kocam beni sevmiyor mu

Parmagindaki yuzuk, elinde cocuk bi etken bence.
Artik 'genc kiza dadanan cok erkek var etrafta' demek yerine.

'Evli barkli cocuklu ve benimm karim o' diyw dusunuyor bence.

Soruyorum yok öyle birşey diyor seviyorum seni diyor dün yine kavga ettik bu yüzden döndü yattı
Birde soyle dusunun.Evlenmeden once hicbirseyinizi kiskanmayip,evlendikten sonra gercek yuzunu gosterip hayati kiskancliklar yuzunden burnunuzdan getirseydi sizi seviyormu olacakti yani ?(((

kocaniz sizi seviyor gibi geldi sadece evliligin vermiş olduğu babalığın vermiş olduğu bi olgunluk var galiba.. şimdi biz aile yapinizi bilemeyiz, yani gorumceniz belki size göre daha açık giyiniyordur eşinizde abisi olarak onu uyarmak istermistir?

ha buarada nişanlımda sizin eşiniz gibi normale dönsün isterdim çok fazla kısıtlıyor bende ne yapsam diye düşünürken bu konuyu gördüm azda olsa rahatladım:)

Kooopppptttuuummmmmmmmm Büyüksün time traveler Yorumsuz kalacağım
Bu dünyada hala boş insanlar varmış demekki.Nasıl bir algı yarattıniz pes doğrusu ve benim anlamadigim bi konuyu beğenmezsn oku geç yani yada okuma geç böyle ucuz hareketler yapmanıza gerek yok ben beni anlayan insanlarla konuşuyorum canlarim sizi adam yerine sokmuorm sizde beni sokmayın

Dua Et à
Dua Et başına gelmesin. Belki ben kendimi anlatamadım ama sizin gibi basit ve cahil insanlara anlatmak mümkün olmayacak sanırım cahille Münakasa yapma demişler. Ve umarım sizin de tek derdiniz kıskanılmmak olur

Kiskanmayinca kocakari gibi mi davranmis oluyor yani? Zihniyete gel!

ne kadar hastalıklı bir toplumumuz var ya . demek ki biz hak ediyoruz bu erkekleri . kardeşim kıskançlık sevgi gösterisi değil kişilik bozukluğudur .biraz oku kendinii geliştir . çok kıskanılmak istiyorsan bikiniyle balkona çık madem . hayret birşey ya .

adam senin onu bırakmayacağından emin ki emin olmasıda doğal çünkü ortalama bir türk kadını bir erkek bulup evlenirse dövülsede sövülsede aldatılsada bırakmaz .

Ne demiş türkan şoray
Sevgi neydi?Sevgi iyilikti Sevgi dostluktu Sevgi emekti
Sevgi neydi ?Sevgi, sıcacık insan eliydi.

Belkide eşiniz bu kadar sivri dilli ve saygısız bi kadın olduğunuzu zamanla gördüğü için bunu benden başkası çekmez nasılsa diyip sizi artık kıskanmıyordur.Nasıl ama? Hala boş insanlar varmış diye hakaret eden insan mutlaka dolu dolu bir insan olmalı ki muhtemelen bu da siz değilsiniz.Çünkü asla karakterinde boşluğa yer olmayan dolu dolu bi insan bu üslubu tercih etmez.Bazen gerçekten konulara öyle veya böyle yorum yapıp,konu sahiplerinin tepkilerini görmeden onlara yardımcı olamıyoruz.Yukarıda ilk belirttiğim fikrin arkasındayım.Sizin sorunuza cevabım ilk cümlem oluyor.Ek olarak ben arkadaşın seçici tavrına çok güldüm,siz benim umrumda bile değilsiniz.Teşekkürler.

Eskiden kiskandigi seyleri kendin yap o zaman
Pantolon giyme.
Annesiyle düğüne gitme
Balkona çıkma
Esitlemis olursunuz.

Eger esimin evlendikten sonra bana ilgisini azaldi deseydiniz sanirim bu daha uygun bir ifade olurdu. Cocuk olduktan sonra erkeklerin cogunda bu tip ilgi azalmasi oluyor. Evliliklerde ilgi hep ayni seviyede devam etmiyor. Bazen azaliyor bazen de eskisi gibi oluyor. Belki de hayati cok monotonlastirdiginiz icin ilgi azalmasi oldu. Haliyle anne olunca da sizin ilginiz bebege kayinca da bi tip seyler olabiliyor.
Konuya kiskanilmiyorum acisindan bakarsak da tek soyleyebilecegim buna sevinmeniz gerektigi. Cunku seven degil ozguven eksikligi yasayan erkekler esini kisitlar herseyine karisir. Bunun sevgiyle alakasi yok. size olan saygisi devam ediyorsa size deger veriyorsa sevgisi var demektir.

komuş eşinin 5 yıl perde açtırmadığını anlatır,şimdi aynı adam oje alıp gelıyor renk renk,sürmıyorsun dıye yartışıyorlar,mını eteke yakışıyor ama gıymıyorsun dıye hadii bir tartışma daha,sordum ağbi nedne öle yapıyodun,deliymişim diyor

Eşiniz olgunlaşmış.
Daha da olgunlaşacak.
Ne güzel ..
Böyle şeyleri size duyduğu sevgiyi ölçmekte kullanmayın ..
Sevmeyen erkeği çatı altında tutamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…