Yeni evliyim ve kocam ilgisiz

Yaslariniz kac ?
Cok genc evlendiyseniz evlilik hayati pylasmaya iliskin bilgi destek bir hayati paylasma dusunememe vs olabilir zamanla konusa konusa oturacak seylerde cinsellik cok normal degil alin konusun karsiniza bagirmadan aglamadan skince eger bir sikintin varsa soyle doktora gidelim ben her konuda destegim sana yok yoksada ben boyle soguyorum yipranir cok kotu oluruz cozumsuz bir sikintin varsa birbirimizi yipratmayalim diyin bunda birsey yok konusamayacaksaniz niye evlendiniz bunda utanacak sikilacak dert edicez birsey yokki konusmadan ogrenmeden cozemezsiniz benim zorumla soylememle yaklasinca istemiyorumda senden cok soguyorumuda ekleyin sizde en buyuk degersizlik yaratan takildiginiz bu olmus yaziminizdan anladigim bunu mutlaka soyleyin

Ben 23 yaşındayım eşim 25 yaşında canım. Çok teşekkür ederim bu kez konuşacağım ağlamadan umarım başarabilirim. Yani bunun ağırlığı çok büyük umarım beni yanlış anlamazsınız. İlk başlarda buna mı takılıyorsun deyip kendime kızdım ama mesele kendimi değersiz hissetmem, çok kötü hissediyorum yemin ederim

Gercekten cok tuhaf
Bir erkek neden neden cinsel iliski istemesin ki
Ben her gun stress geciriyorum eşim gelipte biseyler yapalim diycek ))) Bir sey yapmadan uyudugumuzda da ohhh bu gun yirttim diyorum ))) 3 yillik evliyiz
Yeni evli erkek neden istemesin? İliskiyi de gectim de neden karisiyla muhabbet etmesin?
Cok tuhaf.
Aile baglari soguk olmasiyla gercekten alakasi yok, cunki benim esimde de aile baglari yok gibi.
Piskologa mi gitse, aile terapistine mi gitse acaba.
Konusmakla, kusmekle duzelecek birine benzemiyor.
Maşallah diyim size :KK43: Allah saklasın muhabbetiniz artsın. Konuşucam bunu kesinlikle

Bir sorun olabilir.
Eşinizle oturup konuşun. Hiç normal değil.
Cinsel isteksizlik normal hauatına da yansıyordur muhtemelen.
Bugün konuşucam çok sağo lun
Hatta demişsin ki muhabbet sohbet dert dinleme yok. Birak sohbeti agzinin icini gözlemesi lazim dipdibe filmler izlemesi. Aksam ewe topuklari afedersin totosuna vura vura kosarak gelmesi lazim bu zamanlar. Sen kendini suclama al karsina konus arkadasim kolay bisey yasamiyosun.

Yemin ederim içimde öyle büyüdü ki bu dert. Yorumlarınızı okuyup ağlıyorm şuan. Bir ara kendime cok yüklendim sen güzel değilsin sen şöylesin böylesin diye çıldırmak üzereydim. Bir evlilik uzmanına gitmeyi düşündüm hatta ‘bende ne eksik, bul’ diye sormaya. Desteğiniz öyle iyi geldi ki. Sorucam, bin sorun varsa bunu düzeltmeye çalışıcam onu cok seviyorum o kadar seviyorum ki

Daha cok yenı evlısınız. Sorunlarınızı oturup cozemezsenız bıraz sessız kalmayı deneyın hatta o ortamdan uzaklasın bırbırınızı ozleyın. Flört dönemindeyken gibi randevulasın kur yapın bırbırınıze. Ama boyle yanan atesı harlamayın. Ben guzel degıl mıyım bılmem ne bunlar hos degıl. Guzellıkle ınan hıcbır alakası yok. Bıraz ustune dusme oluruna bırak. Kendıne baska mesgale bul o gelıp toparlamaya calısır ama uzulme bız 5sene de ne yollardan gectık

6 ayda iki kere ilişki nedir ya?? İlgisizlikten daha büyük problemleriniz var ve olayların farkında değilsiniz bence.

6 aylik evlilikte 2 defa cinsel iliski normal degil. Siz uzulup agladiginizda sarilip teselli eden adam terapiye hayir demez bence bir uzmana gorunun birlikte.

