Kocam bana vurdu

bu nedir böyle yaa kadın dayak yemiş resmen tek tokat da değil(ki bu da affedilemez), boğazını sıkmış kafasını yere vurmuş.
hala suçlusun diyosunuz nasıl bir mantık bu. yani hakedince kocalarımız bize dayak atabilir öyle mi??

kışkırtmış olabilirsiniz, haksız olabilirsiniz bunların hiçbiri eşinizin size şiddet uygulamasına bahane değil, olamaz da.
şiddet benim midemi bulandırıyor.

eğer affedecekseniz bunun devamının geleceğini aklınızdan çıkarmayın, bunu kabullenerek affetmiş olacaksınız.

Sana kaç kişi yazdı hala ne yapayım diyorsun.. Demek ki ne yazsak da düşünmüyorsun .. Haksızsın diyoruz neden hala kendini haklı görüyorsun ? Bence hemen eşinden ayrılmalısın ben eşine çok üzüldüm en azından psikolojisi yara almadan devam etsin hayatına..

Şiddet sadece fiziksel değil ki , senin uyguladığın şiddet değil mi peki ?

Kesinlikle katılıyorum nihayet benim gibi düşünenlerde varmış

Bu nasil bi kapristir ben şiştim sinirden sana evliliğin sorumluluk almak gerektiğini hicmi anlatan olmadi sen sürekli barbi prenses oluyum beklentisi ilemi evlendin nedir.

Senin annenle baban hicmi tartismadi annen babanı sürekli ezdimi bende eşime üstünlük saglayim diye evlendin

ŞİDDETE HAYIR ama sizin yaptiginizda şiddet kusura bakmayin eşini fazla kiskirtmissiniz

Adam senden defalarca özür dilemiş halende çiçek yolluyo ve devam ediyo özür dilemeye fazla naz aşık usandirir
Her evlilikte tartışma olur ama uzatilmaz hele ayrı hic yatilmaz araya soğukluk girer
Zaten araniz limoni iyce dibe vurur bu ayrılık

Size tavsiyem akşam eve gidin karşılıklı özür dileyin herkesin sorumluluğunu bilmesi konusunda konuşun
Ben yapamam gururum var diyorsaniz ne eşinize hayati zindan edin nede kendinize

sen de hatalısın ama bu hatanın karşılığı dayak değil hele ki kafayı yere vurmak falan hadi beyin sarsıntısı falan geçirsen ne olacak, birine vurmak bir çıtadır o çıtayı aşarsan gerisi gelir, evet vurabiliyorum ben bu insana denir, çocuğuna vurmak da böyle bişey

Bence ona daha fazla ısrar etmemesini bir süre yalnız kalmak istediğinizi eğer annesinin yanına gitmezse daha kötü şeyler olabileceğini annenizin evine gideceğinizi söyleyin bencede hemen affetmeyin tekrarı olmasın dersini alsın sizde kavgaları uzatmayın

bu nedir böyle yaa kadın dayak yemiş resmen tek tokat da değil(ki bu da affedilemez), boğazını sıkmış kafasını yere vurmuş.
hala suçlusun diyosunuz nasıl bir mantık bu. yani hakedince kocalarımız bize dayak atabilir öyle mi??

kışkırtmış olabilirsiniz, haksız olabilirsiniz bunların hiçbiri eşinizin size şiddet uygulamasına bahane değil, olamaz da.
şiddet benim midemi bulandırıyor.

eğer affedecekseniz bunun devamının geleceğini aklınızdan çıkarmayın, bunu kabullenerek affetmiş olacaksınız.
Peki evi mi terketmeliyim ? boşanmalı mıyım ? inanın benin de midem bulanıyor.çok küçüldü gözümde tiksindirdi kendinden.peki boşanmalı mıyım ? dava mı açmalıyım ? benim asıl fikrim boşanmak bu olayın hakettiği bu ama bir fevrilik daha yapmadan önce sizlere sormak istedim.bir hata daha yapmak istemedim.

