ben de anlamıyorum, gerçekten.Şiddet durup duruken olmaz zaten,
Tartişma kışkırtma olur sonra gelir.
Şiddeete karşiyiz derken tam da bu
"kışkırtma"nın sonucunda dahi olmamasi gerekir demek istiyoruz!!!!!!!!
Yoksa her siddetin bi sebebi bulunur, kesinlikle kabul edilemez ama!!!!!
O sokakta karisini bicaklayan adamlar da "ama beni kiskirttiiiiii...." diyolar zaten.
Oldu! bi de kiskirtmadan olsun.siddet!!!
Tartisilir kavga edilir kiskirtilir bunlarin.hicbiri sebep olamazzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!
Uzun zamandir gorunmuyordun ya, geldigin nasil da belli oldu
mervecik ne kadar provakatif bir insansın. huyun mu böyle kasten mi yapıyorsun?İyi de haksız mıyım yani? Tutturmuşlar ''kadın şiddeti hak etmez'' diye bir şey, sınırı da yok. Kadın hakaret edecekmiş, her şeyi yapabilecekmiş adam da koyun gibi izlemek zorundaymış. Saçmalıga bak.
Kaç, 9 ay boyunca mı ne kadın sürekli aynı şeyi yapmış... laflarıyla, tavırlarıyla ezmiş adamı, aylarca kendi silahıyla yapmadıgını bırakmamış... sonra adam 1 defa kendi silahıyla karşılık verince adam kötü olmuş pesss yani bu kadar da olur mu ya. Millet ne dediginin de farkında degil.
İyi de haksız mıyım yani? Tutturmuşlar ''kadın şiddeti hak etmez'' diye bir şey, sınırı da yok. Kadın hakaret edecekmiş, her şeyi yapabilecekmiş adam da koyun gibi izlemek zorundaymış. Saçmalıga bak.
Kaç, 9 ay boyunca mı ne kadın sürekli aynı şeyi yapmış... laflarıyla, tavırlarıyla ezmiş adamı, aylarca kendi silahıyla yapmadıgını bırakmamış... sonra adam 1 defa kendi silahıyla karşılık verince adam kötü olmuş pesss yani bu kadar da olur mu ya. Millet ne dediginin de farkında degil.
Adam her tartışmanızdan sonra özür dileyen taraf olduğu için şımardıkça şımarmışsın konu sahibi. Şiddete kesinlikle karşıyım ama adamın devamlı alttan almasından istifade ederek üzerine bu kadar gitmeyi kendinde hak görmüşsün.
Şiddet götmeyi hak ettin mi, hayır ama eşin de o sözleri hak etmemiş.
Sorunlar ne sizin yaptığınız gibi hakaret vari sözlerle ne triplerle, ne eşinizin yaptığı gibi elini kaldırarak çözülmez. Alenen yüzgöz olmuşsunuz. Koca insanlarsınız ayıptır, sorunları kavga ederek değil konuşarak çözün. Yok eğer olmuyorsa ilişki terapistine gidin.
________Konuyu nasıl kapatabiliriz ?