• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam benden gizlice ilişki planları kuruyor?

Aklı başında fikir veren birkaç yorumdan birisisiniz çok teşekkür ederim. Ne ergenim ne fake arkadaşlar. İnsanım ve kadın olarak nasıl ne şekilde ne yapabilirimin derdindeyim.
Bu şekilde düşüncelerini bastırdığını düşünmeden evlendim, sevdiğim için. Kapandı gitti diye düşündüm. Hatam bu haklısınız. Ama içinde bulunduğum durumu fake yada sizi oyalıyor diye yorumlamayın lütfen
Bir arkadasimin sevgilisi durup durup buna benzer konular aciyormus ama o hep bunu yapanlari kotuler tarzda konusuyormus.

Arkadasim rahatsiz oldu ya bu niye ha bire bu konulara giriyor ki yani benim aklima bile gelmez dedi.

Sonra adami biraz arastirinca ne menem bi pislik oldugunu anladi da aninda iletisimi kopardi.

Yani bu tur konular asla normal degil, sapiklik. Bu konularda normal insanlar soru sormaz, konu acmaz, agiz aramaz hele hele asla teklif etme boyutuna vardirmaz. Siz evlenerek bu sapikligi maalesef bilerek kabul etmis oluyorsunuz.

Koca musveddeniz size bunu bi yolla bi kere yaptirsa devami gelecek nasilsa umudunu tasiyor. Ya bu adamin elinden bi bardak su mu icilir bi lokma yemek mi yenir, sizi uyusturup baskalarina peskes cekecek ama siz hala bu yilani koynunuza aliyorsunuz.

Normalde hic bu kadar sinirli yazmam ama bu durum asla ve asla normal degil. Acil delil falan toplayin, cantanizi alip o evden cikin ya da adami atin, acin mahkeme bosanin.

dizi senaryonuzu ilk buraya yazıp önden reyting mi ölçüyorsunuz napıyorsunuz :işsiz: ama fake konular sayesinde neden bizim dizilerin hep aynı klişe çerçevelerde dönüp durduğunu anladım vallahi.

aldatmaya bi kılıftır ve diğer üyelerin yazdığı gibi istismardır da aynı zamanda. seni aldatmak istiyorum ama vicdanım el vermiyo gel bunu birlikte yapalım da vicdanım rahatlasın demek. en yakın zamanda kendini kurtarmaya bak. seven biri böyle yapmaz paylaşmayı aklından bile geçirmez hem de türlü katakulli yaparak. kaçarak uzaklaş

Hiç güvende değilsin bu tür sapkınlıkları olan insanlar eşlerinin fotoğraflarını falan çekip birbirlerine veya internete gönderiyorlarmış bir haberde okumuştum.

Eğer bu tarz bir yönelimin yoksa ya ayrıl ya da eşin gitsin tedavi olsun çünkü üstü kapalı konuşularak geçicek bir konu değil.

Yani,

Çiftlerin cinsel yaşamları kimseyi ilgilendirmez ama, yazmışsın söyleyeyim.

Sen istemediğine göre bunu planlıyorsa, hala nedne yaızyorsun da boşamıyorsun !!!! İnanamıyorum buraya yazıp zaman kaybedeceğine, avukata dilekçe yaz ve o msjları gerekirse delil olarak kullan. Nedir bu?

Sakinleştim. Ha sen de istiyorsun ama emin olamıyorsan bilemicem. O senin kendi kararın.

Çıldırmışsın bence aklı dengeni falan kaybetmiş olman lazım hala bu adamla evli kalabilmek için !!! Adam sen sarhoşken senin yatağına başka bir herifi sokma planları yapıyor kendinde misin?

Aynen vallahi.

Az önce sağlam sallandık zaten. Alltan deprem, üstten dolu/fırtına/yağmur.
Canım burnumda, sağlam saydıracağım birine , süresiz ban yiyeceğim. O kadar gına geldi artık....

Bu arada ben de şimdi okudum. Deprem olmuş

Back