Kocam çok alkol alıyor onu pişman edeceğim :(

benim tanıdığım iki kişi eşlerine ilaç vererek alkolden kurtuldular bunu buraya yazmak ne kadar doğru bilemicem ama bi doktorla görüşseniz ilacı var çünki yemeğe katıyolar ve adamlar bi daha alkol içemiyolar
tabi bu dediğim insanlar artık son noktoya gelmiş kocalarından her alkol aldıklarında dayak diyen başka da çaresi kalmayan kadınlardı şimdi tepkiler gelir ama yazmadan edemedim

benim tanıdığım iki kişi eşlerine ilaç vererek alkolden kurtuldular bunu buraya yazmak ne kadar doğru bilemicem ama bi doktorla görüşseniz ilacı var çünki yemeğe katıyolar ve adamlar bi daha alkol içemiyolar
tabi bu dediğim insanlar artık son noktoya gelmiş kocalarından her alkol aldıklarında dayak diyen başka da çaresi kalmayan kadınlardı şimdi tepkiler gelir ama yazmadan edemedim
Canım hangi doktora gitmem gerek buna okadar çok ihtiyacım varki bilemezsin :KK14: özel mesajla falan bildirirsen çok sevinir, duacın olurum.

benım babamda içerdi, cok fazla sabah kahvaltıda bı ufak la baslar buyukle devam ederdi,
guvenlıktı bı gun evde bı gun gececi
nöbette oldugu gunler kafa dınlıycez dıye sevınırdık:KK43:

sabah gene elınde gelırdı baslardı içmeye
sonra kavga gürültü
senelerce devam etti,
13 sene oldu bırakalı cok şükür
irade meselesi

bırden bıraktı
ınsallah eşinizde bırakır canım cok uzuldum durumuna allah yardımcın olsun:KK43:

benım babamda içerdi, cok fazla sabah kahvaltıda bı ufak la baslar buyukle devam ederdi,
guvenlıktı bı gun evde bı gun gececi
nöbette oldugu gunler kafa dınlıycez dıye sevınırdık:KK43:

sabah gene elınde gelırdı baslardı içmeye
sonra kavga gürültü
senelerce devam etti,
13 sene oldu bırakalı cok şükür
irade meselesi

bırden bıraktı
ınsallah eşinizde bırakır canım cok uzuldum durumuna allah yardımcın olsun:KK43:

Sağol canım bu illetten kurtulduğunuza çok sevindim inşallah bende o günleri görürüm :KK14:

Kesinlikle canım aldatma, şiddet, hakaret v.s. yok canımı tek sıkan bir gün ayık bir koca göremediğim. Başkasının kocalarını böyle ayık görünce özeniyorum inşallah bırakır bu arada gideli bir saat oldu halen aramadım oda beni aramadı. Kapıdan çıkıp giderken ona içersen git bu eve gelme dedim bir daha :KK14: Ben en son ona ya içki yada ben dedim artık ne yapar bilemiyorum :KK14:

şu anda sinirlidir canım ya ,lk yapacağı iş alkol almak olacaktır bence.eşin ne iş yapıyor sen çalışıyor musun??
bunları sormamdaki amaç geceleri dışarı çıksanız yada misafir alsanız belki onların yanında içemez

Canım hangi doktora gitmem gerek buna okadar çok ihtiyacım varki bilemezsin :KK14: özel mesajla falan bildirirsen çok sevinir, duacın olurum.

yarın bi araştırayım sana özel mesaj atarım canım
seni o kadar iyi anlıyorum ki bu alkol belasından herkes kurtulsun istiyorum

canım o ilacı bılıyorum cevremde var onunla bırakan
resmen tiksindiriyomuş
ama kalp damar hastalıkları olmamalıymıs tetiklermıs uzerını okumustum bırınde görüp

