Kocam çok sinirli

Berbat bir insan boşanmayı düşünmüyor musunuz

Böyle adamlar dışarda az sert birini görsün kedi çıt çıkartamaz. Eşine gücü yetiyor saygısız. Konu sahibi de sınırlı deyip isim koymuş kendince. Aldatan erkeğe çapkın demek gibi bir sacmalık bu da

Ay bir de almanyadasın boşan geç devlet arkanda zaten. Ne çekiyorsun

Almanya'da bosansa devlet arkasında zaten kadının çocuğun

Senin anan baban abilerin kuzenlerin yok mu canım ?

Dünyaya gelmiş bir çocuk varsa hiçkimse neden çocuk yaptın deme hakkına sahip değil. Ha madem yaptın çek derdini diyecekse de yorum yazmak zorunda değil. "Bekara kadın boşamak kolay" derler bizim oralarda, nikahlı kocasından çocuk yapanı da kınıyor burdaki insanlar. İşte ağzı olan konuşuyor diyelim.

Almanya'da yaşıyorsanız devlet anında size yardım eder, polis gelir elleri ters kelepçeyle alır gider o hödüğü. Nezarette bile hayvan muamelesi yapılıyor eşine karşı kötü davrananlara. Ağzı bozuk, saygısı yok, sevgisi yok. Çocuğunuzla yeni bir hayat kurabilirsiniz.

Evde halı yok mu?
6 senedir halısız mı otıuruyorsunuz

Sonu yokki bu işin sinirlen kavga et barış vs.Konu ekonomik siddetmi ben çalışıyorum parayı ben kazanıyorum halıyı ister alır ister almammi.Alt metin böyle olabiliyor . Boşandıktan sonra çalışmayan bir çok kadın çalışmak zorunda kalabiliyor.Gevşer bağlılığıniz böyle.Saygisizlik başladımi kolay döner alışkanlığa en ağır laflar hareketler kolay gelir

Ben halı meselesinde yazayım. Benimde 14 aylık bebeğim var çoğu yer açık. Tüm evi kaplayamazsınız bebek her yerde emekleyecek yürüyecek. Sebebi buysa halı gereksiz bence . Eviniz çok soğuk değilse sorun olacağını düşünmüyorum. Yürümeye başladığında da panduf tarzı patiklerden alırsınız.

Almanya'da kültürel olarak halı kullanan ev çok az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…