Kocam benimle ilgilenmiyor

Bu pohpohlamak değil beni yanlış anladiniz ben ondan destek güç alıyorum o bana nasılsın bile demedi ben hergun tek başına hastaneye gittim geldim akşam bebek nasıl diye sormadı biseye ihtiyacın var mı demedi yanlız kaldım

Yani bebek yoğun bakımda. Aklı orda canı sıkkın! Siz annesiniz o da baba. Nasıl ilgi göstersin bu durumda size?
Ben hem babaya bakıyorum ayağı kırıldı ameliyat oldu hem bebeğe iki arada kaldım ona da ihtiyacım var çünkü daha 22 yaşındayım yanlızlık zor oluyo anne baba var ama insanın eşi gibi olmuyo yani bence oyle

Desene sen de "hayırdır benim yerime lohusalık sendromuna sen mi girdin? O kadar mı seviyorsun beni?" diye..
Derdi neymiş bebek için mi endişeleniyor acaba diyeceğim de tepkisi çok yanlış. Yüz verme sen de. "Benim derdim bana yeter git başımdan" de anlar o.
Çok şımartıyorsunuz şu denyoları..

Herkesin uzuntuyle y da stresle basa cikma yontemi farklıdır. Belki esiniz bu uzucu olayin üstesinden bu sekilde gelmeye calisiyordur.

Bir sure cocugunuza odaklanin. Olumsuzlugu gormezden gelin, yani kendi kendize takilin. Zamana birakin ama duzelmezse konusun. Hissettiklerinizi bilse farkli davranabilir sanirim.

Kusura bakmayın yanlış anlamışım. Ayağı kırılan eşiniz mi babamız mı.
Eşiniz hiç hastaneye bebeği görmek istemedi mi? . Merak etmemesi ilgilenmemesi normal değil en azından nasıl iyiye gidiyor mu diye sorması gerekir.

Ben Doğuma girdiğimde eşimde yanımdaydı. Oğlum nefes almadığında tüm müdahaler eşimin yanında yapılmış. O yüzden bebeğe uzun süre dokunamadı ve bakamadı üstüne birde panik atak hastası oldu.

Daha sonra niye böyle diye sorduğumda bebeğe bakamıyorum küçücük her an birşey olmasından korkuyorum dedi. Şuan yoğun bakımda o küçücük bebeklere bin bir çeşit kablo bağlanmış vaziyette görünce gözlerim dolar. Birde ağızdan beslenemedikleri için midesine hortum atılmış olması çok kötü.
Benle ilgilendiğini bilmem.
Zaten Doğuma giderken benden çok strese gitmişti azarı yiye yiye bir hal olmuştum. Sonradan özür diledi ama 2. Doğuma giderkende iyi azar işittim. Niye bu kadar rahatsın diye.

Erkekler biz kadınlar gibi değil baba olduklarını hemen anlayamıyorlar emin olun ki bebeği kucağına aldığında herşey değişecektir.

Şuan durumu nasıl bebeğin ?

Üzüntüsünü böyle belli ediyor belkide

Kaç haftalık Doğum yaptın ? Kaç yıllık evlisin ?
Ben yeni doğan yoğun bakım hemşiresiyim genelde anne babalarda görülür bu tip olaylar hatta bazen annelerle küvöz başında konuşuruzda bazıları ayrıldıklarını söyler kadınlar güçlüdür annelik duygularından ötürü ama babalar bana göre gözlemlerime göre daha pimpirikli ve hassastır bence biraz bekle niye ilgi göstermiyosun deme çünkü o kaldıramıyordur sana yansımış fazlasıyla aman sütün kesilmesin senin sütün bebeğine şifadır bunu unutma. Boşver sana ilişmesin sen bebeğin için dua et sonrasını zaman gösterir.

Tek düşünmeniz gereken şey bebeğiniz.
Oda onun stresindedir .
Bebegim hasta olsa umrumda bile olmaz yanima oturmuş mu gitmiş uzaya mi oturmuş...
Farkında bile olmam eşimin davranislarinin yani öyle bir durumda.

Yeni doğum sendromumu gecirion paşam de sırtını sıvazla gazı çıkar belki odunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…