- 17 Eylül 2010
- 3.766
- 1.733
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
balkona çıksam fazla kızmıyor
Slm kızlar lütfen yardım edin ihtiyacım var çünkü artık psikolojikmen çöktüm hersey bana tuhaf geliyor kocam nişanlı iken beni Boğack kadar kıskanırdi nefes aldırmazdi. Ben çalışıyordum ve erkek musteri bile görünce kafayı yerdi. Kuzenimin düğününe bile bırakmazdi gel gör ki evlenince tam yüz seksen derece döndü. Artık kıskanmiyor nişanlı iken pantolon a kızardı şimdi ses etmiyor bi tanıdığın dugunu olsa hemen Sende annemle git diyor evin içinde ne giysm balkona çıksam fazla kızmıyor ama kardeşi yaparsa kızıyor üstelik evli kardeşi.Bilmiyorum ben mi çirkin oldum yoksa benden mi soğudu yoksa çirkinim diye kimsenin bana bakmayacagenini mi düşünüyor. Ne olur yardım edin beni tekrar kıskansn beni boşvermesn bunun için ne yapabilirim lütfen yardım edin aklınıza ne gelirse söyleyin. Ne güzel kıskanmamasi demeyın çünkü kıskanılmak her kadının hoşuna gider böyle beni sevmediğini düşünüyorum. Ve bir çocuğum olmasına rağmen kimse evli bile olduğuma inanmıyor yani kız gibi duruyorum minyon tıpliyım eşim neden koca kari gibi davranıyor bana
Slm kızlar lütfen yardım edin ihtiyacım var çünkü artık psikolojikmen çöktüm hersey bana tuhaf geliyor kocam nişanlı iken beni Boğack kadar kıskanırdi nefes aldırmazdi. Ben çalışıyordum ve erkek musteri bile görünce kafayı yerdi. Kuzenimin düğününe bile bırakmazdi gel gör ki evlenince tam yüz seksen derece döndü. Artık kıskanmiyor nişanlı iken pantolon a kızardı şimdi ses etmiyor bi tanıdığın dugunu olsa hemen Sende annemle git diyor evin içinde ne giysm balkona çıksam fazla kızmıyor ama kardeşi yaparsa kızıyor üstelik evli kardeşi.Bilmiyorum ben mi çirkin oldum yoksa benden mi soğudu yoksa çirkinim diye kimsenin bana bakmayacagenini mi düşünüyor. Ne olur yardım edin beni tekrar kıskansn beni boşvermesn bunun için ne yapabilirim lütfen yardım edin aklınıza ne gelirse söyleyin. Ne güzel kıskanmamasi demeyın çünkü kıskanılmak her kadının hoşuna gider böyle beni sevmediğini düşünüyorum. Ve bir çocuğum olmasına rağmen kimse evli bile olduğuma inanmıyor yani kız gibi duruyorum minyon tıpliyım eşim neden koca kari gibi davranıyor bana
Çok saol canım anlayışın için aynen bunu söylemek istiyorum birden degismesinin sebebI ne demek istedim eskiden bu kulüpte böyle yorumlar yoktu yıllardır biliyorum hatta çok severdim ne güzel herkes yardimci oluyor diye çünkü normal hayatta kadın kadını sevmez burasi bana o yüzden çok güzel gelmişti ama şimdi görüyorum ki burayı da kötü kalpliler ele geçiriyor sanırım.Lütfen lafi başka yerden anlayanlar yazmasn ben bile kendimden uyuz oldum sana da teşekkür ederim canım bilmiyorum insan kırmak çok kolay olmuş herhalde bu ramazan ayında bile.Konu sahibesi neden beni kocam sıkboğaz etmiyor değil ki derdi kocası eskisine göre ilgisizleşmiş ve tekrar aynı ilgiyi görmek istiyor.Çok farklı düşünülmüş sanki siz kocam beni herkesten kıskansın beni boğsun demişsiniz gibi lanse olmuş.
Eğer bu durumun dış görünüşünüzle ilgili olduğunu düşünüyorsanız buna dikkat edin derim.Birde geçmişteki konuşmalarınızdan ona karşı nasıl davrandığınızı sorgulayın belki kıracak,ilgisini kaybedecek bir harekette bulunmuş olabilirsiniz.Aklıma gelen bunlar.
Sordum bunu canım ne dediğini bile hatırlamıyorum çünkü kayde değer degildi. Ben eşim beni bogsn demiyorum sadece birden degismesi tuhafima gitti ve bana karşı böyle bilmiyorum.Ya aslında ne güzel boğmuyor, manyaklık derecesinde kıskançlığı yok diye düşünürken evli kız kardeşine bile
karışıyor dedin ya o beni düşündürdü.
