kocam beni sevmiyor mu

en başta yadırgamadım çünkü nişanlıyken daha çok sıkarr ekekler evlenince geçer
AMA;
valla ne yalan söyleyim kardeşine kızıp kıskanıyorsa bana yapmaması çok anomal.
bende bozulurdum.
nomale dönmüş hikayelerini geçin lütfen.
kocanın sana genel davanışları nasıl?

kıskançlıkla sevgiyi eşitlemek ilginç olmuş.ne nişanlıyken,ne de bunca yıllık evliliğimde kıskanmadı kocam.demek ki hiç sevilmemişim.:KK51:

Slm kızlar lütfen yardım edin ihtiyacım var çünkü artık psikolojikmen çöktüm hersey bana tuhaf geliyor kocam nişanlı iken beni Boğack kadar kıskanırdi nefes aldırmazdi. Ben çalışıyordum ve erkek musteri bile görünce kafayı yerdi. Kuzenimin düğününe bile bırakmazdi gel gör ki evlenince tam yüz seksen derece döndü. Artık kıskanmiyor nişanlı iken pantolon a kızardı şimdi ses etmiyor bi tanıdığın dugunu olsa hemen Sende annemle git diyor evin içinde ne giysm balkona çıksam fazla kızmıyor ama kardeşi yaparsa kızıyor üstelik evli kardeşi.Bilmiyorum ben mi çirkin oldum yoksa benden mi soğudu yoksa çirkinim diye kimsenin bana bakmayacagenini mi düşünüyor. Ne olur yardım edin beni tekrar kıskansn beni boşvermesn bunun için ne yapabilirim lütfen yardım edin aklınıza ne gelirse söyleyin. Ne güzel kıskanmamasi demeyın çünkü kıskanılmak her kadının hoşuna gider böyle beni sevmediğini düşünüyorum. Ve bir çocuğum olmasına rağmen kimse evli bile olduğuma inanmıyor yani kız gibi duruyorum minyon tıpliyım eşim neden koca kari gibi davranıyor bana

acaba bakımsızlaştınız mı eskiye göre

evlenmeden önceki davranışları çok ilginç ve iticiymiş evlendikten sonra kocanız normale dönmüş size insan gibi davranmaya başlamış sizin kafanızı karıştıran neden önce öyleydi de şimdi böyle oldu bence de ilginç belki kültür takviyesi yapmıştır eşiniz bence tadını çıkartın

Slm kızlar lütfen yardım edin ihtiyacım var çünkü artık psikolojikmen çöktüm hersey bana tuhaf geliyor kocam nişanlı iken beni Boğack kadar kıskanırdi nefes aldırmazdi. Ben çalışıyordum ve erkek musteri bile görünce kafayı yerdi. Kuzenimin düğününe bile bırakmazdi gel gör ki evlenince tam yüz seksen derece döndü. Artık kıskanmiyor nişanlı iken pantolon a kızardı şimdi ses etmiyor bi tanıdığın dugunu olsa hemen Sende annemle git diyor evin içinde ne giysm balkona çıksam fazla kızmıyor ama kardeşi yaparsa kızıyor üstelik evli kardeşi.Bilmiyorum ben mi çirkin oldum yoksa benden mi soğudu yoksa çirkinim diye kimsenin bana bakmayacagenini mi düşünüyor. Ne olur yardım edin beni tekrar kıskansn beni boşvermesn bunun için ne yapabilirim lütfen yardım edin aklınıza ne gelirse söyleyin. Ne güzel kıskanmamasi demeyın çünkü kıskanılmak her kadının hoşuna gider böyle beni sevmediğini düşünüyorum. Ve bir çocuğum olmasına rağmen kimse evli bile olduğuma inanmıyor yani kız gibi duruyorum minyon tıpliyım eşim neden koca kari gibi davranıyor bana

canım eşin nişanlıyken seni iyi tanımadığından ya da kendine tam güvenemediğinden kıskançlık yapıyordur
şimdi sana güvendiği için kıskanmıyordur evliliğinizin oturduğunu düşünüyordur böyle olumlu yönlerden bakmayı denesene

Konu sahibesi neden beni kocam sıkboğaz etmiyor değil ki derdi kocası eskisine göre ilgisizleşmiş ve tekrar aynı ilgiyi görmek istiyor.Çok farklı düşünülmüş sanki siz kocam beni herkesten kıskansın beni boğsun demişsiniz gibi lanse olmuş.

Eğer bu durumun dış görünüşünüzle ilgili olduğunu düşünüyorsanız buna dikkat edin derim.Birde geçmişteki konuşmalarınızdan ona karşı nasıl davrandığınızı sorgulayın belki kıracak,ilgisini kaybedecek bir harekette bulunmuş olabilirsiniz.Aklıma gelen bunlar.

Ya aslında ne güzel boğmuyor, manyaklık derecesinde kıskançlığı yok diye düşünürken evli kız kardeşine bile
karışıyor dedin ya o beni düşündürdü.