Bu bölümü yıllardır takip ediyorum.sıra bana bugün gelecekmiş demek ki..
O kadar kötüyüm ki nasıl anlatacam bilmiyorum.
Eşimle 9 aydır evliyiz.evliliğin ilk zamanlarda uyum süreci ile ilgili şiddetli tartışmalarımız olsa da hiç bu boyuta gelmemişti.birbirimize kötü sözler kullandığımız oldu benim de hatalarım vardı.alttan almayı susulması gereken yerde susmayı bilemedim hiç.tartışsak da kavga da etsek eşim hep gelip özür diler gölümü alır hiçbir zaman tartışmaları ertesi güne taşımaz.birkaç aydır düzene girmiştik,uyum sağlamıştık birbirimize.nişanlılık dönemi dahil toplam 3 yıldır tanıyorum onu.fevri yanları olsa da merhametli bir insandı hep.ev işlerine yardım eder hatta neredeyse herşeyde yarı yarıyadır sorumluluklar.
Dün gece süregelen bir problemle ilgili tartışmaya başladık.konu benim kadınlık yapmamla ilgili eksikliklere geldi.geçen hafta da evde yeterince yemek yapmıyorum temizlik yapmıyorum diye tartışmıştık.(eşimin iş yeri şu aralar çok rahat ben de akşam 6 gibi geldiğim için ben gelene kadar yemek ve temizliği yapmış olurdu son 3-4 aydır).dün akşam da onunla sık beraberlik yaşamamamla ilgili tartışmamız başladı.(çalışıyorum oruç nedeniyle çok yorgundum ve sanırım doğum kontrol hapları nedeniyle isteksizim).hiçbir zaman benim kendisine yanaşmadığımdan hep bahane bulduğumdan hiç benim başlatmamamdan şikayet etti durdu.benim de teller koptu bir anda.hep benden şikayetçi olması kanıma dokundu.öfkeyle içeri gittim yatmaya.özür dilemeye geldi.dedim ki bu akşam gelme git salonda yat.benden sürekli şikayet etmenden bıktım.gelme dedim.biraz gönlümü almaya çalıştı ben oralı olmayınca ''ben de sana meraklı değilim'' dedi gitti.o kadar kırıldım ki.öfkeyle yanına gidip ''bi daha bana cinsellikle ilgili hiçbişe deme istemiyorum artık hiçbişe sen ne yaparsan yap istediğin şekilde kendini tatmin edebilirsin'' dedim.hatalıyım biliyorum.sonra yatmaya gittim.2-3 saat sonra yanıma geldi.öptü özür diledi uzatmayalım dedi.ben de haftalardır dolu olduğundan ''sana gelme demiştim gurursuz musun niye geldin'' diye üstelemeye başladım.sarılmaya çalıştı itekledim.arkasını döndü cevap vermeden.''git yanımdan senle uyumak istemiyorum'' diye üstelemeye başladım.''sus yoksa kötü olacak''dedi.ben üstelemeye devam ettim.sonra kalktı bir anda boğazımı sıktı ve tokat attı :KK43: yataktan yere attı.başımı 1-2 kez yere vurdu :KK43: o kadar kötü oldum ki.gitmeye çalıştım bitti bu iş boşanıyoruz dedim bırakmadı.defol git dedim gitmedi.ağladı özür diledi kendimi kaybettim dedi.2. bir şans istedi.yalnız kalmak istiyorum dedim.sahurdan sonra giderim dedi.kendimi odaya kapattım ilk kez ayrı uyumuştuk.sabah uyandığımda gitmemişti.akşama gelme dedim.sen geleceksen ben gelmeyeceğim çünkü.yapma etme dedi.çıktım evden..
O gelecekse eve ben gitmek istemiyorum.annem babam burada onlara mı gitsem diye düşünüyorum ama babam birkaç ay önce kalp krizi geçirdi.birşey olur diye korkuyorum.
Şuan iş yerindeyim.onun yüzünde tırnak izlerim var benim ise heryerim ağrıyor.vücudumda bir morluk olmadı ama kalbim paramparça..böyle bir olay ilk kez oldu ve ben şuanda ne yapacağımı bilmiyorum.eve mi gitsem ? anneme mi gitsem ? boşanma davası mı açsam ? ne yapacağım ben ?
herkes sana yüklenmiş ama ne olursa olsun adamın boğazlamasını kafanı yere vurmasını haklı göstermez. bugün yapan yine yapar. çok dikkatli ol. acele etme. sakinleş öyle karar ver. Benm bebeğimde beni canımdan etti ama vurmuyorum. vurmak istiyorum bazen bir tokat atsam ohhh rahatlayacağım diyorum ama yok efendim öyle değil. ne demek kendimi kaybettim. sinir anında insanın sorumlulukları var. yapmaması gerekenler var. yap et. sinirliydim de. kavga esnasında tabii yanımdan git diyeceksin. ama n büyük hatan. kendi kendini tatmin et demen olmuş. bir erkeğe bu SÖYLENMEZZZZZ

