Yaslariniz kac ?
Cok genc evlendiyseniz evlilik hayati pylasmaya iliskin bilgi destek bir hayati paylasma dusunememe vs olabilir zamanla konusa konusa oturacak seylerde cinsellik cok normal degil alin konusun karsiniza bagirmadan aglamadan skince eger bir sikintin varsa soyle doktora gidelim ben her konuda destegim sana yok yoksada ben boyle soguyorum yipranir cok kotu oluruz cozumsuz bir sikintin varsa birbirimizi yipratmayalim diyin bunda birsey yok konusamayacaksaniz niye evlendiniz bunda utanacak sikilacak dert edicez birsey yokki konusmadan ogrenmeden cozemezsiniz benim zorumla soylememle yaklasinca istemiyorumda senden cok soguyorumuda ekleyin sizde en buyuk degersizlik yaratan takildiginiz bu olmus yaziminizdan anladigim bunu mutlaka soyleyin
Ben 23 yaşındayım eşim 25 yaşında canım. Çok teşekkür ederim bu kez konuşacağım ağlamadan umarım başarabilirim. Yani bunun ağırlığı çok büyük umarım beni yanlış anlamazsınız. İlk başlarda buna mı takılıyorsun deyip kendime kızdım ama mesele kendimi değersiz hissetmem, çok kötü hissediyorum yemin ederim