Su an esiniz bebeginize odaklanmis durumdadir.Stresten nasil davranacagini bilmiyordur.Gecmis olsun.Merhaba arkadaşlar.
Ben yeni doğum yaptım bebeğimiz de yoğun bakımda. Eşimin ilgi ve alakasina ihtiyacım var ama adam sürekli beni azarlıyor bağırıyor herşeye ben olmasamda olur gibi yanına oturmami bile istemiyor.. Napicam!? Fikirlerinize ihtiyacım var.
Merhaba arkadaşlar.
Ben yeni doğum yaptım bebeğimiz de yoğun bakımda. Eşimin ilgi ve alakasina ihtiyacım var ama adam sürekli beni azarlıyor bağırıyor herşeye ben olmasamda olur gibi yanına oturmami bile istemiyor.. Napicam!? Fikirlerinize ihtiyacım var.
Bebek öncesi çok iyidik güler eğlenir konuşurduk çocuklar gibiydiBebek öncesi nasıldı?
Esim hep böyle değildi doğumdan sonra olduarkadaşım çok az bilgi vermişsin
eşin hep mi böyleydi şimdi mi böyle?
bebiş neden yoğun bakımda? Allah şifa versin; eşinin sinirleri bu yüzden bozuk olabilir mi?
Bilmiyorum ki sıkıntı çeken benim hergun hastaneye gidiyorum kış günü sütüm az stres yapan benimBebek yoğun bakımda diye onundamı psikolojisi bozuldu ki
Bebek öncesi çok iyidik güler eğlenir konuşurduk çocuklar gibiydi
Konuşuyorum dinliyor ertesi gün yine aynı hareketleri beni korkutupKocanla konustunmu " cocugumuz yogun bakimda, ikimizde stresli gunler yasiyoruz, birbirimizi desteklemesez ikimizde daha cok cökuntuye ugrariz" diye
Çocuğunuzun durumu yeni mi? Bence gel oturalım konuşalım beraber ağlaşalım de. Kocanızın da psikolojisi bozulmuş belli ki. Oturun ağlayın beraber iyi gelir bence. Bazı insanlar üzüntülerini agresifleşerek aktarıyorlar. Sizin adım atmanız lazım.
Iki ay oldu daha yeniÇocuğunuzun durumu yeni mi? Bence gel oturalım konuşalım beraber ağlaşalım de. Kocanızın da psikolojisi bozulmuş belli ki. Oturun ağlayın beraber iyi gelir bence. Bazı insanlar üzüntülerini agresifleşerek aktarıyorlar. Sizin adım atmanız lazım.
Evet haklısın konuşmalıyım ama sanki ona bile bağıracakIki ay oldu daha yeni
Sanırım ben onun üzerine gidiyorum ama ona çok ihtiyacım var çocuğum yaşasın diye didindik durduk birbirimizi unuttuk ayrı ayrı dünya oluşturduk kendimizeBebeğiniz sağlıkla evinize gelsin her şey düzelir merak etmeyin. Birbirinizin üzerine gitmeyin yıpratmayın yıpranmayın. Önceliğiniz bebeğinizin sağlığı... en kısa zamanda huzura kavuşursunuz umarım.