Kocam benimle ilgilenmiyor

Sanırım ben onun üzerine gidiyorum ama ona çok ihtiyacım var çocuğum yaşasın diye didindik durduk birbirimizi unuttuk ayrı ayrı dünya oluşturduk kendimize
Bana normal geliyo bu durum canım. Bazı insanlar böyledir. Çok sıkıntılıyken bunu paylaşmak istemez biraz içinde yaşamak ister. Çevresi onu rahatsız etsin soru sorsun deşsin istemez. Kocanız ne burcu?

O da bebek için kaygılıdır belki ondandır gergin halleri.
Geçmiş olaun bebeğine enn kısa zamanda döner inşallah sağlıkla evinize

Boğa burcu bende yengeç
Ahhh ben de boğaaa. Valla aynı şekilde uzak duruyorum böyle sıkıntılı durumlar varken. Yukarıda yazdığım gibi.. sakın kişisel algılama üzerine de gitme. Kendi haline bırak. Dertleşmek istiyorsan annen ablan kardeşinle konuş şimdilik. İnşallah bebeğiniz zor durumu atlatır tez zamanda.

Amin inşallah

Bebeğin stresindendir uzme kendini bak sütun azalır şuan bebeğin karnındaki gibi senin duygularını yasiyo stres yaparsan oda öle olur erken doğum mu oldu neden aldılar yoğun bakıma

Çok streslidr muhtemelen. Benim de eşim çok paniktir, hemen stres yapar. Ara ara hala takılırım ben bir doğurdum sen dokuz doğurdun dışarıda diye. (Oğlum 7 aylık, 14-15 saat sancı çektim, son anda sezaryene döndü, eşime de eşiniz sezaryene girdi diyip bilgi vermeden gitmişler vs vs)
Diyeceğim o ki o da çok stresli bir dönemden geçiyordur muhakkak. O yüzden boşvermeye çalış, her ne kadar zor olsa da.
Bebeğine sağlıcakla kavuşmanı dilerim. Sütün azsa bira mayası tabletini dene muhakkak, çok işe yarıyor.

Tableti nasıl kullanicam

Konuşuyorum dinliyor ertesi gün yine aynı hareketleri beni korkutup
Şu kısa dönemde farkli konuda esimle bizde baya duygusal anlar yaşamıştık.. Devamlı sarilarak agliyarak konustum eşimle.. Zor donemler yaşıyorsunuz, allah sabr versin.. Erken dogumdan dolayisimi yogun bakimda?

Evet erken doğum yaptım 780 gr 6 aylık
Arkadasimda gecen sene yazin erken dogum yapmisti, gecen gun mesaj atmistim .. Nasil oldunuz toparladinizmi diye.. Fotorafini da istemistim.. Massallah erken dogumusa bile benzemiyordu.. Ben kizimi zamaninda dogurdugum halde kalbinde hafif bir delik vardi.. 2-3 gun sonra kapanmisti.. Sagliginda bisi olmadiktan sonra insallah tez zamanda toparlanirsiniz..

Bizimde toparlıyo yavaş yavaş 1950 gr oldu

Erkekler de dogum sonrasi depresyona giriyorlar. Madem oncesinde oyle degildi endise etme zamanla gecer.

Geçmiş olsun. İnşallah hayırlısı ile evinize gelir bebeğiniz.Benim bebeklerim de erken doğum. Sağlık sıkıntısı yoksa büyür gider inşallah.
Bu dönem gerçekten çok zor oluyor yaşamayan anlamaz. Kimi daha çok kenetleniyor birbirine bu şekilde güçleniyor.Kimi de ayrı ayrı yaşıyor acılarını.Esiniz üzülüyor belli ki ama tutumu yanlış.Tekrar tekrar konuşun. Çünkü sevgiye İlgiye morale ihtiyacı olan en çok sizsiniz.Kuvez süreci gerçekten zor.
İnşallah bebeğiniz gelince her şey yoluna girer Allah yardımcınız olsun.

Benimde bebeğim yoğun bakımda kaldı ama en son aklıma gelen şey eşimin ilgisiydi. Halada hatırlamam o zaman ne oldu ne bitti kim nededi.
. Yavrunuz yoğun bakımda siz gelmiş buraya eşim ilgisiz diye konu açıyorsunuz!

Açtığınız konu yoğun bakımdaki çocuğunuza dua istemek olmalıydı.

Eşinizin duyguları var ve evladına üzülüyorken sizi pohpohlayamamış özürdilemesi gerekli.

Yani bebek yoğun bakımda. Aklı orda canı sıkkın! Siz annesiniz o da baba. Nasıl ilgi göstersin bu durumda size?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…