Birde soyle dusunun.Evlenmeden once hicbirseyinizi kiskanmayip,evlendikten sonra gercek yuzunu gosterip hayati kiskancliklar yuzunden burnunuzdan getirseydi sizi seviyormu olacakti yani ?Soruyorum yok öyle birşey diyor seviyorum seni diyor dün yine kavga ettik bu yüzden döndü yattı
Bu dünyada hala boş insanlar varmış demekki.Nasıl bir algı yarattıniz pes doğrusu ve benim anlamadigim bi konuyu beğenmezsn oku geç yani yada okuma geç böyle ucuz hareketler yapmanıza gerek yok ben beni anlayan insanlarla konuşuyorum canlarim sizi adam yerine sokmuorm sizde beni sokmayınKooopppptttuuummmmmmmmmBüyüksün time traveler Yorumsuz kalacağım
Dua Et başına gelmesin. Belki ben kendimi anlatamadım ama sizin gibi basit ve cahil insanlara anlatmak mümkün olmayacak sanırım cahille Münakasa yapma demişler. Ve umarım sizin de tek derdiniz kıskanılmmak olurBu dünyada hala boş insanlar varmış demekki.Nasıl bir algı yarattıniz pes doğrusu ve benim anlamadigim bi konuyu beğenmezsn oku geç yani yada okuma geç böyle ucuz hareketler yapmanıza gerek yok ben beni anlayan insanlarla konuşuyorum canlarim sizi adam yerine sokmuorm sizde beni sokmayın
Bu dünyada hala boş insanlar varmış demekki.Nasıl bir algı yarattıniz pes doğrusu ve benim anlamadigim bi konuyu beğenmezsn oku geç yani yada okuma geç böyle ucuz hareketler yapmanıza gerek yok ben beni anlayan insanlarla konuşuyorum canlarim sizi adam yerine sokmuorm sizde beni sokmayın
Slm kızlar lütfen yardım edin ihtiyacım var çünkü artık psikolojikmen çöktüm hersey bana tuhaf geliyor kocam nişanlı iken beni Boğack kadar kıskanırdi nefes aldırmazdi. Ben çalışıyordum ve erkek musteri bile görünce kafayı yerdi. Kuzenimin düğününe bile bırakmazdi gel gör ki evlenince tam yüz seksen derece döndü. Artık kıskanmiyor nişanlı iken pantolon a kızardı şimdi ses etmiyor bi tanıdığın dugunu olsa hemen Sende annemle git diyor evin içinde ne giysm balkona çıksam fazla kızmıyor ama kardeşi yaparsa kızıyor üstelik evli kardeşi.Bilmiyorum ben mi çirkin oldum yoksa benden mi soğudu yoksa çirkinim diye kimsenin bana bakmayacagenini mi düşünüyor. Ne olur yardım edin beni tekrar kıskansn beni boşvermesn bunun için ne yapabilirim lütfen yardım edin aklınıza ne gelirse söyleyin. Ne güzel kıskanmamasi demeyın çünkü kıskanılmak her kadının hoşuna gider böyle beni sevmediğini düşünüyorum. Ve bir çocuğum olmasına rağmen kimse evli bile olduğuma inanmıyor yani kız gibi duruyorum minyon tıpliyım eşim neden koca kari gibi davranıyor bana