Kocam bana vurdu

idilce85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2015
49
23
39
Bu bölümü yıllardır takip ediyorum.sıra bana bugün gelecekmiş demek ki..
O kadar kötüyüm ki nasıl anlatacam bilmiyorum.
Eşimle 9 aydır evliyiz.evliliğin ilk zamanlarda uyum süreci ile ilgili şiddetli tartışmalarımız olsa da hiç bu boyuta gelmemişti.birbirimize kötü sözler kullandığımız oldu benim de hatalarım vardı.alttan almayı susulması gereken yerde susmayı bilemedim hiç.tartışsak da kavga da etsek eşim hep gelip özür diler gölümü alır hiçbir zaman tartışmaları ertesi güne taşımaz.birkaç aydır düzene girmiştik,uyum sağlamıştık birbirimize.nişanlılık dönemi dahil toplam 3 yıldır tanıyorum onu.fevri yanları olsa da merhametli bir insandı hep.ev işlerine yardım eder hatta neredeyse herşeyde yarı yarıyadır sorumluluklar.
Dün gece süregelen bir problemle ilgili tartışmaya başladık.konu benim kadınlık yapmamla ilgili eksikliklere geldi.geçen hafta da evde yeterince yemek yapmıyorum temizlik yapmıyorum diye tartışmıştık.(eşimin iş yeri şu aralar çok rahat ben de akşam 6 gibi geldiğim için ben gelene kadar yemek ve temizliği yapmış olurdu son 3-4 aydır).dün akşam da onunla sık beraberlik yaşamamamla ilgili tartışmamız başladı.(çalışıyorum oruç nedeniyle çok yorgundum ve sanırım doğum kontrol hapları nedeniyle isteksizim).hiçbir zaman benim kendisine yanaşmadığımdan hep bahane bulduğumdan hiç benim başlatmamamdan şikayet etti durdu.benim de teller koptu bir anda.hep benden şikayetçi olması kanıma dokundu.öfkeyle içeri gittim yatmaya.özür dilemeye geldi.dedim ki bu akşam gelme git salonda yat.benden sürekli şikayet etmenden bıktım.gelme dedim.biraz gönlümü almaya çalıştı ben oralı olmayınca ''ben de sana meraklı değilim'' dedi gitti.o kadar kırıldım ki.öfkeyle yanına gidip ''bi daha bana cinsellikle ilgili hiçbişe deme istemiyorum artık hiçbişe sen ne yaparsan yap istediğin şekilde kendini tatmin edebilirsin'' dedim.hatalıyım biliyorum.sonra yatmaya gittim.2-3 saat sonra yanıma geldi.öptü özür diledi uzatmayalım dedi.ben de haftalardır dolu olduğundan ''sana gelme demiştim gurursuz musun niye geldin'' diye üstelemeye başladım.sarılmaya çalıştı itekledim.arkasını döndü cevap vermeden.''git yanımdan senle uyumak istemiyorum'' diye üstelemeye başladım.''sus yoksa kötü olacak''dedi.ben üstelemeye devam ettim.sonra kalktı bir anda boğazımı sıktı ve tokat attı yataktan yere attı.başımı 1-2 kez yere vurdu o kadar kötü oldum ki.gitmeye çalıştım bitti bu iş boşanıyoruz dedim bırakmadı.defol git dedim gitmedi.ağladı özür diledi kendimi kaybettim dedi.2. bir şans istedi.yalnız kalmak istiyorum dedim.sahurdan sonra giderim dedi.kendimi odaya kapattım ilk kez ayrı uyumuştuk.sabah uyandığımda gitmemişti.akşama gelme dedim.sen geleceksen ben gelmeyeceğim çünkü.yapma etme dedi.çıktım evden..
O gelecekse eve ben gitmek istemiyorum.annem babam burada onlara mı gitsem diye düşünüyorum ama babam birkaç ay önce kalp krizi geçirdi.birşey olur diye korkuyorum.
Şuan iş yerindeyim.onun yüzünde tırnak izlerim var benim ise heryerim ağrıyor.vücudumda bir morluk olmadı ama kalbim paramparça..böyle bir olay ilk kez oldu ve ben şuanda ne yapacağımı bilmiyorum.eve mi gitsem ? anneme mi gitsem ? boşanma davası mı açsam ? ne yapacağım ben ?

