Kocam bana vurdu

eşiniz suçlu fakat sizde suçlusunuz tahrik etmişsiniz. benim anlamadığım şu genel olarak bdv ye bakıyorum da sorunlu evlılıklerı olanlar en fazla bir senelik evli insanlar.

Aynen oyle.buradaki bazi yorumlardan sonra daha da abartacak konu sahibi.yani hata tek tarafli degil ancak burada ki tek sorun siddet.

aynen
bir erkek ne olursa olsun bir kadına el kaldırmamalı
bıkabilirsin, sinirden deliye dönebilirsin, gerekiyorsa kapıyı vurup çıkarsın yine de el kaldırmazsın

yine de, AngelicaPickles 'ın dediği gibi, diğer özelliklerine bakılınca adam öcü değil, şiddet kontrol sorunu var, belki gerçekten terapiyle aşılabilir

Hep diyorum öfke kontrolü olmayan bir insandan çok korkuyorum diye.
Örnekte görüldüğü gibi sonu bu oluyor.

'Kendimi kaybettim' nasıl bir açıklama, nasıl bir özür biçimidir?
Bir insan kendine nasıl hakim olamaz, o zaman doğadaki diğer canlılardan ne farkımız kaldı?

Hiçbir bahane hiçbir açıklama kabul edilemez.
Şiddetin açıklaması, kışkırtması olmaz.

Eğer affedecekseniz de eşinizin öfke kontrolü için terapi görmesini sağlayın.
Bütün insanlar öfkesini kontrol edebilecek kapasiteye sahip.
Çok sinirliyim, yapım böyle, kendimi kaybediyorum vs. insanların kendilerine uydurdukları bahaneler.

tıpkı sizin gibi düşünüyorum kadının gücü inanılmazdır ama bazıları kullanmayı bilmez kaprisde neymiş kadının eşini fethetmesi zor değilki

zaten farkındaysan bizim yorumlara, office 'in yorumlara ve benzer düşünen üyelerin yorumlarına cevap gelmiyor

işine gelmiyor çünkü.. kendisinde olan büyük sorunu görmezden gelip başkasına "sinin şiddit sırının vır" demek daha kolay geliyor.. adam şiddet terapisinin yanında psikolojik şiddete tahammül edebilme terapisi de görmeli..

office güldürdün beni

tüm sayfaları okuyamadım ama eşiniz haklıyken haksız durumuna düşmüş size vurmakla.ben bile okurken fenalık geçerdim burda gerçekten çok zorlamışsınız eşinizi tabi bu onun size vuracağı anlamına gelmez.saçmasapan şeylerlerle şımarılık yapmışsınız.evinize daha özenli olmanızı isteyebilir ne varki bunda üstelik size yardım eden bir eş.çok çok hatalısınız bana göre.ben olsam eşinizin yerinde sizden af dilerdim ama size geri dönmezdim siz bunları yaptığınız sürece oda kendini tutamayacaktır.

Kafanızda netlik oluşmadan (ayrılıp,ayrılmayacağınız konusunda) ailenize olanları anlatmanızı tavsiye etmiyorum. Siz olanları unutup devam edersiniz ama onlar unutmaz ve akılları siz de kalır. Fevri hareket etmeyin. İlişkinizin, eşinizin ve evliliğinizin genel durumunu gözden geçirin..

Ben eşimden şiddet gördüm. Bir sene ayrı kaldık ve bir çocuğumuz var. Öfke kontrol tedavisi gördü ve bende destek oldum. Psikiyatrist benimle de görüştü bir kaç kez ve benim hatalı olduğumu kısımları, evliliğin bu şekilde yürümeyeceğini bir güzel anlattı.

Bir sene olucak neredeyse barışalı.. Çok şükür allah bozmasın çok iyiyiz. Biz her şeyi unutup yeniden başladık, ne içimde ne aklımda yaşadığım olumsuzlukları barındırmadım. Şimdi geriye dönüp baktığımda çok gereksiz yere ego yarışı yapmışız. Bir daha olur mu bilmiyorum, hani yorumlarda da var bir el bir defa kalktımı tekrar kalkar yazmış çoğu kişi.. Umarım öyle olmaz ne diyeyim...

Bence adam gurursuz hissettiginden degil tamamen sen o gece onunla sevismeyeceksin diye sinir olmuş. Hayvani ic guduleri agir basmış. Erkeklerde cinselligi önlersen siddet patlak verir. Bir de kadınım nasilsa diye fazla curetkar davranmamakta fayda var. Onu yapan daha ilerisini de yapabilir cunku temkinli olcaksin bundan sonra karar senin. Ama hic yapmadi diye yapmayacaginin da bir garantisi yok.

