Kocam bana vurdu

Evet seviyorum ama o kadar gururlu o kadar kaprisli oluyorum ki en ufak birşeye kırılıp içimde büyütüp sonra böyle patlayabiliyor iste

Bazı ilişkilerde dayak motivasyon olabiliyor, arkadaş anlatırdı, üst katta bir gün küfürler bağırış çağırışlar pata küte sesleri ertesi gün saatlerce inleme sesleri gelirdi diye, barışma seksi ise demek

İki taraf da hatalı.
Eşin özür dilediği halde çok fazla üzerine gitmişsin.
Ama bu eşinin gösterdiği şiddeti asla haklı kılmaz.

biri psikolojik siddet uyguluyor öteki fiziksel
yani ne desem sasirdim
ama seni yere atmasi basina vurmasi öyle unutulacak birsey degil..bunlari yapmamaliydi
üzücü bir durum daha yeni evlisiniz
hakkinizda hayirlisi olsun

Evet şiddet kötüdür ama ortak yaşam sorumluluklarını yerine getirmemek, eleştiri kabul etmemek ve hakarette kötüdür. Bu olayda kadın erkek yer değiştirmiş olsaydı, kadın ben çalıştığım halde eşim ev sorumluluklarına katkıda bulunmak istemiyor, cinsel yönden bana yaklaşmıyor, ben bunları dile getirdiğimde küsüyor, barışmaya çalıştığımda beni yataktan kovup hakaretler etti, bende sinirlenip ona saldırdım pişmanım deseydi gelen tepkiler şiddet odaklı olmazdı. Erkeğin evde sorumluluk almamasının annesinden kaynaklandığından, trip atan erkeğin ne kadar itici olduğundan, ettiği hakaretlerin ne kadar gurur kırıcı olduğundan söz edilir, boşan diye tavsiye verilirdi arada belki birkaç kişi canım sende haklıyken haksız konuma düşmüşsün derdi.

Bence eşiniz çok korkunç bir adam değil. Sorunları olduğunda iletişim kurmaya çalışıyor, ev hayatında müşterek katkı sağlamaya çalışıyor, tartıştığınızda alttan almaya, barışmaya çalışıyor. Geliştirilmesi gereken yanı öfke kontrolü. Sizinde geliştirmeniz gereken yanlarınız var. Bir aile terapisine gidip - ama gerçek bir tanesine, aile psikolojisi üzerine yüksek lisans yapmış olmalı - destek alırsanız daha iyi iletişim kuracağınıza, ortada çözemeyeceğiniz bir sorun olmadığınına inanıyorum ben.

Olaya bak.. nerden tutsam elimde kaliyor.
Sen o kadar ustelemissin ki insani cileden cikarmissin.
Ama tabi adam belki eliyle hafif itebilirdi ama yok vurdu yere atti kafami yere vurdu yani OHA diyorum. Bu resmen hayvanlik. Neye vurdugunu saniyor?

Ayrica bi not daha, eger esinizle barisma ihtimaliniz varsa boyle konulari buraya acmayin derim. Siz unutursunuz, baskasi unutmaz..

Haklısınız.belki de bir psikiyatristi şart koşup kabul ederse tedaviden sonra barışmalıyım.çünkü tekrarlanmasından korkuyorum.

Yahu varya boyle bir adami bulmussun, kaprisin biri bin para...

Adam sitemlerinde dibine kadar hakli. Herseyde yardim ediyor,eve erken gelip temizlik yemek yapiyor diyosun, hala yorgunluktan halsizlikten bahsetmissin. Bir de ustune don lastigi gibi uzattikca uzatmissin. Valla venim bile sinirim hopladi yaptiklarina...

Ben olsam bosardim valla. Bu kadar faydam dokunacak,iki sitemime boyle karsilik alacagim. Ustune ev isi yemek yapacagim, yorgunum cevabi alip cinsellik yasayamayacagim. Yatakdan odadan kovulacagim...

Dayaga karsiyim. Karsiligibasla dayak olmamali ama eger surekli boyleysen,ben seni bosardim... Acik ve net.

Belki kötü bir özellik diyeceksiniz ama ben bana yapılan iyi şeyleri unutabilsem bile kötüleri asla unutmuyorum.bu konu bu yüzden burada zaten

Çok haklısınız bunların yüzüme yüzüme çarpılması gerekiyordu zaten anlayabilmem için.keşke bu kadar geç olmasaydı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…