Kocam çok alkol alıyor onu pişman edeceğim :(

inşallah yarın güzel haberlerini alırız..

inşallah canım ama hiç sanmıyorum ki huylu huyundan vazgeçsin ama ben hergün büyük Allah'ıma dua ediyorum :KK14: Bende şöyle düşünüyorum ya kızım bunu böyle kabul edeceksin yada bırakıp gideceksin. Siz olsaydınız ne yapardınız benim durumumda ? Maddi durumunuz yanlız yaşamanız için müsait fakat eşinizi çok seviyor ve sevildiğinizin farkındasız fakat bu illetten kurtulamayacağını biliyorsunuz ne yapardınız? Fikirlerinizi öğrenmek istiyorum arkadaşlar.

bilemiyorum ki bazı erkeklerde olgunluk adına bişey yok.arasın burnu büyür havaya girer artistlik yapar falan
aramazsın yaaaa bak ölsemde kalsamda umrunda değil olur.ne bileyim allah sonumuzu hayır etsin.

arkadaşın biri önerdi.bu çiçeğin adı aklına gelmemişde.bu çiçektan akan o bal gibi şeyi içerse alkolden kurtuluyormuş.eşine bu çiçeğin balından içir.bir daha içmez dedi de.

Cok sagol canım hemen anneme soyluyorum ve denıyoruz sıfa olur ınsallahh ...

Şimdi otoparka baktım balkondan arkadaşlar ne gelen var ne giden. Ne ben onu arıyorum ne o beni arıyor. Değermi bi zıkkım için yuvanın huzurunu bozmaya arkadaşlar :KK14:

Şimdi otoparka baktım balkondan arkadaşlar ne gelen var ne giden. Ne ben onu arıyorum ne o beni arıyor. Değermi bi zıkkım için yuvanın huzurunu bozmaya arkadaşlar :KK14:

eşin sakin birimidir ya da ararsan nasıl cevap verir ailesi yok mu onları arasan ya da yakın arkadaşı aile dostu falan

eşiniz alkollü. olayların başlangıcı evde silah arayıp kendini vurmak istemesi. zaten ruh hali iyi değilken üstüne jandarmaya götürülmesi,sonrasında sizin ailenize ve değer verdiği (hasta ziyaretine gitmek istemesinden yola cıkarak) bir komşusunun önünde rencide olması iyice psikolojisini bozmuştur. bence arayın. bu sekilde bi cezalandırma yada rest için uygun bi zaman oldugunu sanmıyorum.

eşin sakin birimidir ya da ararsan nasıl cevap verir ailesi yok mu onları arasan ya da yakın arkadaşı aile dostu falan
Şu anda arasam aşkım gel eve hadi desem koşa koşa gelir. Benden başkasınıda hiç bir sözünü kaale almaz. Ama ben ona gel deyipte kendisinin haklı duruma düşmesini istemiyorum çünkü hatalı olan o...

eşiniz alkollü. olayların başlangıcı evde silah arayıp kendini vurmak istemesi. zaten ruh hali iyi değilken üstüne jandarmaya götürülmesi,sonrasında sizin ailenize ve değer verdiği (hasta ziyaretine gitmek istemesinden yola cıkarak) bir komşusunun önünde rencide olması iyice psikolojisini bozmuştur. bence arayın. bu sekilde bi cezalandırma yada rest için uygun bi zaman oldugunu sanmıyorum.
Dediklerinizde haklısınız fakat şu an için arasam bak pişman oldu beni seviyor ve bensiz yaşayamayacağını anladı diye düşünecek kararsız kaldım o yüzden. Ve birde hep benmi alttan almak zorundayım bir kerede o hatalarının farkına varsın diye düşünüyorum.

Şu anda arasam aşkım gel eve hadi desem koşa koşa gelir. Benden başkasınıda hiç bir sözünü kaale almaz. Ama ben ona gel deyipte kendisinin haklı duruma düşmesini istemiyorum çünkü hatalı olan o...

bilmiyorum ki bazen haksız olduğu zaman affedici olunca işe yarar bazende ters teper.babam gece yarılarına kadar gelmezdi gelincede anneme benmi sana bekle dedim derdi.üstüne kavga gürültü dayak....şimdide annem önemsemiyormuş gibi yapıyor gelmezse aramıyor sormuyor beklemiyor babamda kimse beni merak etmiyor ki diyor.halbuki ben geç geliyor diye gece yarısına kadar bekllerdim o eve gelmeden asla uyumazdım onada söylerdim sen olmayınca uyuyamıyorum korkuyorum diye hiiiiç beni dikkate almazdı.şimdide beni kimse önemsemyor diyor.

