Kocam bizi evde bırakıp annesinin yanına gidiyor

Ne var arabayla gidip geliyon sırtında mı taşıyon diyo

Madem sütten kesilmemiş ne diye evlenmiş ki? Anasiyla babasinin ortasinda uyumaya devam etseymis. Su saatten sonra degismez. Bosanmayacaksaniz kafaniza takmayin sizde cocuklarinizla kendinize gore bir dunya kurun. Haftasonlari icin plan yapin, alin cocuklari cikin gezin, disarida yiyin

Madem sütten kesilmemiş ne diye evlenmiş ki? Anasiyla babasinin ortasinda uyumaya devam etseymis. Su saatten sonra degismez. Bosanmayacaksaniz kafaniza takmayin sizde cocuklarinizla kendinize gore bir dunya kurun. Haftasonlari icin plan yapin, alin cocuklari cikin gezin, disarida yiyin
Aksine benim annemi suçluyorlar seni dolduruyor diye ailem beş saatlik mesafe uzak bana evet çok şükür evlatlarım yanımda bu arada çok teşekkür ederim hemen cevap verdiniz içim soğudu biraz çünkü eşimle çok konuştum çok kavga ettim sonuç aynı bende artık susucam anlatacak kimsemde yok

Aksine benim annemi suçluyorlar seni dolduruyor diye ailem beş saatlik mesafe uzak bana evet çok şükür evlatlarım yanımda bu arada çok teşekkür ederim hemen cevap verdiniz içim soğudu biraz çünkü eşimle çok konuştum çok kavga ettim sonuç aynı bende artık susucam anlatacak kimsemde yok

Ayy dinlemeyin onlari, cok biliyorlar. Ne diye evlendirmisler ogullarini anlayamadim. Hic kavga etmeyin artik. Kaynanaylada gorusmeyin.

Evet beni seviyo eşim ama dizide fatih aşık olabilir ama ailesinin sözünden cikmaya korkan bı adam karısını ve ikiz bebekleri için ayrı evi bile kabul edemiyor
Diziden pay biçersek orada Fatih aileye sadece manevi olarak değil maddi olarak da bağımlı. Sizde maddi olarak bi destek var mı? Acaba bu yardım etme, evde kalma durumunu o yüzden zorunluluk gibi mi görüyor?

Merhaba ben iki senedir burdan konu takip ediyorum .Bugün de bana yazmak nasip oldu. Cevap verirseniz çok sevinirim .Çünkü içim içimi yiyo.
Aslında çok uzun mesele ama şu an aynı şehirde olmamıza hatta on beş dakikalık mesafe olmasına rağmen eşim beni ve iki çocuğumu evde bırakıp annesine kalmaya gitti .Annesi dediğim babasıda var tabi .Sebebi ise yarın annesini bı yere bırakıcak eşyaları ile kendi arabaları olmasına rağmen kaynanam eşimi çağırıyor .Daha henüz bı hafta bile gecmedi ben ailesi ile kavga ettik bana demedikleri kalmadı .Çünkü kaynanam eşimi çok kışkırtıyo çok sinsi .Kaynanam bana ne eleştiri yapsa aynısı eşimden duyuyorum .Yaptığımı görmesine rağmen annesinin dediğini diyor .Burda yalnızım ve ben gurbetteyim Eşim bunu sürekli yapıyor ve ben çok yoruldum artık ona güvenmiyorum .Ailesine hayır diyemiyor . Kimsede uyarmiyor onları .Çok şükür evlatlarım yanımda olsun yeter. Önceden onlarında gotururdu .Size sorum bu durum nasıl geçer ? Tecrübeleriniz varsa yazarmisiniz :KK43:
Eşiniz siz ve çocuklarından kaçıyor yada annesinde olmama ihtimali bile var gibi geldi bana. 15 dk lık mesafede neden evine gelmesin ki, Sabah eşyaları taşımak için gece orda uyuması çok saçma.
Size gel gidelim bile demeden bunu yapan kocayı salla ya başka koca bul, koca mı yok.

