Kocam benimle ilgilenmiyor

Aycan-hlk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2018
24
16
29
Merhaba arkadaşlar.
Ben yeni doğum yaptım bebeğimiz de yoğun bakımda. Eşimin ilgi ve alakasina ihtiyacım var ama adam sürekli beni azarlıyor bağırıyor herşeye ben olmasamda olur gibi yanına oturmami bile istemiyor.. Napicam!? Fikirlerinize ihtiyacım var.

Su an esiniz bebeginize odaklanmis durumdadir.Stresten nasil davranacagini bilmiyordur.Gecmis olsun.

arkadaşım çok az bilgi vermişsin
eşin hep mi böyleydi şimdi mi böyle?
bebiş neden yoğun bakımda? Allah şifa versin; eşinin sinirleri bu yüzden bozuk olabilir mi?

Canım muhtemelen çok stresli ve üzgün. Bi süre çok üstüne gitme sen de üzülme o da üzülmesin. Allah bebisine sağlık versin inşallah, her şey duzelecektir Allah'ın izniyle. Kendini üzme.

Bebek öncesi çok iyidik güler eğlenir konuşurduk çocuklar gibiydi

Çocuğunuzun durumu yeni mi? Bence gel oturalım konuşalım beraber ağlaşalım de. Kocanızın da psikolojisi bozulmuş belli ki. Oturun ağlayın beraber iyi gelir bence. Bazı insanlar üzüntülerini agresifleşerek aktarıyorlar. Sizin adım atmanız lazım.

Bebeğiniz sağlıkla evinize gelsin her şey düzelir merak etmeyin. Birbirinizin üzerine gitmeyin yıpratmayın yıpranmayın. Önceliğiniz bebeğinizin sağlığı... en kısa zamanda huzura kavuşursunuz umarım.

Iki ay oldu daha yeni

İkinizde büyük strestesınız .
Allhım yardımcınız olsun..
En yakın zamanda bebeğinizi evinie götürürsünüz inşallah ..

Sanırım ben onun üzerine gidiyorum ama ona çok ihtiyacım var çocuğum yaşasın diye didindik durduk birbirimizi unuttuk ayrı ayrı dünya oluşturduk kendimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…