- 26 Mart 2011
- 4.183
- 1.605
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarın bi araştırayım sana özel mesaj atarım canım
seni o kadar iyi anlıyorum ki bu alkol belasından herkes kurtulsun istiyorum
rica etsem bana da mesaj atabilir misin canım benımde teyzem çok muzdarıp bu dertten 10 senedır çekiyor
ilacın adını benim vermem doğru olmaz o vebala girmek istemem ama o ilaç eczanede reçetesiz satılıyormuş ve eczacı size gerekli bilgiyi risklerini kullanım şeklini anlatıyomuş benim arkadaşımdan öğrendiğim bunlar
Benimde hakkım değilmi arkaşlar mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olmak ? Eşinize tüm görevlerinizi layıkıyla yerine getiriyorsunuz ve eşiniz hiç bir konuda şikayetçi değil sizden ve siz onu çok seviyor,seviliyor ama bu sorunla karşı karşıya kalıyorsunuz ne olur içmese mutlu mesut yaşasa kendinide benide üzmese
Çiçeğin adı; "Mum Çiçeği" imiş. Zaten ayrıntıları yukarda yazmıştım.
Yalnız şunu da belirteyim; o adamda işe yaradı ama sizde yarar mı bilemem, dokunur mu bilemem. İşin uzmanı değilim ama gördüğüm bu.
merhaba içki içtikten sonra verilir mi acaba bu çiçeğin balından.
alkolık ınsanla ugrasmak cok zor Allah yardımcın olsun bızde de var bıtane
GercekmiCanım bende bekarken babamın içkisinden çok çektim çok zor zamanlar geçirdim ve en son canım babacım depresyona girerek kendisini asarak intihar etti
Arkadaşlar merhaba bana bir konu hakkında yardımcı olmanızı isityorum. birlikte olduğum bir adam var 40 yaşında ve 4 senelik beraberiz evliliğe doğru gidiyoruz ve ben onun içki içtiğini yeni öğrendim 25 senedir içiyormuş ve evleneceğiz yakında cuma ve cumartesi günleri içermiş öyle dedi bana bugün içki içme konusunda tereddüt ediyorum ben kötü birşey yapmıyorum diyor içki içerken dışarıya çıkıp gezmek gibi birşeyler yapmak gibi bir huyu yok bana öyle diyor tanıyorum 4 senedir evde içen biri bir yere asla gitmez ama sarhoş olacak kadar içiyor bu konu hakkında bana yardımcı olabilir misiniz onu çokk seviyorum cuma ve cumartesi günleri içen biri ve ben evlendiğimde ne yapacağım bilemiyorum bana yardımcı olun lütfen sürekli ağlıyorum (((((((