Açık açık sor eşine. Bunun adı güvense çok mutlu olurum ama dikkatimi çekti.
Kardeşine bile karışırken beni umursamıyor musun diye düşünür oldum diye açıklama iste.
Ne diyecek merak ettim bize de yaz ama :)
Kıskanılmak her kadının hoşuna gider çıkarımına nasıl vardınız acaba? Belki özgüven sahibi kadınlar kıskanılmayı nefes alamayacak kadar kısıtlanmayı hakaret olarak görüyorlardır?Ne güzel kıskanmamasi demeyın çünkü kıskanılmak her kadının hoşuna gider böyle beni sevmediğini düşünüyorum. Ve bir çocuğum olmasına rağmen kimse evli bile olduğuma inanmıyor yani kız gibi duruyorum minyon tıpliyım eşim neden koca kari gibi davranıyor bana
Sordum bunu canım ne dediğini bile hatırlamıyorum çünkü kayde değer degildi. Ben eşim beni bogsn demiyorum sadece birden degismesi tuhafima gitti ve bana karşı böyle bilmiyorum.
Zamanla size güvenmiştir ? Giyiminiz normal geliyordur açık olmadığından karışmak istemiyordur ?Slm kızlar lütfen yardım edin ihtiyacım var çünkü artık psikolojikmen çöktüm hersey bana tuhaf geliyor kocam nişanlı iken beni Boğack kadar kıskanırdi nefes aldırmazdi. Ben çalışıyordum ve erkek musteri bile görünce kafayı yerdi. Kuzenimin düğününe bile bırakmazdi gel gör ki evlenince tam yüz seksen derece döndü. Artık kıskanmiyor nişanlı iken pantolon a kızardı şimdi ses etmiyor bi tanıdığın dugunu olsa hemen Sende annemle git diyor evin içinde ne giysm balkona çıksam fazla kızmıyor ama kardeşi yaparsa kızıyor üstelik evli kardeşi.Bilmiyorum ben mi çirkin oldum yoksa benden mi soğudu yoksa çirkinim diye kimsenin bana bakmayacagenini mi düşünüyor. Ne olur yardım edin beni tekrar kıskansn beni boşvermesn bunun için ne yapabilirim lütfen yardım edin aklınıza ne gelirse söyleyin. Ne güzel kıskanmamasi demeyın çünkü kıskanılmak her kadının hoşuna gider böyle beni sevmediğini düşünüyorum. Ve bir çocuğum olmasına rağmen kimse evli bile olduğuma inanmıyor yani kız gibi duruyorum minyon tıpliyım eşim neden koca kari gibi davranıyor bana
Kocan pantolon giymene karışmıyor, annesiyle düğüne gitmene izin veriyor ve balkona çıkmana fazla kızmıyor diye üzülüp konu açtın. Yanlış anlamıyorum değil mi? Yanlış anlamışsam çok sevineceğim çünkü.
zaten gariplik eşinizin sizinle evlenmeden önce yaptığı tuhaf baskılarmış,bence doğru olan şu an yaptığı.Slm kızlar lütfen yardım edin ihtiyacım var çünkü artık psikolojikmen çöktüm hersey bana tuhaf geliyor kocam nişanlı iken beni Boğack kadar kıskanırdi nefes aldırmazdi. Ben çalışıyordum ve erkek musteri bile görünce kafayı yerdi. Kuzenimin düğününe bile bırakmazdi gel gör ki evlenince tam yüz seksen derece döndü. Artık kıskanmiyor nişanlı iken pantolon a kızardı şimdi ses etmiyor bi tanıdığın dugunu olsa hemen Sende annemle git diyor evin içinde ne giysm balkona çıksam fazla kızmıyor ama kardeşi yaparsa kızıyor üstelik evli kardeşi.Bilmiyorum ben mi çirkin oldum yoksa benden mi soğudu yoksa çirkinim diye kimsenin bana bakmayacagenini mi düşünüyor. Ne olur yardım edin beni tekrar kıskansn beni boşvermesn bunun için ne yapabilirim lütfen yardım edin aklınıza ne gelirse söyleyin. Ne güzel kıskanmamasi demeyın çünkü kıskanılmak her kadının hoşuna gider böyle beni sevmediğini düşünüyorum. Ve bir çocuğum olmasına rağmen kimse evli bile olduğuma inanmıyor yani kız gibi duruyorum minyon tıpliyım eşim neden koca kari gibi davranıyor bana