Kocam çok alkol alıyor onu pişman edeceğim :(

Bir kaç kez içtim canım oda onun bana yaşattıklarını ona aynı şekilde yaşatmak için. Bu arada yılbaşı gecesi ben ona eşlik edecek, beraber içip güzel bir gece geçirecektik güya. O ne yaptı biliyormusunuz ? İçkileri aldı ben güzel bir masa hazırladım neyse yemeğini yedi ve bir güzel uyudu. Ertesi gün ise full içip eve geldi. Ne diyeceğimi bilemiyorum yani :KK14:

bende eşime kızıp bir kere içtim ama sonuç benim alkollü halim onun çok hoşuna gitti ve artık beraber içeriz eğlenir demeye başladı anladımki doğru yol bu değil
çünki onlara bıraktırmaya çalışırken aslında teşvik ediyoruz

fazla içme istersen, gece cocuktur bu uyanır aglar, sana ıhtıyacı olabılır canım,
ona kızıpta kendıne kötülük etme

bende eşime kızıp bir kere içtim ama sonuç benim alkollü halim onun çok hoşuna gitti ve artık beraber içeriz eğlenir demeye başladı anladımki doğru yol bu değil

Canım ben onun bana yaşattıklarının aynısını ona yaşattım ve onun gibi dır dır dır konuşup onu sabaha kadar uyutmadım. Seninki ters tepki yapmış sanırım ama benimki o gece sinir oldu acayip. Bak işte gördünmü dedim sende bana böyle yapıyorsun dedim. Bana tahammül edemedi ben nasıl sana tahammül ediyorum peki dedim haklısın dedi ama ama yine eski hamam eski tas bu sefer gerçekten ona sabrımın taştığını belli etmeliyim diye düşünüyorum :KK14:

allah yardımcın olsun.yakında sende eşin gibi alkolik olcaksın.artık kendine gel.sen güçlü ol ki eşine faydan olsun.senin içtiğini gördükçe eşin bak ne güzel şey sende bırakamdın der.arkadaşın biri çiçek demişti.o çiçeğin adı mum çiçeği.çok güzel kokar.peygamber çiçeğide diyolar.damla damla bal gibi birşey akıyor çiçekten.bide onu dene.hepimiz eşin için dua ediyoruz.daha olmadı doktora git.eşinin durumunu anlat.ilacıda yiyecklerine kat.

eşim pek içen biri değildir.bir keresinde birlikte içelim dedik.ben bir sarhoş olmuşum.........
o gün bu gündür bir dahada denemedik.allah affetsin

allah yardımcın olsun.yakında sende eşin gibi alkolik olcaksın.artık kendine gel.sen güçlü ol ki eşine faydan olsun.senin içtiğini gördükçe eşin bak ne güzel şey sende bırakamdın der.arkadaşın biri çiçek demişti.o çiçeğin adı mum çiçeği.çok güzel kokar.peygamber çiçeğide diyolar.damla damla bal gibi birşey akıyor çiçekten.bide onu dene.hepimiz eşin için dua ediyoruz.daha olmadı doktora git.eşinin durumunu anlat.ilacıda yiyecklerine kat.

ay allah senden razı olsun.bende hemen denemeliyim bakalım nerden bulacam

ama mum çiçeği yazınca ayrı peygamber çiçeği yazınca ayrı bi çiçek çıktı googlede

Sağol canım ben istesemde asla onun gibi içemem. 12 yıldır hep güçlü olmaya, onu bu illetten vazgeçirmeye çalıştım. İçme dedim fayda etmedi, tamam kendini bilecek kadar iç dedim yine olmadı. Çiçeği ve doktarların verdiği ilacı kesinlikle denemek istiyorum. Bu arada hala beni aramadı ve bende onu aramadım :KK14:

4.biran ve yazı yazabiliyorsan bünyen alışık demektir içkiye problem değil önemli olan zararın neresinden dönersen kardır..içkiye verilen para ile evladınıza birşeyler alırsınız oturun konuşun eşinizle bu şekilde..

