Kocam çok sinirli

Ben kavga anında susmuyorum işte o postayı koyunca bana karşında erkek var ona göre konuş bir de küfür ediyor siklene siklene konuşuyorsun diyor. (O da ayrı bir konu ağzı çok pis küfür etme dedim defalarca yine ediyor benim ailem küfür nedir bilmez mesela bana da çok fazla geliyor yani) ben gemileri yakıyım sür dökmüş kediye dönüyor.
Berbat bir insan boşanmayı düşünmüyor musunuz

Adam halıyı Bile bana sorarak alacaksın diyor. Annen seni dolduruyor diyor. Tartışırsan ben erkeğim sus diyor. Bu adamla neden çocuk yaptınız? Adam saygısız ve sinirli. Bu sinir ne bileyim restoranda çok beklediği için olan bir şey değil, size saygısız. Fark etmiyor musunuz?

Ben niye çocuk yaptınız cümlesini kaç senedir belki sadece size sordum ama 6 yıllık evlisiniz, muhtemelen tüp bebek değilse bile 6 yıl. Gerçekten anlamıyorum.
Böyle adamlar dışarda az sert birini görsün kedi çıt çıkartamaz. Eşine gücü yetiyor saygısız. Konu sahibi de sınırlı deyip isim koymuş kendince. Aldatan erkeğe çapkın demek gibi bir sacmalık bu da

Ben 35 de evlendim 41 yaşındayım bebeğim yeni oldu. Almanyaya gelin geldim buraya alış et iş bul ayaklarının üzerine bas ,birbirini tanı derken geçti yıllar bu sırada bebek istediğimi farkettim tabi yaşım geçiyor bir yandan; insanları tanımak zaman alıyor yine de çocukdan sonra belli oluyor daha çok kimin ne olduğu. Bu adama niye baba yaptın demek çok kolay ordan sizleri de anlıyorum
Ay bir de almanyadasın boşan geç devlet arkanda zaten. Ne çekiyorsun

Tamam yaştan kaynaklı bebek yapmışsınız. Ben sizin daha genç olduğunuzu düşündüm. Artık küçük de değilsiniz. Boşansanız sizin için daha iyi olur. Şimdiden is bakmaya başlayın. Bir şekilde kendinizi hazırlayın.

Sizin Türkiye'ye gitmenizi engelliyor, çünkü gidince gelmeyip boşanacağınızı düşünüyor. Burada verdiğimiz aklı veya söylediklerimizi eşinize sakın kavga anında falan söylemeyin. Ona hiçbir şey hissettirmeden kendi hayatınızı bağımsız hale getirin.
Almanya'da bosansa devlet arkasında zaten kadının çocuğun

Ben kavga anında susmuyorum işte o postayı koyunca bana karşında erkek var ona göre konuş bir de küfür ediyor siklene siklene konuşuyorsun diyor. (O da ayrı bir konu ağzı çok pis küfür etme dedim defalarca yine ediyor benim ailem küfür nedir bilmez mesela bana da çok fazla geliyor yani) ben gemileri yakıyım sür dökmüş kediye dönüyor.
Senin anan baban abilerin kuzenlerin yok mu canım ?

Ben 35 de evlendim 41 yaşındayım bebeğim yeni oldu. Almanyaya gelin geldim buraya alış et iş bul ayaklarının üzerine bas ,birbirini tanı derken geçti yıllar bu sırada bebek istediğimi farkettim tabi yaşım geçiyor bir yandan; insanları tanımak zaman alıyor yine de çocukdan sonra belli oluyor daha çok kimin ne olduğu. Bu adama niye baba yaptın demek çok kolay ordan sizleri de anlıyorum
Dünyaya gelmiş bir çocuk varsa hiçkimse neden çocuk yaptın deme hakkına sahip değil. Ha madem yaptın çek derdini diyecekse de yorum yazmak zorunda değil. "Bekara kadın boşamak kolay" derler bizim oralarda, nikahlı kocasından çocuk yapanı da kınıyor burdaki insanlar. İşte ağzı olan konuşuyor diyelim.

Almanya'da yaşıyorsanız devlet anında size yardım eder, polis gelir elleri ters kelepçeyle alır gider o hödüğü. Nezarette bile hayvan muamelesi yapılıyor eşine karşı kötü davrananlara. Ağzı bozuk, saygısı yok, sevgisi yok. Çocuğunuzla yeni bir hayat kurabilirsiniz.

Kocam çok sinirli en ufak şeye parlıyor, kavga ediyoruz onun öyle sinirlenmesine artık dayanamıyorum çünkü benim de sinirlerim yıprandı 7 aylık bebeğim var 6 senelik evliyiz.
Geçen gün eve bebek emekliyor diye annemle telefonda konuşurken annem çocuk yerlerde üşütür yere bir şey serin dedi sadece neymiş efendim beni annem yönetiyormuş eve halı alalım diye. Diyorum çocuk söz konusu tabiki annemin tavaiyesi alıcam diyorum yok diyor sinirleniyor ordan oraya yürüyor evin içinde ben de en sonunda açtım ağzımı yumdum gözümü evlendik eve daha yeni halı almadık şimdi mi alalım dedik ne bu tepki . Bağırıyor bana niye danışmıyorsun diyor 3 haftadır yerlerden soğuk geliyor ne yapalım diyorum bişey olmaz diyor, danıştım yani. Çocuk elinde bağırıyor sus diyorum susmuyor sen bana sus diyemezsin diyor bebeği ver diyorum vermiyorum , cildirdim artik cocuk etkileniyor cocugu birak burda ,biz icerde tartisalimm diyorum onu da yapmiyor. Koluna vurdum artik o caresizlikten . Ben bitti deyince tabi cocugumu alirim senden sen de ne yaparsan yap git annenlerin evine demeler. Ondan sonra sakinlesti biraz oturduk konustuk sonra ne ozur diledi ne bisey hic bisey olmamis gibi simdi surekli benden öpücükler istiyor benim de içim soğudu hiç veresim gelmiyor vermeyince de sinirleniyor ve sinirinden korkuyorum ne yapacağım nasıl davranacağım bilmiyorum. Sorunlar anında çözüldü hadi hemen eskisi gibi olalım istiyor ama içimden gelmiyor nasıl konuşayım yine tartışmak istemiyorum çocuk etkilenmesin. Biraz rahatlarıö belki sizlerden gelen destekle
Evde halı yok mu?
6 senedir halısız mı otıuruyorsunuz😳

Sonu yokki bu işin sinirlen kavga et barış vs.Konu ekonomik siddetmi ben çalışıyorum parayı ben kazanıyorum halıyı ister alır ister almammi.Alt metin böyle olabiliyor . Boşandıktan sonra çalışmayan bir çok kadın çalışmak zorunda kalabiliyor.Gevşer bağlılığıniz böyle.Saygisizlik başladımi kolay döner alışkanlığa en ağır laflar hareketler kolay gelir

Ben halı meselesinde yazayım. Benimde 14 aylık bebeğim var çoğu yer açık. Tüm evi kaplayamazsınız bebek her yerde emekleyecek yürüyecek. Sebebi buysa halı gereksiz bence . Eviniz çok soğuk değilse sorun olacağını düşünmüyorum. Yürümeye başladığında da panduf tarzı patiklerden alırsınız.

X