kocam beni sevmiyor mu

Canan1992

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
379
199
32
Slm kızlar lütfen yardım edin ihtiyacım var çünkü artık psikolojikmen çöktüm hersey bana tuhaf geliyor kocam nişanlı iken beni Boğack kadar kıskanırdi nefes aldırmazdi. Ben çalışıyordum ve erkek musteri bile görünce kafayı yerdi. Kuzenimin düğününe bile bırakmazdi gel gör ki evlenince tam yüz seksen derece döndü. Artık kıskanmiyor nişanlı iken pantolon a kızardı şimdi ses etmiyor bi tanıdığın dugunu olsa hemen Sende annemle git diyor evin içinde ne giysm balkona çıksam fazla kızmıyor ama kardeşi yaparsa kızıyor üstelik evli kardeşi.Bilmiyorum ben mi çirkin oldum yoksa benden mi soğudu yoksa çirkinim diye kimsenin bana bakmayacagenini mi düşünüyor. Ne olur yardım edin beni tekrar kıskansn beni boşvermesn bunun için ne yapabilirim lütfen yardım edin aklınıza ne gelirse söyleyin. Ne güzel kıskanmamasi demeyın çünkü kıskanılmak her kadının hoşuna gider böyle beni sevmediğini düşünüyorum. Ve bir çocuğum olmasına rağmen kimse evli bile olduğuma inanmıyor yani kız gibi duruyorum minyon tıpliyım eşim neden koca kari gibi davranıyor bana

Kocan pantolon giymene karışmıyor, annesiyle düğüne gitmene izin veriyor ve balkona çıkmana fazla kızmıyor diye üzülüp konu açtın. Yanlış anlamıyorum değil mi? Yanlış anlamışsam çok sevineceğim çünkü.

Benim anlamadigim sizden yardım istiyorum dediğim cimbiz ile öyle kelimeler seçiyorsunuz farklı bir algı yaratmak için. Sana tuhaf geldiyse yazma hayret birsey

kuzeninin bile düğününe gidemediğin günleri özledin demekki
kıskanılcak bişey olunca kıskanmıyor mu ?
yani giyimine karışmaması falan artık evli barklı çocuklı kadınsın nasıl davrancağını biliyorsundur diye düşünüyor olabilir?
asıl mevzu kıskanılcak bişey oluyorda kıskanmıyor mu ?

Eşinle konuş beni sevmiyormusun de. Ve şöyle deyim evet kıskanılıyor olmak güzel ama o sevgiliyken oluyor daha fazla evlendikten sonra erkekler zaten onların olduğumuzu düşünüyor ve fazla kıskanmiyorlar yani kim bakarsa baksın sahibi belli düşüncesindedir belki.

Artık disaridan kiskanmamasinin sebebi belki sana çok güveniyordur,ama kıyafet konusunda bisey diyemem önceden kiskanip şimdi kkiskanmamasi ilgin c bunu ona sorduniz mu niye kıyafetlerime karismiyirsun artık diye

Öncedende sebepsiz kıskanırdi yanlız bir yere gidemezdim şimdi ses etmiyor çok değişti kendine göre anlatabilio muyum bilmiyorum ama değişti buda tuhafima gidiyor üzülüyorum hemde çok

Tekrar kıskanmasi için ne o
Tekrar kıskanmasi için ne yapmam lazım

Öncedende sebepsiz kıskanırdi yanlız bir yere gidemezdim şimdi ses etmiyor çok değişti kendine göre anlatabilio muyum bilmiyorum ama değişti buda tuhafima gidiyor üzülüyorum hemde çok

üzülmeyin bence erkeklerin geneli böyle . benim kocam komşuma bile indirmiyor şuan. ama çocuğumuz olunca böyle olcağını sanmıyorum daha rahat ederim sanırım. ki inşallahhhhh
çocuk olunca adamlar zaten kucağında çocuk var diye rahatlıyorlar sanırım .