Ne yapıyosun sen? Adamı o kadar kışkırtmışsınki! Evet kocanın yaptığı yanlış bir şey ama sen liseye giden ergenler gibi davranmışsın! Adamı kışkırtmışsın hakaret etmişsin aşağılamışsın! Sonrada bana bunu neden yaptı? Devam et 2 seneye kalmaz kocan başkasını bulur!

kesinlikle size katılıyorum azcık olgunluk göremedim

Yani bilemedim şimdi şiddet kötü olmuş ama sende hatalısın.
Nereden baksak elimizde kalacak bir konu. Evden uzaklaşmak sana biraz iyi gelebilir.

evet konu sahibi çok büyük hatalı olabilir ama hiç bir hata şiddeti haklı gösteremez...
bugün affetsin yarın öbür gün adam haksız olduğu zaman daha büyük şiddet gösterecek..emin olun buna..şiddet görmüş kadınalra soruyorum sadece 1 tokatla kalan oldu mu evliliğinizde? kalkan o el indi mi ? varsa örnek söylesin..inanmıyorum ben buna..
bugün yapan yarın mutlaka yapacaktır..1-2 derken bakmışsın ki hepsini affediyorsun,dayak senin için normalleşmiş..
boğaz sıkma nedir,tokat nedir,kafayı yere vurma nedir arkadaşım ???

Ya yaptigi yanlis ve hicbi bahanesi olamaz. Ama annenlere tasimamalisin bence olayi bak baban da rahatsizmis. Bu aksam git evine otur konus guzelce sorunlarinizi halledin. Ama yaptigi yanlisi iyice anlamasi icin bi sure konusma soguk davran ona. Ama eger bu hareketinin tekrari olursa da bi daha dusunme bile bence ne yapmaliyim diye.

ister liseli ergen gib davranmış olsun ister koca kadın..fark etmez dayağın bahanesi olmaz.bugün bu saçma konuda döven yarın ciddi konularda ne yapacak??
bulursa bulsun başkasını dayak atan adamdan zaten koca olmaz..

dayağın özrü ya da açıklaması olmaz orası ayrı konu lakin şekerim senin de hiç ayarın yokmuş adam hem her işi yapıyor hem de şöyle davranmışsın ya daha ne diyeyim .. akşam olduğunda git evine al kocanı karşına ne derdiniz varsa adam akıllı konuşun ortak nokta bulun sorunlar konuşularak çözülür baştan savıp üste çıkmayla değil

nir kere adam suçlu sana vurduğu için değil,senı öle alıştırmış sende dahada ileri gtimişin bu rahatlıkla,ama hatanın farkındasın,buda çok güzel,ama adam senı tepesine çıkarmış,tatlım yapma ıkı günlük dünya,düzelt arayı,ama cinselolarak ondan daha az istekli isen bunda suçlu sayılmazsın,yaşın kaç bılmıyorum,ama olmuş,düzeltin arayı,

Kışkırtmak zorlamak falan ne ya?
Benzer tartışmalar yaşanır şeyler, haftalardır dolu olan insan o gece tartışmayı uzatabilir, uzatmak isteyebilir, beraber uyumak istemeyebilir gerçekten yüzünü görmek istemeyorsa, her tartışma aynı olmak zorunda değil ve her özür dakkasında kabul edilmek zorunda değil, nedir yani? Adam kadın o geceyi tek geçirmek istiyorsa rahat bıraksındı madem, o da 2-3 saatte bir gelerek kadını kışkırtmış çene açısından. Hiçbir şey adamın yaptığını haklı çıkaramayacağı gibi, yaşanan şiddetin kışkırtılmış olması iddaasına da katılmıyorum.

şimdi objektif olursak sana baya baya hatalısın aslında.konu sonuna kadar bu adam bu kadına iyi sabrediyor vallahi diye okudum ancaaak kocanın davranışı hiç normal değil.tamam çok kızmış olabilir çok öfkelenmiş olabilir ama tokat ve sonrası şiddet içerikli dravranışları abartı.

her kavgada sonu şiddetle bitecekse hatta boğazına sarılma ile bitecekse bu evliliğin sonu hiç iyi değil.

sebep ne olursa olsun size vuramaz tepkiniz gerçekten sert olmalı
çünkü tekrarlanmaması için
sizde kendinize çeki düzen verin
ailenizin yanına gidin ama belli etmeyin konuyu anlatmayın
sevgili kocanızında belki aklı başına gelir

Tiksiniyorum zaten ondan,gözümde bütün saygısını kaybetti.ne yapmalıyım peki ? evden gitmeli miyim ? onu gönderiyorum gitmiyo zorlamalı mıyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…