Kocam beni sevmiyor mu

Allah yardımcınız olsun. Verecek hiçbir fikir bulamadım. Evlilik terapisi desem sorun evlilikte değil, adamda. Benim bir arkadaşım vardı. Eşi aynı böyleydi. Odun gibiydi sanki. Onlar çıkıp gezerdi gerçi ama yanında sanki ruhsuz bir beden taşıyordu kız. Ne konuşur ne tepki verir. Bunun karşı tarafı sevmemekle de ilgisi olduğunu sanmıyorum. Teşhise muhtaç bir durum bence. İnsan bu kadar boş olamaz, olmamalı.
Depresyonda falan mı acaba?

Eve hiç maddi katkısı yok mu? Kirayı tamamen siz niye ödüyorsunuz?

Yok boşanırsam öyle olur. Kira faturalar vs onda. Ben daha çok market, gıda o tip şeylere harcıyorum
Bence ona daha fazla masraf yaptırın.Maaşınıza zam alıyorsanız söylemeyin.Yavaş yavaş evin masraflarının tamamını ona yükleyin.Ayrıca siz yalnız değilsiniz çocuğunuz var tüm ilgi alakanızı çocuğunuza verin onu takmayın sizde

Hiçbir hobisi yok. Sanki hiçbir şeyden zevk almıyor

Peki siz kendiniz dışarı çıksanız çocuğunuzla yada İş arkadaşlarınızla vs. Tepki gösteriyor mu?
Yok hiç göstermiyor, biz ayrı geziyoruz çocuğumla. Benim tek gezdiğim de oluyor. Yani başıma üşüşmeyin de ne yaparsanız yapın kafası gibi biraz. Canına minnet yeter ki biri ondan bir şey istemesin. Herkes kendi halinde takılsın gezsin, ona bir şey demez

Evlilik değil ev arkadaşlığı olmuş o zaman sizin ki... Bu adam kendini bile sevmiyor maalesef önünüzde ki tek seçenek boşanmak gibi duruyor.

B O Ş A N...
Bu insanı neden kendinize yük ediyorsunuz? Amaçsız sorumsuz tüm hayatı sanal dünya ve miskinlik olan bir adam, en iyisi yolları ayırmak

Burda bazı üyelerde gördüm bunu, maddi olarak destek oluyorsa adamı yok say diyorlar. Sizin durumunuzda mantıklı geldi açıkçası. Sizde boşanmayı illa düşünmüşsünüz, belli bu. Ne olduğunu biliyorsunuz yada ne olmadığını. Tekrar evlenmek, hayatına birinizin girmesini düşünmüyorsanız salın gitsin. Daha fazla maddi yük yükleyin, yoksayın. Evde köşe kırlenti gibi oyun oynasın. Boşanınca alacağınız nafaka sizi tatmin etmeyecek. O sizi kullanıyor ya siz kullanın artık. En kötü ne olur ki boşar sizi. Sizde zaten onu istiyorsunuz.

Boşan diyenler aynen ha diyince boşanılıyor evet o kadar kolay ki
İnanmayacaksınız belki ama burada ha diyince boşanan kadınlardan çok var. Kendine saygısı olan kadınlar diyeyim.

Bazıları maddi imkanlardan dolayı boşanamıyor onları ayrı tutuyorum.

Gözümün önünde olunca sinir oluyorum. Temizlenen bir yeri o kirletince diyorum ki bak bunun faydası yok zararı var. Ama hayatıma asla asla başkasını dalan sokmam günümüz şartlarında. Kim sapık kim cani belli değil. Erkek cinsinden fenalık geldi zaten lafını bile duymak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…