Bu pohpohlamak değil beni yanlış anladiniz ben ondan destek güç alıyorum o bana nasılsın bile demedi ben hergun tek başına hastaneye gittim geldim akşam bebek nasıl diye sormadı biseye ihtiyacın var mı demedi yanlız kaldımBenimde bebeğim yoğun bakımda kaldı ama en son aklıma gelen şey eşimin ilgisiydi. Halada hatırlamam o zaman ne oldu ne bitti kim nededi.
. Yavrunuz yoğun bakımda siz gelmiş buraya eşim ilgisiz diye konu açıyorsunuz!
Açtığınız konu yoğun bakımdaki çocuğunuza dua istemek olmalıydı.
Eşinizin duyguları var ve evladına üzülüyorken sizi pohpohlayamamış özürdilemesi gerekli.
Ben hem babaya bakıyorum ayağı kırıldı ameliyat oldu hem bebeğe iki arada kaldım ona da ihtiyacım var çünkü daha 22 yaşındayım yanlızlık zor oluyo anne baba var ama insanın eşi gibi olmuyo yani bence oyleYani bebek yoğun bakımda. Aklı orda canı sıkkın! Siz annesiniz o da baba. Nasıl ilgi göstersin bu durumda size?
Kusura bakmayın yanlış anlamışım. Ayağı kırılan eşiniz mi babamız mı.Ben hem babaya bakıyorum ayağı kırıldı ameliyat oldu hem bebeğe iki arada kaldım ona da ihtiyacım var çünkü daha 22 yaşındayım yanlızlık zor oluyo anne baba var ama insanın eşi gibi olmuyo yani bence oyle
Üzüntüsünü böyle belli ediyor belkideMerhaba arkadaşlar.
Ben yeni doğum yaptım bebeğimiz de yoğun bakımda. Eşimin ilgi ve alakasina ihtiyacım var ama adam sürekli beni azarlıyor bağırıyor herşeye ben olmasamda olur gibi yanına oturmami bile istemiyor.. Napicam!? Fikirlerinize ihtiyacım var.
Yeni doğum sendromumu gecirion paşam de sırtını sıvazla gazı çıkar belki odununMerhaba arkadaşlar.
Ben yeni doğum yaptım bebeğimiz de yoğun bakımda. Eşimin ilgi ve alakasina ihtiyacım var ama adam sürekli beni azarlıyor bağırıyor herşeye ben olmasamda olur gibi yanına oturmami bile istemiyor.. Napicam!? Fikirlerinize ihtiyacım var.