Ne yapalım, kulağını mı çekelim?Kocam çok sinirli yardım
Beybi sinirlisin gitmedi seninki herhalNe yapalım, kulağını mı çekelim?
Biraz daha ayrıntı verseydiniz nasıl yardımcı olabilir kiKocam çok sinirli yardım
Neye tepesi atıyor öyle,biraz detay verseydiniz zahmet olmassa.Kocam çok sinirli yardım
Son 8 gün, ya, sabır çekiyorumBeybi sinirlisin gitmedi seninki herhal
Kadınlar da dilini tutsa adamlar da sinirlenmeyecek desem linç yer miyimBütün sinirli kocalara.. Amme hizmeti..
“Allahümme ya Vedüd, ağzını bağla dilini tut.”
Kocam çok sinirli yardım
Kocam çok sinirli en ufak şeye parlıyor, kavga ediyoruz onun öyle sinirlenmesine artık dayanamıyorum çünkü benim de sinirlerim yıprandı 7 aylık bebeğim var 6 senelik evliyiz.nasıl mesela neylere sinirleniyor
öyle bir konu açmışsınız ki hiçbişey yok içinde
6 senedir evlisiniz adam yeninin sinirlisi değil ki. Bu ayıları baba yapıyorsunuz sonra da şaşırıyorsunuz.Kocam çok sinirli en ufak şeye parlıyor, kavga ediyoruz onun öyle sinirlenmesine artık dayanamıyorum çünkü benim de sinirlerim yıprandı 7 aylık bebeğim var 6 senelik evliyiz.
Geçen gün eve bebek emekliyor diye annemle telefonda konuşurken annem çocuk yerlerde üşütür yere bir şey serin dedi sadece neymiş efendim beni annem yönetiyormuş eve halı alalım diye. Diyorum çocuk söz konusu tabiki annemin tavaiyesi alıcam diyorum yok diyor sinirleniyor ordan oraya yürüyor evin içinde ben de en sonunda açtım ağzımı yumdum gözümü evlendik eve daha yeni halı almadık şimdi mi alalım dedik ne bu tepki . Bağırıyor bana niye danışmıyorsun diyor 3 haftadır yerlerden soğuk geliyor ne yapalım diyorum bişey olmaz diyor, danıştım yani. Çocuk elinde bağırıyor sus diyorum susmuyor sen bana sus diyemezsin diyor bebeği ver diyorum vermiyorum , cildirdim artik cocuk etkileniyor cocugu birak burda ,biz icerde tartisalimm diyorum onu da yapmiyor. Koluna vurdum artik o caresizlikten . Ben bitti deyince tabi cocugumu alirim senden sen de ne yaparsan yap git annenlerin evine demeler. Ondan sonra sakinlesti biraz oturduk konustuk sonra ne ozur diledi ne bisey hic bisey olmamis gibi simdi surekli benden öpücükler istiyor benim de içim soğudu hiç veresim gelmiyor vermeyince de sinirleniyor ve sinirinden korkuyorum ne yapacağım nasıl davranacağım bilmiyorum. Sorunlar anında çözüldü hadi hemen eskisi gibi olalım istiyor ama içimden gelmiyor nasıl konuşayım yine tartışmak istemiyorum çocuk etkilenmesin. Biraz rahatlarıö belki sizlerden gelen destekle
Evde halımı yok yerde çocuk çıplak yerdemi emekliyor öyle.Kocam çok sinirli en ufak şeye parlıyor, kavga ediyoruz onun öyle sinirlenmesine artık dayanamıyorum çünkü benim de sinirlerim yıprandı 7 aylık bebeğim var 6 senelik evliyiz.