Ben 23 yaşındayım eşim 25 yaşında canım. Çok teşekkür ederim bu kez konuşacağım ağlamadan umarım başarabilirim. Yani bunun ağırlığı çok büyük umarım beni yanlış anlamazsınız. İlk başlarda buna mı takılıyorsun deyip kendime kızdım ama mesele kendimi değersiz hissetmem, çok kötü hissediyorum yemin ederim
Haklısınız hangi kadın olsa beğenilmiyor muyum güzel değil miyim diye düşünür. Ama bunun sizin güzelliğinizle alakası yok. Eminim çok güzel bir kadınsınızdır. Evliliğin ilk yılları hiç bir şeye gerek yok 1 bakış 1 söz 1 dokunuş bile cinsellik için yetiyor. Hatta düzene girerse (her çiftin kendi bir rutini vardır tabi) sık sık oluyor. Eşinizle dürüstçe konuşun. Belki bir problemi, rahatsızlığı vardır sizinle paylaşamamıştır çekinmiştir. Ama bu durum mutlaka halledilmeli, evliliğin temellerinden biridir birliktelik.

Bugün konuşucam çok sağo lun

Yemin ederim içimde öyle büyüdü ki bu dert. Yorumlarınızı okuyup ağlıyorm şuan. Bir ara kendime cok yüklendim sen güzel değilsin sen şöylesin böylesin diye çıldırmak üzereydim. Bir evlilik uzmanına gitmeyi düşündüm hatta ‘bende ne eksik, bul’ diye sormaya. Desteğiniz öyle iyi geldi ki. Sorucam, bin sorun varsa bunu düzeltmeye çalışıcam onu cok seviyorum o kadar seviyorum ki
Emin ol sen çok guzel bir bayansin. Kimse kusura bakmasin hepimizin kusurlari war hele ki dogum yapyoruz yas gecyo derken cokuyoruz. Canim es dedigin kusurlariyla sewer insani arzular ister. Begenmese sewmese oda senle ewlenmezdi. Bence psikolojik bisey bu erkegi baglasan durmaz derler ya afedersin istese her turlu yaklasir. Ya bedenen ya ruhsal bi doktora gitmeli esin

Sorun sen de degil onda olabilir. Herhangi bir şüpheli durum var mı yani başkası, başka bir sevdiği. Ya da gay olabilir. Çoğu gay paravan evlilik yapar. Ya da aseksüel biri olabilir yani çok ilgi alanı değildir veya yetersiz hissediyordur kendini. Aklıma bunlar geldi.

Türk erkeği bitmiştir arkadaş. K.k daki bu ilgisiz ve sorunlu erkekler burada okuduklarımız, bir de görrüp duymadıklarımız var. Bu nedir yav?! Lafa gelince havada karada heryerde yakalayıp öpeceğini idda eden adamlar, iş aksiyona gelince tırt... Yeni evliyken eşlerine yaklaşmamaya başladı. Bunlar uluslararası biyolojik savaşın sonuçları. Yaşananlar hiç normal değil.

Konu sahibi üzülmeyin sorun sizde değil, erkeklerde. Size son zamanda sizin konunuza benzer konu açan bir çok arkadaş bulabilirim.

6 ayda bu durumdaysanız 6 yılı duşünemiyorum..yardım alın ..utanmayın..ileride yine üzülecek olan siz olursunuz

6 ayda iki kere ilişki nedir ya?? İlgisizlikten daha büyük problemleriniz var ve olayların farkında değilsiniz bence.
Ne gibi bir problemleri olabilir? Bizde şuan 8 aydır cinsel hayatımız yok , dr ilaç verdi eşim üstüne düşmedi. Alalım dedi geçti . Yanı benimle bu konuyu konuşmaz bile . Ve biz 1, buçuk senedir evliyiz siz düşünün? Nedir sebep ?

ARKADAŞLAR bende 4Aylık evliyim sadece gerdeğe girdik eşim işinden dolayı çok yoğun stresli bu ilişki bu yüzden olmuyo diye düşünüyorum aldattığını falan düşünmüyorum ama sanki rahatsız da bana söylemiyor gibi eee söylesem doktora da yanaşmaz eve bazen çok heç geliyo otelimiz var otel işletiyor ama emin olun Kİ beni seviyo bende onu borçlarımız var diyo az sabret diyo ama hiç mi 4 ayda birşey olmaz birde hasta ise gerdekte nasıl hareketliydi ? O zaman rahatsız DEĞİL öyle mi lütfen uzman biri cevap verebilir mi ?

X