• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam benden gizlice ilişki planları kuruyor?

Yapılması gereken boşanmak, biliyorum.
Hepiniz haklısınız. Girip mesajlarına bakıp gördüm bunu. Bana sözlü birşey dememişken mesajlara göre konuyu ortaya getirme aşamasını çözemedim kafamda. Ne olur anlayın arkadaşlar. Gidişatı nasıl yöneteceğim konusunda fikir almak için yazdım buraya. Kimseye bişey diyememekten, anlatamamaktan çatlamak üzereydim
Ne aşaması
Adam yazmış işte
İçirecekmiş seni
Daha ne :)
Hadi itiraf et canı sıkılan ergensin

Normal bir insan bunu teklif eden insanla evlenmez.bence sizde de sapkınlık var.konu fake buradan karı kiz ayarlanmaz bir şunu ogrenemediniz.ayrıca burda size benimde böyle fantazi m var diye konusup sizi sanal olarak tatmin edemez.bittin artik .milyon tane sizin arayabileceginız hatlar ve sanal platformlar var gidin orada tatmin olmaya çalışın.gerçekten yardımcı olmak veya derdini paylaşmak isteyen insanların zamanını almayin

Hanımefendi fake değilim. Arayış içinde de değilim. Sadece fikir almaya geldim bu konuda benim ne gibi sapkınlığım olabilir. Fantezi kurmuyorum, izleyeceğim yol ile ilgili akıl almak için yazdım. Gerçekten derdim bu

Hanımefendi fake değilim. Arayış içinde de değilim. Sadece fikir almaya geldim bu konuda benim ne gibi sapkınlığım olabilir. Fantezi kurmuyorum, izleyeceğim yol ile ilgili akıl almak için yazdım. Gerçekten derdim bu
Emir'in yolunda istikrarlı duruş sergileyin.

Tamam da boşanmaktan başka hangi yol olabilir sence?

Peki söyler misiniz size başkasıyla seks yapmayı teklif eden bir adamla neden evlemdibiz.çok mu asiktiniz seviyorsunuz o zaman uzmeyin adamı yapın ne istiyorsa neyi soruyorsunuz.ne yapalım biz mi ayarlayalım size çifti ve ya bizden birinden mi umudunuz var?

Arkadasim kabul etmedim demissin de boyle birsey nasil teklif edilir yahu. Erkek arkadasim seni satayim diye teklif etti ben de kabul etmedim sonra bi daha konu acmadi evlendik. Ya da erkek arkadasim bi kac kez yakin kizarkadasinla yatayim dedi, kabul etmedim sonra bi daha konu acilmayinca evlendik. Erkek arkadasim

Kime ne diyceksin ya da ne anlatacaksin tum kimselere desen ya da anlatsan me olacak ki yani en fazla fazla sana kocan tedavi gorsun sen de kendini kolla her an kim vurduya gidebilirsin diyeceklerdir olaki bigun kafa bulursun bu pislik seni baska adamin altina atacak farkinda misin?

Niye patlayacaksin ki git bosanma dilekceni ver kurtul, sonra da şukret basina bisey gelmeden kurtuldum diye.

Aklı başında fikir veren birkaç yorumdan birisisiniz çok teşekkür ederim. Ne ergenim ne fake arkadaşlar. İnsanım ve kadın olarak nasıl ne şekilde ne yapabilirimin derdindeyim.
Bu şekilde düşüncelerini bastırdığını düşünmeden evlendim, sevdiğim için. Kapandı gitti diye düşündüm. Hatam bu haklısınız. Ama içinde bulunduğum durumu fake yada sizi oyalıyor diye yorumlamayın lütfen

Fake değilim. Gerçekten fikirlere çok ihtiyacım var.
Evlenmeden önce kavgalarımız oldu ama konu kapandı bir daha açmayınca geçti gitti diye düşündüm. Ama şu an bu durumla karşı karşıyayım. Çok rica ediyorum fikirlerinize, izlemem gereken yola ihtiyacım var

geçti gitti mi?
adamın fantezisi o nereye gitsin..
çift sevişmek istemiyorsan boşanacaksın izlenecek başka yol mu var?
yada otur bekle kocanın dediğini yapmasını içkine ilacı atacakmış bekle madem.

Fantazi dünyan rengarenk.
Buraya böyle bir konu açtığına göre...

Yapılması gereken boşanmak, biliyorum.
Hepiniz haklısınız. Girip mesajlarına bakıp gördüm bunu. Bana sözlü birşey dememişken mesajlara göre konuyu ortaya getirme aşamasını çözemedim kafamda. Ne olur anlayın arkadaşlar. Gidişatı nasıl yöneteceğim konusunda fikir almak için yazdım buraya. Kimseye bişey diyememekten, anlatamamaktan çatlamak üzereydim

Az daha bir yakınım böyle pislik biriyle evlenecekti. Allah bir şekilde karşısına çıkardı da ayrıldı. Tabi ayrılmasında çevresindeki kişilerin etkisi çoktur. Çünkü insan ilk etapta kabullenmede zorlanıyor.

Senin hatan bunu evlenmeden önce bildiğin halde etrafındaki kimseyle paylaşıp akıl almaman olmuş.

Şu anda yapacağın tek şey yazışmaları kaydedip bir avukata danışıp boşanmak..

Eşinin gıyabında planladığı şey cinsel istismara girer. Çok ağır bir şey bu..

Yazışmaları kopyala. En yakın hissettiğim birine ve mailine yedekle.
Sonra da git mahkemeye sapık olduğunu kanıtla tek celsede bosan.
Adamın sana ıcirip sarhoş edip neler yapacağı belli olmaz. Bence hiç güvende degilsiniz.
Önce bir avukata da danışın. Öyle utanmadan anlatın durumu.
Yok ben bunları yapamam koca mi seviyorum. Vay efendim sadece mesaj hayata geçirmedi falan demeyin. Gunun birinde elin adamları ile kapınıza gelirse görürsünüz.

Back