sadece kıskanmıyor diye mi böyle düşünüyorsunuz?
bakışları doknuşuları hareketleri değişmediyse bence böyle düşünmeyni kendinizi üzüyorsunuz yok yere

Sanırım 23 yaşındasınız tabii ki kimse çocuğunuz olduguna inanmaz. Bence birden kıskançlığı kesince bocalamışsınız siz yoksa kimsenin böylesine kıskançlık hoşuna gitmez. Bence bu hoş duruma alışmaya bakın

hayatta Sevmemiş,sevilmemiş biriyle evlenirsen...evlenince
özgüven deposuna döner...

nişanlılıkta yaptığı kıskançlıklar kabul edelim ki biraz fena...yani böyle mutlumuydun gerçekkten ?

Soruyorum yok öyle birşey diyor seviyorum seni diyor dün yine kavga ettik bu yüzden döndü yattı

Siz eşinize sordukça o umursamaz, siz sevgi dedikçe o kendini ve sevgisini bulunmaz Hint kumaşı sanacak her zaman..

" Beni seviyor musun , benimle neden ilgilenmiyorsun, bu güzel mi ve türevi bütün sorular ters tepen sorulardır..

Soruyorum yok öyle birşey diyor seviyorum seni diyor dün yine kavga ettik bu yüzden döndü yattı
Esim nisanliyken 50 mtre otedeki 101 e tek gitme derdi gidersem tartisma konusu cikarirdi...
Evlendik bi gün ddmki canm cok sıkıldı bana bu sefer 500 mt ilerideki 101 icin kalk cnm üsenme bi 101e git gel hem bugun persembe yeni seyler gelmistir kafan dagilir.. smdi burdan ne cikarmaliydm bisey cikarmamakla hata mi yaptm..:\ yoksa beni artik sevmiyor mu?belkide baska kadin var? Aman Allahm aldatildm..
Dersem ne kdr sacma dgl mi? Sizde atin bu senaryolari kafanizdan ..Esiniz sevdiginide soylemis..he bu demek dgldir ki seni asla aldatmaz bilemeyiz bende kesin bilemem esim beni aldatir mi aldatmaz mi..tetikte ol ama bu ateş edilecek bi konu dgl
Bence esinide tartisarak kendinden uzaklastirma..sadece erkekler dgl kimse huzursuzlugu sevmez.

Size baskı yapmıyor diye kavga mı ettiniz eşinizle

Kıskanılmak güzeldir demişsiniz ya sizin şu an istedikleriniz kıskanılmak değil ki, attığınız her adıma karışılması. O güzel olan kıskançlıklar hani böyle eşlerin kendi aralarında tatlı tatlı atışmaları falan. Yoksa kapıya bacaya çıktın, dar pantolon giydin, etek giydin, düğüne gittin, arkadaşlarınla gezmeye gittin diye devam eden ve neredeyse aynı ortamda bulunduğun bir erkekle aynı havayı içine çektin diye olay çıkaracak kadar paranoyaklaşmış bir erkeğin kıskançlığını kimse istemez bence.

Neyse konuya yorum yapayım eşiniz evlenmiş ve olgunlaşmaya başlamış gibi geldi bana. Ya da nikahlı karısı ve hatta artık bir anne olduğunuz için sizi kaybetme korkusu yok, o yüzden o eski kısıtlamalara girmiyor. Bana kalırsa üzüleceğiniz yere, çok şükür biraz da olsa özgürlüğüme kavuştum diye sevinmeniz gerekiyor.

zamanla değişiyor erkekler. kadınlarda. kuşkulanmışsın belkide haklısın.

bende biraz senle aynı durumdayım. aslında her değişimin altında bir sebep arıyoruz. hani derler aldatan erkek karısına sürekli çiçek alır falan diye, o hesap :) takılma sende boşver akşam elinde çiçekle gelmediği sürece sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…