zamanından nıye bulamadık dıye ne kadar uzulmustuk 20 sene cektık bızde

şu anda sinirlidir canım ya ,lk yapacağı iş alkol almak olacaktır bence.eşin ne iş yapıyor sen çalışıyor musun??
bunları sormamdaki amaç geceleri dışarı çıksanız yada misafir alsanız belki onların yanında içemez
Canım Antalya'da oturuyoruz eşim otelde çalışıyor ben ev hanımıyım. Normalde geceleri içmez işten çıkınca içmeye başlar ve evede içkisini alıp öyle gelir. Bu arada misafiri, öyle birilerine gidip gelmeyidi hiç sevmez. Alkollüyken gece nereye istersem gider fakat içmemişse hiç bir yere gitmez. Misafirliğe gitmek istersede yada misafir kabul etmek isterse sadece alkolü olduğu zamandır. :KK14:

az daha sabır canım o zaman.erce41 bi ilaç tavsiye etmiş onu deneriz olmaz mı senin eşin benim babam bıraır belki umudunu yitirme lütfen :KK34:

Son düzenleme:
canım o ilacı bılıyorum cevremde var onunla bırakan
resmen tiksindiriyomuş
ama kalp damar hastalıkları olmamalıymıs tetiklermıs uzerını okumustum bırınde görüp

zamanından nıye bulamadık dıye ne kadar uzulmustuk 20 sene cektık bızde

evet bu ilaç biraz riskli yani bildiğim kadarıyla erkeğin hastalığı olmucakmış
ilacın şöle bi etkisi var kişi alkol alınca kızarıyo vucudunda kabarıklar oluyor yani alerji yapıyo adamda artık ben alkol içemiyorum hastalanıyorum diye psikolojik olarak hiç içemiyolar bi daha
bende eşim alkolü bıraktıktan sonra öğrendim keşke daha önce duysaydım diye çok hayıflanmıştım ama biz de kurtulduk çok şükür

az daha sabır canım o zaman.erce41 bi ilaç tavsiye etmiş onu deneriz olmaz mı senin eşin benim babam bıraır belki umudunu yitirme lütfen :KK34:

sabır dua edin arkadaşlar inşallah sizinkilerde bırakır duanın gücüne çok inanırım ben
bide eşiminden öğrendiğim alkollü adamın ne kadar üstüne gidilirseo kadar çok içiyorlar biraz anlayış biraz alttan alarak yani ayık zamanlarda konuşarak ikna etmek bizde işe yaramıştı
eşim alkol alınca sabaha kadar anlatırdı bende dinlerdim sonra kahvesini yapardım beraber içerdik haa zevkle yapıyordum hayır ama terslenince daha beter oluyodu herşey kavga bile çıkıyodu bazen
sonra sabrımın mükafatını aldım çok şükür

Canlarım beni öyle rahatlatıyorsunuz ki yanlız olmadığımı hissedip motive oluyorum o güzel içten ve samimi yorumlarınızla. İnşallah bende bu illetten kurtulurum ama bende şu anda dördüncü biramı içiyorum sinirden lütfen kızmayın ama çok üzgünüm ve sinirlerim çok ama çook bozuk :KK14:

Canlarım beni öyle rahatlatıyorsunuz ki yanlız olmadığımı hissedip motive oluyorum o güzel içten ve samimi yorumlarınızla. İnşallah bende bu illetten kurtulurum ama bende şu anda dördüncü biramı içiyorum sinirden lütfen kızmayın ama çok üzgünüm ve sinirlerim çok ama çook bozuk :KK14:

kızın nerde bu arada

Canım Allah yar ve yardımcın olsun alkol kotuluklerın gercekten anası kımseyı dusurmesın rabbıım Su ılac neyse bılmek ıstıyorum bendee konumu okuyan arkadaslar bılır benım de ablam sureklı ıcıyor :KK43:

ilk defa mı içiyosun dikkat et çarpmasın alkol

ilk defa mı içiyosun dikkat et çarpmasın alkol
Bir kaç kez içtim canım oda onun bana yaşattıklarını ona aynı şekilde yaşatmak için. Bu arada yılbaşı gecesi ben ona eşlik edecek, beraber içip güzel bir gece geçirecektik güya. O ne yaptı biliyormusunuz ? İçkileri aldı ben güzel bir masa hazırladım neyse yemeğini yedi o gece ağzına bir yudum içki sürmedi ve bir güzel uyudu. Ertesi gün ise full içip eve geldi. Ne diyeceğimi bilemiyorum yani :KK14:

Son düzenleme:
X