Geçen gün eve bebek emekliyor diye annemle telefonda konuşurken annem çocuk yerlerde üşütür yere bir şey serin dedi sadece neymiş efendim beni annem yönetiyormuş eve halı alalım diye. Diyorum çocuk söz konusu tabiki annemin tavaiyesi alıcam diyorum yok diyor sinirleniyor ordan oraya yürüyor evin içinde ben de en sonunda açtım ağzımı yumdum gözümü evlendik eve daha yeni halı almadık şimdi mi alalım dedik ne bu tepki . Bağırıyor bana niye danışmıyorsun diyor 3 haftadır yerlerden soğuk geliyor ne yapalım diyorum bişey olmaz diyor, danıştım yani. Çocuk elinde bağırıyor sus diyorum susmuyor sen bana sus diyemezsin diyor bebeği ver diyorum vermiyorum , cildirdim artik cocuk etkileniyor cocugu birak burda ,biz icerde tartisalimm diyorum onu da yapmiyor. Koluna vurdum artik o caresizlikten . Ben bitti deyince tabi cocugumu alirim senden sen de ne yaparsan yap git annenlerin evine demeler. Ondan sonra sakinlesti biraz oturduk konustuk sonra ne ozur diledi ne bisey hic bisey olmamis gibi simdi surekli benden öpücükler istiyor benim de içim soğudu hiç veresim gelmiyor vermeyince de sinirleniyor ve sinirinden korkuyorum ne yapacağım nasıl davranacağım bilmiyorum. Sorunlar anında çözüldü hadi hemen eskisi gibi olalım istiyor ama içimden gelmiyor nasıl konuşayım yine tartışmak istemiyorum çocuk etkilenmesin. Biraz rahatlarıö belki sizlerden gelen destekle
Var ama bazı yerler açık çoğu yer açıkta yeni eve çıkacaz diye almadık kiralık ev arıyoruz çıkınca alırız dedik ama çocuk emekleyip keşif etmek istiyor emekleme matı var ama onun üstünde durmuyor ki heryeri gezmek istiyor ben de çocuk özgür olsun istiyorum yani6 senedir evlisiniz adam yeninin sinirlisi değil ki. Bu ayıları baba yapıyorsunuz sonra da şaşırıyorsunuz.
Evde halınız yok mu ?
Adamla devam mı etmek istiyorsunuz diye anladım. Misal buradaki halı meselesini bu şekilde öğrenmesin eşiniz. Anneniz harici normal bir zamanda konuşun. Bu şeyleri adamlar anlamıyor. Vıdı vıdı olarak algılıyorlar.Kocam çok sinirli en ufak şeye parlıyor, kavga ediyoruz onun öyle sinirlenmesine artık dayanamıyorum çünkü benim de sinirlerim yıprandı 7 aylık bebeğim var 6 senelik evliyiz.
Ben kavga anında susmuyorum işte o postayı koyunca bana karşında erkek var ona göre konuş bir de küfür ediyor siklene siklene konuşuyorsun diyor. (O da ayrı bir konu ağzı çok pis küfür etme dedim defalarca yine ediyor benim ailem küfür nedir bilmez mesela bana da çok fazla geliyor yani) ben gemileri yakıyım sür dökmüş kediye dönüyor.Adamla devam mı etmek istiyorsunuz diye anladım. Misal buradaki halı meselesini bu şekilde öğrenmesin eşiniz. Anneniz harici normal bir zamanda konuşun. Bu şeyleri adamlar anlamıyor. Vıdı vıdı olarak algılıyorlar.
Babam zor bir adam. Annem idare etti hep. En iyi olduğu zamanlar da istemeyi öğrendik. Keyifli mutlu. Babamda çabuk parlar çabuk söner. Eskiye dönmek ister. Kızarsa o an susar. Düzelince konuşuruz. Kısada sürer zaten. Birçok istediğimizi yaptırdık bu sayede.
Ama ben babasının kızıyım. Eşimle ilişkim annem ve babamınki gibi değil. Bir kere eşim annemi babamın yanında susarken gördü. Banada kavga anında annen bak susuyor. Sen cevap veriyorsun gibi bişi dedi. Ben babasının kızıyım annemle beni karıştırma, postayı koyarım dedimçok şey yapmıyor
Sizin hangi tarafınızı görmek istediği, size bağlı birazda