4.biran ve yazı yazabiliyorsan bünyen alışık demektir içkiye problem değil önemli olan zararın neresinden dönersen kardır..içkiye verilen para ile evladınıza birşeyler alırsınız oturun konuşun eşinizle bu şekilde..
Canım bünyenin alışık olması ile hiç bir alaka yoktur bir insanın yazı yaza bilmesi için. Önemli olan bir insanın alkollü bile olsa kendini bilmesidir. Size kızarak bu cevabı verdiğimi düşünmeyin lütfen. Fakat eşim iki bira bile içse hemen kendini kaybediyor. Eşimle ayıkkende konuştum hiç bir şey değişmedi. İyi dilekleriniz içinde teşekkür ederim. Lütfen yazdıklarımı yanlış anlamayın benim çektiklerimi yaşayanlar beni çok iyi anlıyorlardır :KK14:

öncelikle çok üzüldüğümü söylemek istiyorum evet işte neden haram olduğu ortada bu zıkkımın ...rabbim sana sabır versin sonu hiç bir zaman iyiye gitmeyen bir illet... bende tesadüftür ki nasıl olduysa 3 gün önce eşimi rüyamda içmiş sızmış gördüm ve bu insan asla ağzına bile sürmemiş ama bendeki korku mütiş rüyada bile sarsıcı... deil senn yaşadıkların allah yardımcın olsun vede eğer nikahlı deilseniz nasıl beraber yaşıyorsunuz bu sorunuda çözmelisin bence ve senn içmen de çok yalnış kısasa kısas gibi olmuş bence yalnış yapmışsın

Canım bu cıcegı alınca ne yapıyoruz alkol alan bırıne ? Orayı tam anlayamadım daa...

sanırım seninde bunaihtiyacın var çünkü açtığın konuyu okum.umarım ablana iyi gelir. bende tam bu çiçeği önerecektim sana ki sende buryamışsın :KK34:

Canım bu cıcegı alınca ne yapıyoruz alkol alan bırıne ? Orayı tam anlayamadım daa...

arkadaşın biri önerdi.bu çiçeğin adı aklına gelmemişde.bu çiçektan akan o bal gibi şeyi içerse alkolden kurtuluyormuş.eşine bu çiçeğin balından içir.bir daha içmez dedi de.

Canım bünyenin alışık olması ile hiç bir alaka yoktur bir insanın yazı yaza bilmesi için. Önemli olan bir insanın alkollü bile olsa kendini bilmesidir. Size kızarak bu cevabı verdiğimi düşünmeyin lütfen. Fakat eşim iki bira bile içse hemen kendini kaybediyor. Eşimle ayıkkende konuştum hiç bir şey değişmedi. İyi dilekleriniz içinde teşekkür ederim. Lütfen yazdıklarımı yanlış anlamayın benim çektiklerimi yaşayanlar beni çok iyi anlıyorlardır :KK14:

bu yılbaşında içki içmedik artık çocuğumuz var ha efendi gibi içmesini bilenler özel günlerde içsin içki içmeyincede eğlenebiliyor insan..bunu kavramak gerek önce ama insan kendisi karar vermeli yoksa psikolog bile çözemez bu işi bana kalırsa..

öncelikle çok üzüldüğümü söylemek istiyorum evet işte neden haram olduğu ortada bu zıkkımın ...rabbim sana sabır versin sonu hiç bir zaman iyiye gitmeyen bir illet... bende tesadüftür ki nasıl olduysa 3 gün önce eşimi rüyamda içmiş sızmış gördüm ve bu insan asla ağzına bile sürmemiş ama bendeki korku mütiş rüyada bile sarsıcı... deil senn yaşadıkların allah yardımcın olsun vede eğer nikahlı deilseniz nasıl beraber yaşıyorsunuz bu sorunuda çözmelisin bence ve senn içmen de çok yalnış kısasa kısas gibi olmuş bence yalnış yapmışsın
Canım rüya deyince aklıma dün gece gördüğüm bir rüya geldi. Ben durmadan bir cam bardak kırıp duruyormuşum. Rüyada cam ve ayna kırmanın iyi olmadığını daha önce bir yerde okumuştum. Hatta bugün eşimle kavga etmeden önce rüyamda böyle böyle şeyler gördüm ve kavga edeceğiz galiba dedim ve olanlar oldu :KK14:

inşallah yarın güzel haberlerini alırız..

X