Diziden pay biçersek orada Fatih aileye sadece manevi olarak değil maddi olarak da bağımlı. Sizde maddi olarak bi destek var mı? Acaba bu yardım etme, evde kalma durumunu o yüzden zorunluluk gibi mi görüyor?
Hayır aksine eşim yakın zamanda araba aldı ona yardım etmediler ayrıca biz eşyalı evde duruyoruz eski bı ev çok şükür yinede ama tek erkek olmasına rağmen hiç destekleri yok verdikleri sadece sebze

Eşiniz siz ve çocuklarından kaçıyor yada annesinde olmama ihtimali bile var gibi geldi bana. 15 dk lık mesafede neden evine gelmesin ki, Sabah eşyaları taşımak için gece orda uyuması çok saçma.
Size gel gidelim bile demeden bunu yapan kocayı salla ya başka koca bul, koca mı yok.
Annesinden bundan çok eminim .Bende onu anlamıyorum annesine hayır diyemiyo daha geçen gün büyük kavga ettik bugünde çok güzel yemeğimizi yedik dükkanına gitti ben oraya gecicen haberin olsun diye aradı beni bende şok oldum beklemiyodum en azından bu hafta

Hayır aksine eşim yakın zamanda araba aldı ona yardım etmediler ayrıca biz eşyalı evde duruyoruz eski bı ev çok şükür yinede ama tek erkek olmasına rağmen hiç destekleri yok verdikleri sadece sebze
Kuzum kusura bakma ama senin beyin pek akıllanacak bir tip değil gibi. Ders vermek istiyorum demişsin ya bence ona odaklan. Adamın yumuşak tarafı neyse oradan işlemeye bak

ayrıca ailesinden hiç kimse kızım kendine dikkat et yalnızsın demedi çok zoruma gitti
Niye zoruna gitti ki? Neden öyle desinler? Kaç yıllık evlilik bu? Çocukların yaşı kaç? Belki yazmışsındır, bakayım ama iki çocuk olana kadar kimden ne beklenir, anlamışsındır artık.

Bunu genelde kocasıyla mutsuz olan kadınlar yapıyor. Kocasından ilgi, sevgi görmemiş kadınlar başkası da görmesin istiyor. En yakınları gelin olduğu için vay gelinin haline.
Katılıyorum ya da eşinden görmediği ilgiyi oğlum bana göstersin istiyor

Her hafta gidiyorduk birde kalmalı onlarda geliyordu yinede bu hafta evinizde vakit geçirin diyen yoktu ayrıca pazar günü eşim orda kaldı bir cocugumla beni evde yalnız bıraktı ne arayıp ne sordu ne de haber verdi çok zoruma gitti ayrıca ailesinden hiç kimse kızım kendine dikkat et yalnızsın demedi çok zoruma gitti
Niye zoruna gidiyorki benimde senin gibi böyle birsey geldi başima ay cok takmişim kafama şimdi dönüp bakiyorumda kayinvaldem oglu icin deliriyordu berdeyse ortamizda yaticakti cok taktim kafaya sinir hastasi oldum şimdi bakiyorum boşunaymiş hepsi .sendr boşver takma nereye gidiyorsa gitsin herkez hakkettigi degeri görür

Geçen gidip kaldığında beni konuşmuşlar zaten beni kötülediklerine eminim :KK43:
Tabii ya bu hiç şaşmaz kavganın üzerine daha haftası olmadan annesinin evine giden erkek kesin dedikodunuzu yapmaya gitmiştir. Ne kadar ayıp ve çirkin. Böyle anneciğinin eteğinden ayrılmazsa sizin evliliğinizin de çok bir geleceği olmaz maalesef.

Niye zoruna gitti ki? Neden öyle desinler? Kaç yıllık evlilik bu? Çocukların yaşı kaç? Belki yazmışsındır, bakayım ama iki çocuk olana kadar kimden ne beklenir, anlamışsındır artık.
Ben gurbetteyim ailemden kimse yok komşularım var ama benden bı haber herkes kendi derdinde üç senelik evliyim çocuklarım bebek yakın doğdular haklısın ben boş beklentiye giriyorum ama kızlarını damatları öyle yalnız bıraksa ortalığı ayağa kaldırırlar h

X