Son düzenleme:
bilmiyorum ki bazen haksız olduğu zaman affedici olunca işe yarar bazende ters teper.babam gece yarılarına kadar gelmezdi gelincede anneme benmi sana bekle dedim derdi.üstüne kavga gürültü dayak....şimdide annem önemsemiyormuş gibi yapıyor gelmezse aramıyor sormuyor beklemiyor babamda kimse beni merak etmiyor ki diyor.halbuki ben geç geliyor diye gece yarısına kadar bekllerdim o eve gelmeden asla uyumazdım onada söylerdim sen olmayınca uyuyamıyorum korkuyorum diye hiiiiç beni dikkate almazdı.şimdide beni kimse önemsemyor diyor.
Canım benim baba konusunda benim yaşadıklarımı birebir yaşamışsın. Seni en çok ben anlar, benide sen anlarsın :KK14: Ne diyeyim Allah tüm bu durumda olanları, eşimi ve babanı bu illetten kurtarsın çok zor bir durum.

Benimde hakkım değilmi arkaşlar mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olmak ? Eşinize tüm görevlerinizi layıkıyla yerine getiriyorsunuz ve eşiniz hiç bir konuda şikayetçi değil sizden ve siz onu çok seviyor,seviliyor ama bu sorunla karşı karşıya kalıyorsunuz ne olur içmese mutlu mesut yaşasa kendinide benide üzmese :KK14:

Benimde hakkım değilmi arkaşlar mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olmak ? Eşinize tüm görevlerinizi layıkıyla yerine getiriyorsunuz ve eşiniz hiç bir konuda şikayetçi değil sizden ve siz onu çok seviyor,seviliyor ama bu sorunla karşı karşıya kalıyorsunuz ne olur içmese mutlu mesut yaşasa kendinide benide üzmese :KK14:

üzülme lütfenn:KK50::KK50::KK50:

Allah yardimcin olsun öncelikle zor bir durum .
Seni anliyorum cünkü dayimda icerdi enistemde ...
Ama anlamadigim birsey varki sen zaten o zikkim yüzünden bu durumlarda iken dua etmek varken neden kendinde onu eline aliyor evine sokuyor ve iciyorsun ya cocugun kalksa seni görse ..
Ne olur elestirdigimi düsünme ama bence bu kesinlikle cözüm degil .
O ilacin ismini biliyorum enistem , dayim , bir tanidigimiz bu ilacla birakti icmeyi ama ismini vermek ne kadar dogru bilmiyorum..
Cünkü birazda agir bir ilac ama biraktirdigina kendim sahitim ..
isterseniz önce bir cicegi deneyin ilac ismini vermeyi istiyorum ama birsey olursa diyede korkuyorum :KK43:

Merhabalar alkol söz konusu olunca okumadan geçemedim çünkü babamı kaybetmeme en büyük sebep buydu ölmedi ama ailemizi dağıttı... Senin adına çok üzüldüm umarım rabbim onlara doğru yolu gösterir. tabi işimizi şansa bırakmamakta gerekiyor. sizin için araştırdım eğer uygulayabilirseniz 0-12 adet taze asma yaprağını 1 su bardağı kaynar suya koyarak 6-7 dakika kaynattıktan sonra ılımaya bırakın. Ilıkken süzerek için.(her gün taze olarak hazırlanmalıdır) Bu uygulamayı haftada 2-3 kez yapın. Bu kür uygulayan kişide alkole karşı tiksinti oluşturacak ve kişinin alkolü kolay bırakmasına yardımcı olacaktır.... umarım faydalı olur :KK43:

Canım ya Allah kolaylık versin :KK50:
Benim ailemde içen yok ama eşimin babası eşimi dügünümüzde ağlattı
İçip içip gitti çamurun içine yattı gömleğin düğmelerini açmış bide herkese rezil olduk
Bide içip bizi evden kovdu gece bavulları kapının önünden alıp geri döndük :KK50:
Bütün ailenin pskolojisini bozmuş
Kendi için bırakmıyorsada çocugunun geleceği için bırakmalı ikna etmeye çalışsanda olmaz bağımlı olmuş artık tedavi olması lazım
Bide bu çiçekten bulup içirelim bende yazın giderken alıp götüreyim bu çiçek neyse..

bu söylediğiniz mine çiçeği olabilir mi kızlar?

çiçeğin adı mum çiçeği sanırım.çiçeklerinden bal gibi su akıyor.o balı içirince soğurmuş.bende kaplumbağanın kanı diye duymuştum.insanlar o kadar çaresizki çiçeğin balı, asma yaprağı ve kaplumbağa kanından fayda bekliyor.içenlerse çevresine verdiği zarardan hiç haberdar değil.ne illet birşey şu içki.allah yardımcısı olsun içenlerin yakınlarına.bence en güzeli haberi olmadan ilaç vermek.çünkü içenlerin hiçbiri bağımlı olduğunu ve doktora gitmeyi kabul etmez.
arkadaşım sana gelince eşini çok seviyorsun.onu bırakmamak nedenler arıyorsun.isterdimki eşin tedaviyi kabul eder ve düzelir.ama bunu eşinin yapacağını zannetmem.sende gidebildiğin kadar eşinin yanında kal.sonra...ailen ne diyor.çevrendekiler bırakır savaş falan diyomu.çevrendekiler daha iyi fikir verir.eşin inşallah bir an evvel bu illetten tiksinir.bir daha içmez.sende bizlere güzel haberler verirsin.

X