çok genel olmuş
her erkek için geçerli değil bu

Aynen katılıyorum
burdaki bayanları anlamıyorum
çoğu şiddet ve aldatma boşanma sebebidir derler

Adam şiddet uygulayinca çok üstüne gitmissin bilmem ne
o zaman çok kizdirmamayalim paşaları
Yoksa dayagi haketmis oluruz

office harikasın güldürdün beni

Hayır cevap vermeme değil daha önce cevap vermiştim zaten böyle bir yoruma.benim de dilime bir ayar gelmesi lazım farkındayım.burada yazıldıkça daha da emin oldum öz eleştiri yapma imkanım oldu.çok üzgünüm belki ben bu kadar kışkırtmasam böyle bir olay hiç olmazdı.

Sebebi ne olursa olsun siddet tabiki cok yanlis ama sende fena kiskirtmissin adami boyle evlilik yurumez. Bak kendin anlatiyorsun adam herseyine destek olmaya calisiyor bir dedigini 2 etmiyormus. Biraz kiymetini bil bence. Kendini onun yerine koy bir sure sana yanasmasa soguk dursa emin ol sen daha kotu tepkiler verirdin. Adam sadece sorun oldugunu fark edip bunu seninle halletmeye calismis ama sen daha buyuk sorunlar cikarmissin. Bagirip cagirip terslemek yerine oturup guzelce konusmayi deneseydin dunku yasadigin kotu seylerin hicbirini yasamamis olucaktin. Adam o kadar senin uzerine duserken, evdeki islerini dahi sana birakmayip kendi yapatken birakta o kadarcik ilgiye hakki olsun yani, robot degil sonucts kardindaki de duygulari olan bir insan. Dun aksam siddetten onceki tartismanizda ozur dilemesi gereken taraf senken adam gelip ozur dilemis ya sen daha ne istiyorsun da adami itip odadan kovmussun.

Aynen katılıyorum ...

Okurken içim şişti valla adamın dayak olayı bir kenara ama kadın da adamı çıldırtmak için yapmadığını bırakmamış ...

yani kusura bakma da, şu adam bana bi vursa, bende kocam bana vurdu ühühü diye bi konu acsam kk ya diye zorlamıssın resmen.. Evet vurmamalıydı, yaptıgı yanlıs ama peki ya senin yaptıgın? Ben adama hakaret edeyim, saydırıyım, o beni hep el üstünde tutsun oyle mi? Yok oyle bi dunya.. Burnu surtsun bıraz evden gıdeyım de dıye bısey yok ayrıca.. Hani çok gururlu oldugunu soyluyosun ya, gururlu insan o evden bi kere cıktımı bi daha geri donmez... Eger donmeyeceksen git.. Yok ben ayrılmak istemiyorum diyosan da, yasadıgın masallar aleminde ki prenses rolunden cık, ve gercek hayata dön. Sadece esinin degil, seninde ihtiyacın var bi uzman yardımı almaya... Hic birsey bitmiş degil, hic birsey için gec degil..

mükemmel kadınlardan ders al bak konu sahibi...her işi ne kadar mükemmel yaptıklarını anlatarak,sana olabileceğini anlatmak istemişler..::):)ben yapıyorum şekerim sen de yaparsın
adamın üstüne gitmeyeceksin,cinselliği esirgemeyeceksin,doğum kontorl hapından falan da olsa önemli değil,cinsellik sadece erkeğe bahşediliyor çünkü..adam ev işi yapıyormuş,bir de yoruluyorum deme hakkın asla yok,evdeki her iş senin görevin çünkü..çalışsan da önemli değil,asıl kadın dediğin zaten her yerde her zaman çalışandır..
daha önce dediğim gibi bana tokat atmış boğazımı sıkmış olan adamla aynı yolda yürüyemem.aşkım canım diyemem,bırak aynı yatağa girmeyi elini tutamam kimse kusura bakmasın..istediğin kadar üztüne gitmiş ol adamın,dilinin ayarı olmasın fark etmez ne demiş olursan ol ,dayak olamaz...
affedersen de bil ki,eninde sonunda o şiddet tekrar edecek..

Ne bekliyordun ki? Öldürmediğine şükret.Ne bekliyordun yani? Daha 9 ayda dayak yiyorsan...

Gel beni döv demişsin resmen. Nasıl beceriyorsunuz böyle olmayı anlamıyorum.

evlenmeden önce iş yapmayan bir sen yoksun makarnadan başka bişey bilmiyodum eklendiğimde, sivri dile gelirsek öz annem yılan dilli demiş insandır bana

ama evlendin madem orda bir duracaksın eve 6da geliyorum yorgunum nedir, 8 de gelip bide yemek yapanlar var bir de çocuk eyliyo o insanlar, sen 6da gelip belki sadece sofra kuruyosun,9 aylık evlilikte isteksizlik normal değil hap sana uygun değil belli ki, başka yöntemler denersiniz

ne olursa olsun sana şiddet göstermemeliydi o ayrı, sözlü şiddete en fazla sözlü şiddet ile tepki verirdi eşitlik olurdu ki o da hoş değil, istediğin şekilde kendini tatmin et ne demek lafın nereye gidiyor bi farkına var eşinin yerinde olsam günlerce sana yanaşmaz suya sabuna dayanırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…