Kocam çok alkol alıyor onu pişman edeceğim :(

Canım Allah yardımcın olsun.Ben babamı alkol ve sigara yüzünden kaybettim,akciğer kanseri olmuştu.Son 5 yılında alkolden uzak durmuştu ama iş işten geçmişti.Umarım eşiniz alkolü bırakabilir,irade meselesi inşallah iradesine sahip olabilir.

Sarhoşken onu kameraya gizliden cekin, sonra izlesin , belki yaptıklarından , söylediklerinden utanır, ne kadar gülünç duruma geldigini ve seni ne kadar zora soktugunu anlar da içmez

canım geçerli bir yöntem bizde yaptık çok içtiği bi gece yere yattı kalklıyo yatağa götüremedik bizde çektik izlettik çok utandı bıraktı ama bizde etkisi 1 yıl sürdü şimdi yine başladı babam da çok sık içmez ayda 2 yada 3 kez ama içtiği zaman son raddeye kadar içer ve mutlaka bir yerlere gitmek için tutturur yazlığa gidelim istediği yerler en az 2 3 saatlik yerler annemde sağ olsun hiç alltan almaz inadına üstüne gider ve sonun da kavga çıkar çooook zor arkadaşlar gerçekten en çok çocukları etkiliyor malesef bilinç altında hep kalıyor redbutterfly sana tavsiyem çocuğunu çok iyi idare et her şeye şahit olmasın Allah yardım etsin.

yarın bi araştırayım sana özel mesaj atarım canım
seni o kadar iyi anlıyorum ki bu alkol belasından herkes kurtulsun istiyorum

rica etsem bana da mesaj atabilir misin canım benımde teyzem çok muzdarıp bu dertten 10 senedır çekiyor :KK43:

rica etsem bana da mesaj atabilir misin canım benımde teyzem çok muzdarıp bu dertten 10 senedır çekiyor :KK43:

ilacın adını benim vermem doğru olmaz o vebala girmek istemem ama o ilaç eczanede reçetesiz satılıyormuş ve eczacı size gerekli bilgiyi risklerini kullanım şeklini anlatıyomuş benim arkadaşımdan öğrendiğim bunlar

ilacın adını benim vermem doğru olmaz o vebala girmek istemem ama o ilaç eczanede reçetesiz satılıyormuş ve eczacı size gerekli bilgiyi risklerini kullanım şeklini anlatıyomuş benim arkadaşımdan öğrendiğim bunlar

benimde eniştem senelerdir içer..Teyzem çok çekti bu konuda...o ilacın ismini bana da msj atabilir mi arkadaşlar..

bi de kafama takılan bir nokta var..ilaçla birlikte alkol kullanılınca sakıncalı oluyor ya...o ilacı habersiz yemeğine kattk diyelim hadi alkol da alıp sorun çıkarsa ...adamları alkolden kurtaracz diye öldürmeyelim..

Benimde hakkım değilmi arkaşlar mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olmak ? Eşinize tüm görevlerinizi layıkıyla yerine getiriyorsunuz ve eşiniz hiç bir konuda şikayetçi değil sizden ve siz onu çok seviyor,seviliyor ama bu sorunla karşı karşıya kalıyorsunuz ne olur içmese mutlu mesut yaşasa kendinide benide üzmese :KK14:

merhaba redbutterfly bende eşimin içmesini istemiyorum acaba önerilen yöntemleri işe yaradı mı belirli tarihten sonra yazışma olmamış

Canım ben üç gün eşimle küs kalarak çok fena acısını çıkarttım.Şu an kendini bilecek kadar içiyor ve bende hiç içme diyerek onu sıkboğaz etmiyorum böylece o kararında içiyor ve artık huzurluyum başımda dırdır konuşan biri yok artık :KK1:

Biliyorum çok bunalmışsınız,çocukkende şimdide aynı sorunlarla boğulmuşsunuz ama şimdilerdede belliki sorununuz azda olsa çözülmüş ama birgün yine abartırsa eşiniz,
Özellikle siz bir anne olduğunuz için alkolle karşılık vermeyin eşinize..

Böyle sabah hatırlamadığı halleri olduğunda onu kameraya çekin ve güzel bir anınızda izletin ona.

Son düzenleme:

Çiçeğin adı; "Mum Çiçeği" imiş. Zaten ayrıntıları yukarda yazmıştım.

Yalnız şunu da belirteyim; o adamda işe yaradı ama sizde yarar mı bilemem, dokunur mu bilemem. İşin uzmanı değilim ama gördüğüm bu.

merhaba içki içtikten sonra verilir mi acaba bu çiçeğin balından.

alkolık ınsanla ugrasmak cok zor Allah yardımcın olsun bızde de var bıtane

Alkol alan insan kadar kendini rezil eden baska biri olamaz.
Babamda alkol kullanir benimse evlenecegim.kiside aradigim ilk ozellik alkol kullanmamasi.
Anlamaz laftan anlamaz alkol.alan kisi.bir korkusu varsa ustune gidin.tedavi olsun insallah birakir

Arkadaşlar merhaba bana bir konu hakkında yardımcı olmanızı isityorum. birlikte olduğum bir adam var 40 yaşında ve 4 senelik beraberiz evliliğe doğru gidiyoruz ve ben onun içki içtiğini yeni öğrendim 25 senedir içiyormuş ve evleneceğiz yakında cuma ve cumartesi günleri içermiş öyle dedi bana bugün içki içme konusunda tereddüt ediyorum ben kötü birşey yapmıyorum diyor içki içerken dışarıya çıkıp gezmek gibi birşeyler yapmak gibi bir huyu yok bana öyle diyor tanıyorum 4 senedir evde içen biri bir yere asla gitmez ama sarhoş olacak kadar içiyor bu konu hakkında bana yardımcı olabilir misiniz onu çokk seviyorum cuma ve cumartesi günleri içen biri ve ben evlendiğimde ne yapacağım bilemiyorum bana yardımcı olun lütfen sürekli ağlıyorum :KK43:(((((((

yeni konu açman gerek.

Senin kafa iyi herhalde ramazan günü... Babam intihar etti diyorsun ardından sigara içen emoji koyuyorsun.. :KK43:

X