Açık açık sor eşine. Bunun adı güvense çok mutlu olurum ama dikkatimi çekti.
Kardeşine bile karışırken beni umursamıyor musun diye düşünür oldum diye açıklama iste.
Ne diyecek merak ettim bize de yaz ama :)

Konu sahibesi neden beni kocam sıkboğaz etmiyor değil ki derdi kocası eskisine göre ilgisizleşmiş ve tekrar aynı ilgiyi görmek istiyor.Çok farklı düşünülmüş sanki siz kocam beni herkesten kıskansın beni boğsun demişsiniz gibi lanse olmuş.

Eğer bu durumun dış görünüşünüzle ilgili olduğunu düşünüyorsanız buna dikkat edin derim.Birde geçmişteki konuşmalarınızdan ona karşı nasıl davrandığınızı sorgulayın belki kıracak,ilgisini kaybedecek bir harekette bulunmuş olabilirsiniz.Aklıma gelen bunlar.
Çok saol canım anlayışın için aynen bunu söylemek istiyorum birden degismesinin sebebI ne demek istedim eskiden bu kulüpte böyle yorumlar yoktu yıllardır biliyorum hatta çok severdim ne güzel herkes yardimci oluyor diye çünkü normal hayatta kadın kadını sevmez burasi bana o yüzden çok güzel gelmişti ama şimdi görüyorum ki burayı da kötü kalpliler ele geçiriyor sanırım.Lütfen lafi başka yerden anlayanlar yazmasn ben bile kendimden uyuz oldum sana da teşekkür ederim canım bilmiyorum insan kırmak çok kolay olmuş herhalde bu ramazan ayında bile.

Ya aslında ne güzel boğmuyor, manyaklık derecesinde kıskançlığı yok diye düşünürken evli kız kardeşine bile
karışıyor dedin ya o beni düşündürdü.

Açık açık sor eşine. Bunun adı güvense çok mutlu olurum ama dikkatimi çekti.
Kardeşine bile karışırken beni umursamıyor musun diye düşünür oldum diye açıklama iste.
Ne diyecek merak ettim bize de yaz ama :)
Sordum bunu canım ne dediğini bile hatırlamıyorum çünkü kayde değer degildi. Ben eşim beni bogsn demiyorum sadece birden degismesi tuhafima gitti ve bana karşı böyle bilmiyorum.

Ne güzel kıskanmamasi demeyın çünkü kıskanılmak her kadının hoşuna gider böyle beni sevmediğini düşünüyorum. Ve bir çocuğum olmasına rağmen kimse evli bile olduğuma inanmıyor yani kız gibi duruyorum minyon tıpliyım eşim neden koca kari gibi davranıyor bana
Kıskanılmak her kadının hoşuna gider çıkarımına nasıl vardınız acaba? Belki özgüven sahibi kadınlar kıskanılmayı nefes alamayacak kadar kısıtlanmayı hakaret olarak görüyorlardır?

Sordum bunu canım ne dediğini bile hatırlamıyorum çünkü kayde değer degildi. Ben eşim beni bogsn demiyorum sadece birden degismesi tuhafima gitti ve bana karşı böyle bilmiyorum.

Bak canım bu senin içine bu kadar dert olmuş, kayda değer olmayan açıklamalarla geçiştirmesine izin verme.
Üzerine git ve mantıklı bir açıklama almadan kapatma konuyu.

Ben özgürlüğü çok severim. Keşke eşim hiç karışmasa bana.
Benimki de inadına oldukça karışır :S

Ama bak özgürlüğü sevmeme rağmen bana hiç karışmayıp, evli kız kardeşine karışsa bu bana bile dokunur.

Zamanla size güvenmiştir ? Giyiminiz normal geliyordur açık olmadığından karışmak istemiyordur ?

kıskanmaması sizi sevmediği anlamına gelmez.karşısındakine güvenmeyen insan kıskanır bence.eşinizde sizi daha iyi tanıdıkça güvenmiş ki size güvenmesi kıskanıp sizin egonuzun tatmin olmasından daha kıymetli bence.ilişkiye olgunluk gelmiş resmen.

Kocan pantolon giymene karışmıyor, annesiyle düğüne gitmene izin veriyor ve balkona çıkmana fazla kızmıyor diye üzülüp konu açtın. Yanlış anlamıyorum değil mi? Yanlış anlamışsam çok sevineceğim çünkü.

Kooopppptttuuummmmmmmmm :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Büyüksün time traveler:rolleyes: Yorumsuz kalacağım :rolleyes::-)

Peki evlendikten sonra sen eşinin her şeyine karışır oldun mu? Sırf sen ona karışma diye bu şekilde yapıyor da olabilir diye düşünüyorum. Tipik erkek zihniyeti.

zaten gariplik eşinizin sizinle evlenmeden önce yaptığı tuhaf baskılarmış,bence doğru olan şu an yaptığı.

X