- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir arkadasimin sevgilisi durup durup buna benzer konular aciyormus ama o hep bunu yapanlari kotuler tarzda konusuyormus.Aklı başında fikir veren birkaç yorumdan birisisiniz çok teşekkür ederim. Ne ergenim ne fake arkadaşlar. İnsanım ve kadın olarak nasıl ne şekilde ne yapabilirimin derdindeyim.
Bu şekilde düşüncelerini bastırdığını düşünmeden evlendim, sevdiğim için. Kapandı gitti diye düşündüm. Hatam bu haklısınız. Ama içinde bulunduğum durumu fake yada sizi oyalıyor diye yorumlamayın lütfen
Boyle konularin sahipleri neden ban yiyor kizlar
dizi senaryonuzu ilk buraya yazıp önden reyting mi ölçüyorsunuz napıyorsunuz ama fake konular sayesinde neden bizim dizilerin hep aynı klişe çerçevelerde dönüp durduğunu anladım vallahi.
2019 bereketli geldi...Yeni yıla girdiğimizden beri sitede acayip konular dönüyor ya
Böyle bereket olmaz olsun anacım ya2019 bereketli geldi...
Çıldırmışsın bence aklı dengeni falan kaybetmiş olman lazım hala bu adamla evli kalabilmek için !!! Adam sen sarhoşken senin yatağına başka bir herifi sokma planları yapıyor kendinde misin?
Aynen vallahi.Böyle bereket olmaz olsun anacım ya
Aynen vallahi.
Az önce sağlam sallandık zaten. Alltan deprem, üstten dolu/fırtına/yağmur.
Canım burnumda, sağlam saydıracağım birine , süresiz ban yiyeceğim. O kadar gına geldi artık....
Yani sahte olunca mi ban yiyorlar anlamadim yineYahu ben de gercek sandim, bildigin sinirlendim yazdikca yaziyorum :))
Aaa geçmiş olsun canım deprem mi oldu nerdeAynen vallahi.
Az önce sağlam sallandık zaten. Alltan deprem, üstten dolu/fırtına/yağmur.
Canım burnumda, sağlam saydıracağım birine , süresiz ban yiyeceğim. O kadar gına geldi artık....
Yani sahte olunca mi ban yiyorlar anlamadim yineYahu ben de gercek sandim, bildigin sinirlendim yazdikca yaziyorum :))
Evet.Bu arada ben de şimdi okudum. Deprem olmuş
Aaa geçmiş olsun canım deprem mi oldu nerde