Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah yarın güzel haberlerini alırız..
bi ses yok mu halen eşinden ????
arkadaşın biri önerdi.bu çiçeğin adı aklına gelmemişde.bu çiçektan akan o bal gibi şeyi içerse alkolden kurtuluyormuş.eşine bu çiçeğin balından içir.bir daha içmez dedi de.
Şimdi otoparka baktım balkondan arkadaşlar ne gelen var ne giden. Ne ben onu arıyorum ne o beni arıyor. Değermi bi zıkkım için yuvanın huzurunu bozmaya arkadaşlar
Şu anda arasam aşkım gel eve hadi desem koşa koşa gelir. Benden başkasınıda hiç bir sözünü kaale almaz. Ama ben ona gel deyipte kendisinin haklı duruma düşmesini istemiyorum çünkü hatalı olan o...eşin sakin birimidir ya da ararsan nasıl cevap verir ailesi yok mu onları arasan ya da yakın arkadaşı aile dostu falan
Dediklerinizde haklısınız fakat şu an için arasam bak pişman oldu beni seviyor ve bensiz yaşayamayacağını anladı diye düşünecek kararsız kaldım o yüzden. Ve birde hep benmi alttan almak zorundayım bir kerede o hatalarının farkına varsın diye düşünüyorum.eşiniz alkollü. olayların başlangıcı evde silah arayıp kendini vurmak istemesi. zaten ruh hali iyi değilken üstüne jandarmaya götürülmesi,sonrasında sizin ailenize ve değer verdiği (hasta ziyaretine gitmek istemesinden yola cıkarak) bir komşusunun önünde rencide olması iyice psikolojisini bozmuştur. bence arayın. bu sekilde bi cezalandırma yada rest için uygun bi zaman oldugunu sanmıyorum.
Şu anda arasam aşkım gel eve hadi desem koşa koşa gelir. Benden başkasınıda hiç bir sözünü kaale almaz. Ama ben ona gel deyipte kendisinin haklı duruma düşmesini istemiyorum çünkü hatalı olan o...
Canım benim baba konusunda benim yaşadıklarımı birebir yaşamışsın. Seni en çok ben anlar, benide sen anlarsın Ne diyeyim Allah tüm bu durumda olanları, eşimi ve babanı bu illetten kurtarsın çok zor bir durum.bilmiyorum ki bazen haksız olduğu zaman affedici olunca işe yarar bazende ters teper.babam gece yarılarına kadar gelmezdi gelincede anneme benmi sana bekle dedim derdi.üstüne kavga gürültü dayak....şimdide annem önemsemiyormuş gibi yapıyor gelmezse aramıyor sormuyor beklemiyor babamda kimse beni merak etmiyor ki diyor.halbuki ben geç geliyor diye gece yarısına kadar bekllerdim o eve gelmeden asla uyumazdım onada söylerdim sen olmayınca uyuyamıyorum korkuyorum diye hiiiiç beni dikkate almazdı.şimdide beni kimse önemsemyor diyor.
Benimde hakkım değilmi arkaşlar mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olmak ? Eşinize tüm görevlerinizi layıkıyla yerine getiriyorsunuz ve eşiniz hiç bir konuda şikayetçi değil sizden ve siz onu çok seviyor,seviliyor ama bu sorunla karşı karşıya kalıyorsunuz ne olur içmese mutlu mesut yaşasa kendinide benide üzmese
bu söylediğiniz mine çiçeği olabilir mi kızlar?