Aksine ben herzaman alttan al sakin ol olsun annen baban onlar seni paylaşamadıklarından hırçınlaşıyorlar zamanla düzelirler gibi şeyler söylüyorum o olaylara sinirlendiğinde bile gidip kalalım diye ben söylüyorum gidip kalıyoruz hiç sorun çıkarmıyorum ama onlar sürekli ben yapıyormuşum gibi herşeyimi eleştiriyorlarDemek ki esinizi biktirmissiniz. Esinizin ailesi ile gecinemediginizi soylemissiniz. Surekli onlar hakkinda dirdir yaptiysaniz bir sure sonra cekilmez hal aliyor. Unutmayin et tirnaktan ayrilmaz. Ben bu yuzden surekli kovaliyordur. Cunku adam arada kaliyor ve bunaliyor.
Ev konu sahibinin kayinvalidesininmisEv nasil onun oluyormus ki?Siz resmi olarak evli oldugunuza gore herdeyde yari yariya hakkiniz var..ne demek ev benim..Hem saygisiz hem kanunlari bilmeyen bir cahil demekki..yada isine geliyor..
Bunu ona soyleyin o ev onun oldugu kadar sizinde..siz kovun o gitsin hatta.
Allah canını almaya son yüz ifadesinden ben. Bile korttumAnnesinin kuzusuna bak sen
Adam olmuşta karısını evden mi kovuyormuş
Bi cinnet herşeyi çözer konu sahibi
3 aylık evliyim. Eşimin ailesi ile aram iyi değil. Eşim evlendiğimiz günden beri en ufak tartışmada defol git , git annenin evine ben seni istemiyorum diyor. Ben en ufak birşeyden şikayet etsem s.ktir git o zaman diye cevap veriyor. Bizim ilişkimizde herzaman daha çok seven taraf o olmuştu onu bırakırsam yaşayamayacağını iddia ediyordu şimdi delirdi. Kayınvalidem bana ben karışmam diyor eşime tamam oğlum hemen gelelim alalım seni boşanın diyor. Ne yapacağımı şaşırdım
Arada koca sozu dinlemek . Git diyorsa arkaniza bakmadan gidin.
tamam oğlum gelelim alalım seni boşanın derken3 aylık evliyim. Eşimin ailesi ile aram iyi değil. Eşim evlendiğimiz günden beri en ufak tartışmada defol git , git annenin evine ben seni istemiyorum diyor. Ben en ufak birşeyden şikayet etsem s.ktir git o zaman diye cevap veriyor. Bizim ilişkimizde herzaman daha çok seven taraf o olmuştu onu bırakırsam yaşayamayacağını iddia ediyordu şimdi delirdi. Kayınvalidem bana ben karışmam diyor eşime tamam oğlum hemen gelelim alalım seni boşanın diyor. Ne yapacağımı şaşırdım
eee nasıl geçiniyorsunuzEşim atanamamış doktor iki üç ay daha çalışamayacak ama sonra başlayacak evlenirken bunu biliyorduk ona göre hazırlanıp evlenmiştik o 25 ben 24 yaşındayım şuan eşimin öğrenci evinde yaşıyoruz tain durumundan dolayı geçici olarak ev kayınvalidemin geçici bir süre olduğu için ben de işe giremiyorum kararları beraber alıyoruz
Valla kardes bu evlilikte ilk aylarda oluyor iki yilda millet anca oturuyormus falan lakin bir gercek var kabullenmek sabretmek karsi tarafa pisti susuturdum algisi yaratip ilerde kiymet bilmezde olabiliyor yani ha simdi ha ilerde cekerim diyen bir omur cekiyorNişanlılığımız sevgililiğimiz süresince o kadar kibar o kadar naif o kadar duygusal bir insandı ki insanlar gıpta ediyordu ama son birkaç haftadır özellikle o gitti de bambaşka biri geldi sanki yerine tanıyamaz oldum
Öle dirilr alırlar gelini sonra oğlundan boşatmak için elinden geleni yapan kaynanalar iflah olmasın inşallah..3 aylık evliyim. Eşimin ailesi ile aram iyi değil. Eşim evlendiğimiz günden beri en ufak tartışmada defol git , git annenin evine ben seni istemiyorum diyor. Ben en ufak birşeyden şikayet etsem s.ktir git o zaman diye cevap veriyor. Bizim ilişkimizde herzaman daha çok seven taraf o olmuştu onu bırakırsam yaşayamayacağını iddia ediyordu şimdi delirdi. Kayınvalidem bana ben karışmam diyor eşime tamam oğlum hemen gelelim alalım seni boşanın diyor. Ne yapacağımı şaşırdım
Valla o ev senin hiç kusura bakmasın azıcık arsız ol.Daha önce topladım eşyalarımın hepsini arabaya yükledim sokakta koluma yapıştı polisler geldi özürler diledi döndüm herkesin ilk aylarda sorunları oluyor diye sustum ama böylesi değil sanıyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?