Çok teşekkür ederim şu halde yargılanmak beni dahada çıkmaza sokuyor çünkü zaten bor yol bulamadığım için buralara kadar geldim kötü yorumlara dayanamıyorum
Ekonomik durumun da yoksa zaten tek başına çocuk büyütmekten çekinmen çok normal. İleride evladın seni anlayacaktır, kararına saygı duyacaktır. Çünkü diyelim ki bir işe girdin hem nafaka hem asgari ucretle tek başına ev kirası, çocuğun okulu vs masraflara yetişmek zor olur.
Boşanmaya çekinmen çok normal, çünkü ekonomik durumun iyi olsa zaten o adamın yanında durmazsın ki.
Hayat daha bitmiş değil ki. Dur bakalım çocuk bir büyüsün, bakalım hayat ne gösterecek. Allah büyüktür belki eşin düzelir kendine çeki düzen verir. Ha tabi yaşaninlar unutulmaz ama hiç yoktan daha iyi olur belki.
Kendini düzeltmezse bile gün gelir boşanırsın, artık 50 60 yaşında boşanan var.
Benim de annem aldatıldı, ailesine söyleyemedi, söyleseydi destek olurlardı ama çekindi. Bu toplumda yargılanmaktan korktu. Annem büyüttü beni, ben işe girdim okudum, annem de boşandı 49 yaşında. Sonra hayata yeniden başladı.
Hiç bir zaman annemi yargilamadim.
Benim de annemin ekonomik durumu olsa asla durmazdi ama aldığı asgarî ücretle beni buyutememekten çekindi, ee kadın sığınma evleri de herkesi almıyor, bir ömür orada da yaşamak istemedi, kiralar desen zaten pahalı. Ne yapti, beklemek zorunda kaldı ta ki ben büyüyene kadar.
Şimdilik senin yapacağın en mantıklı şey delil toplamak, çocuk büyüyünce o okuldayken part time olsa bile çalışmak.
Zamanı geldiğinde kendini hazır hissettiğinde boşanırsın zaten. Boşanmak istemesende anlarım, o zaman da tek yapılacak şey, eşine karşı üç maymunu oynamak olacak, onun yaptıklarını görmeyeceksin, bir nevi evde iki arkadaş gibi. Annem öyle yaptı yıllarca.