- 6 Temmuz 2015
- 388
- 218
- Konu Sahibi belirsiz123
Beterin beteri varHahahaahah ne o neymiş öyle ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beterin beteri varHahahaahah ne o neymiş öyle ya
sabah akşam banyo yapıyorum diyenleri hiç samimi bulmuyorum
Delirmek üzereyim artık sıcaklar malum insan yapış yapış oluyor ben sabah akşam duş alıyorum rahatsız oluyo insan ama adam aklina estikçe giriyor banyoya, söylediğim zaman karışma diyor üfff ter kokuyosun diyorum umurunda bile olmuyor ne yapmam lazım
sabah akşam banyo yapıyorum diyenleri hiç samimi bulmuyorum
Delirmek üzereyim artık sıcaklar malum insan yapış yapış oluyor ben sabah akşam duş alıyorum rahatsız oluyo insan ama adam aklina estikçe giriyor banyoya, söylediğim zaman karışma diyor üfff ter kokuyosun diyorum umurunda bile olmuyor ne yapmam lazım
Sende türkiye gundemiyle ilgili şeyler yaz o zaman illa eleştirecek birşeyler buluyorsunuz, bende farkındayım ülkede olanların ne yapalım hayat devam ediyor ,sağolYha kızlar anlamadığım türkiye gündemi bu durumdayken saçma sapan eften füften konularla kk ne yazıyorsunuz hiç yorulmadan gücenmeden gerçekten okuyunca güldüm yani o senin eşin sonuçta saçmalamışın bence adam belki işten gelip yoruluyordur belki o anki ruh hali duş almak istemiyo belki hiç hali yok çalışmaktan hiç böyle düşündünmü acaba mesela eşim çok yogun çalışan biri geceli gündüzlü işten gelir bazen halının üzerine kendini bi atar biraz kendime gelene kadar ne olur müsade et der duş konusunda gelince eşimin burcu kova balık gibi sudan hiç çıkmaz yaz kış farketmez günde 10 kere duş aldıgını bilirim prensib meselesi o yüzden eşine karşı anlayışlı ve duyarlı davranmanı tavsiye ederim arkadaşım takma kafana
Bir de sacmaslamissin yazmissin,herkes olmadık şeyler yazıyor burda ben mi sacmalamis oluyorum ? Ilgini çekmiş ki yorum yazmissin sende sacmaliklardan hoslaniyorsun demekki, ahlak ve terbiye dersine ihtiyacım yokYha kızlar anlamadığım türkiye gündemi bu durumdayken saçma sapan eften füften konularla kk ne yazıyorsunuz hiç yorulmadan gücenmeden gerçekten okuyunca güldüm yani o senin eşin sonuçta saçmalamışın bence adam belki işten gelip yoruluyordur belki o anki ruh hali duş almak istemiyo belki hiç hali yok çalışmaktan hiç böyle düşündünmü acaba mesela eşim çok yogun çalışan biri geceli gündüzlü işten gelir bazen halının üzerine kendini bi atar biraz kendime gelene kadar ne olur müsade et der duş konusunda gelince eşimin burcu kova balık gibi sudan hiç çıkmaz yaz kış farketmez günde 10 kere duş aldıgını bilirim prensib meselesi o yüzden eşine karşı anlayışlı ve duyarlı davranmanı tavsiye ederim arkadaşım takma kafana
Evet biraz sıkıntılı bir dönem geciriyor sanırım haklısınız böyle dusunmemistimTüm sayfaları okuyamadım belki konusu geçmiştir de her zaman mı böyleydi eşiniz, yani son zamanlarda oluşan bir durumsa depresyonda olabilir, ben her gün duş alan biriyken depresyonum depreştiğinde zoraki atardım kendimi duşa.
Ben günde 8 kere duş aldığını bilirim, sabah akşam duş almak çok mu ki?
Ayrıca insan niye böyle bir konuda yalan söylesin?
Evde olup da çok terleyen insan, 50 kere de alabilir