ben sonuna kadar adamı suçlu buluyorum aldığın kadının ne olduğunu önceden bilmiyor mu ? göze alıp evleniyor şimdi de şunu yap bunu yap diye üstelemesi çok yanlış madem evinde sana tatlılar börekler yapsın her ihtiyacını karşılaşın istiyorsun ne dye çalışan kadın alıyorsn ona göre hamarat bir ev kızı al onunla evlen , konu sahibinin huyu bu değişmez dayanmıyorsa çeker gider , dayakla yola mı getirecek sanıyor ayrıca boğaz sıkması kadar tehlikeli bir şey yok , şah damarını sıksa ölebilirdin de çok tehlikeli kuduz gibi davranacağına avukata gidip boşansın .

O zaman evden ayrılmasam ama hemen de barışmasam daha mı uygun ? biraz korksun burnu sürtsün istiyorum bir daha tekrarlamayacağına dair bir güvence verebilse veya.
Tabiki canım bu yaptığının çok kötü olduğunu bir daha tekrarını affetmeyeceğini söyleyebilirsin ama ortak bir karar alın anlayışlı davranın birbirinize ve sizde asla bu kadar uzatmayın evliliğiniz yara alır böyle lüzümsuz sebeplerden bu kadar kapris yapmadığınız takdirde zaten olayların bir daha böyle bir boyuta geleceğini tahmin etmiyorum.

bu olay olmadan önce eşini seviyor muydun ben onu merak ettim. neden gurursuz filan dedinki ayıp yani, kaç kere gelmiş özür dilemiş adam, ki ben başta da hatası olduğunu düşünmüyorum. sana böyle şiddet uyguladığına göre onun da sevgisinden süpheliyim artık

Peki evi mi terketmeliyim ? boşanmalı mıyım ? inanın benin de midem bulanıyor.çok küçüldü gözümde tiksindirdi kendinden.peki boşanmalı mıyım ? dava mı açmalıyım ? benim asıl fikrim boşanmak bu olayın hakettiği bu ama bir fevrilik daha yapmadan önce sizlere sormak istedim.bir hata daha yapmak istemedim.

kendimi sizin yerinize koyup düşünmeye çalışıyorum.
aylarca süründürüp affetsem de o eve girdiğimde, o adamla aynı yatağı paylaştığımda aklımda hep o gün olurdu.
ben kabullenemezdim bu durumu unutamazdım.

ama boşanın, affetmeyin demeye hakkım da yok; iyice düşünün öyle karar verin. acele etmeyin.

Ben gene bunca olaydan sonra nasıl aynı yatağa girilecek dicem gene topa tutulucam galiba

bu işin çözümü boşanmak gak guk etmeye gerek yok, adam kafanı yere çalmış ya nasıl yatılır kalkılır iç nasıl alır
kesinlikle katılıyorum. ne gurursuzsun lafı ne de boğazına yapışılması kaldırılacak şeyler değil. yani ben gurursuz dediğim adamın da beni boğazlayan adamında koynuna ölüm olsa giremem

yahu adam neyden korkacak sen kork adam bi daha kafamı yere çalacak mı diye

ay bir alemsiniz ha burnu sürtecekmiş rererö, illa ki sürter bişeyler de o burun olmaz konu sahibinin kafası olur

BASIT BI OLAYI BU KADAR BUYUTEREK IYICE YUZ GÖZ OLMUSSUNUZ .SEN BUYUTMUSSUN OLAYI GEREKSIZ. ODA GEREGINDEN FAZLA TEPKI VERMIS .ÖNCE KENDINI BI DEGISTIR BIRAZ DAHA OLGUNLUKLA YAKLAS OLAYLARA VE OLAYLARI BUYUTME SONRA BAK ESIN NASIL DUZELECEK GÖRECEKSIN

Konu sahibi sende sinirliyken bile adamın karakterine laf ederek tahrik etmezsen bi daha şiddete maruz kalmazsın.Şahsen ben hiçbir tartışmamızda eşimin karakterine laf etmem, etsem sonra hiçbir şey olmamış gibi yüzüne bakamam ben unutmam söylediklerimi adam nasıl unutsun.Tartışmanında bir saygısı olmalı kendini kaybedip ağır hakeretler et sonra barış hiçbir şey olmamış gibi olmazzzzzzzzzzzzzzz bana tersssss

X