni çocuğumla birlikte Türkiyey bile bırakmoyor özlerim çocuğumu diyor. Ailem daha bebegimi goremedi bile dogru düzgün annem geldi gördü sadece ama brn babam kardeşim de görsin istiyorum yok diyor götüremezmişim Türkiyeye çok küçükmüş daha bilmem ne bu da ayrı bir tartışma konuş

6 yıldır eve halı bıle almayan bı adamı baba yapma önerisini kim verdi?

Evet oluyor onunla tartışırken gözlerine bakıcakmışım sözünü kesmicekmişim o en başta parlayıp sinirlerimi Zıplatıyor ben de evin içinde oradan oraya dolanıyorum lafımı söylüyorum çekiliyorum laf sokup kaçıyormuşum efendim çocuğu bırak yanıma gel diyorum halbuki çocuk kucağında bağırıyor ya bir kere daha böyle çocuk kucağında barınken duyarsam bu şekilde bitireceğim

Korkunç bir eşiniz var. inanmak isteyip inanmissiniz ve herkes seçimini yaşar diyeceğim de çocuğunuza çok yazık oluyor daha şimdiden.

Almanya'da yaşıyormuşsunuz orada kadın ve çocuk hakları konusunda daha hassaslar sanırım. Öyle bir anda polisi arayıp kayıt oluşturulmasını sağlayın, boşanırken avantajınız olur.

İyi düşünün taşının. Szin durum farklı

Almanya'da yaşıyormuşsunuz orada kadın ve çocuk hakları konusunda daha hassaslar sanırım. Öyle bir anda polisi arayıp kayıt oluşturulmasını sağlayın, boşanırken avantajınız
Şimdi bu konuyu iyi anlamak lazım. Kocanın kızma şekline bakınca sanki siz sürekli annenizin lafına bakıyorsunuz gibi geldi bana.

Yerler laminant laminant eşime göre soğuk değil yani taş gibi değil ama bana göre soğuk elimi koyduğum zaman soğuk geliyor birkaç yere ek halı almak gerekiyor Yani bunu anneme söylemiş olması benim de kabul etmen onu dinlemiş olduğum anlamına gelmiyor yani sonuçta bu benim içime sinmiyor

Hayır demek istediğim bu değil. Evet o söyledikten sonra konusu açılmış da olabilir. Ama sanki kocan sen hep böyle annenin lafını dinliyorsun gibi konuşmuş. Öyle bir durum mu var diye sordum.
Bu arada böyle bebeği alırım diyenlerin de hiç aldığını görmediğim gibi boşandıktan sonra çocukla bile görüşmşyorlar doğru düzgün yemesin bizi

İnsanın düşüncelerini önemserim eğer ki kabul ediyorsam ederim etmezsen etmem bu benim kararımdır yani birilerinin lafıyla hareket edecek bir kız değilim bu konuyu bu kadar büyütmesine gerek yoktu daha önce eşimle bu hallerini düzeltmesi ile ilgili çok kere konuştuk kendini düzeltmeye çalışıyor ama işte beceremiyor beceremediğini görünce de ben çok sinirleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…