Kocam bana vurdu

Son üç mesaj baya komik olmuş. Adam bir kere vurup bırakmamış yataktan itmiş kafasına bida vurmuş iki defa. Kadında suç varsa da yalnız kalmak istiyorum demiş. Gitmeseydi. Bana oluyor arada mesela yalnız sessiz sakin kalmak istiyorum. Hele eşimle kavga edip yalnız kalmak istiyorum dediğim halde yanıma gelirse dellenirim. Ne var yani. Odadan çıkıp gidecekti. Şu konudan anladım ki bir sürü kadın dayak yese de biraz burun sürttürüp affedecek. Erkek Olmak varmış he

Kadıncağız naz yaptığı için adamı tahrik etmiş. Vah vah ne çabuk tahrik oluyormuş paşalarımız. Her naz yaptığında pardon tahrik ettiğinde dayak mı yemeli bir insan?
Dayak da dayak yani. Kafayı vurmalar, sürtmeler falan. Öfke kontrol sorunu var konu sahibinin eşinde. Onu savunanların sorununu bilemiyorum.

Kadın "Yalnız kalmak istiyorum, bu gece gelme yanıma." demiş. Daha açıklayıcı ne söyleyebilirdi?
Paşamız siniri geçince, içini boşaltınca barışma seanslarına başlamış kendisine ayak uydurulmayınca, istediği olmayınca şiddete başvurmuş. Eşinin yalnız kalma isteğine saygı göstermemiş.
Erkek istediğinde öte gidip, siniri geçince dizinin dibinde mi oturacağız?
Hangi naz, hangi kapris, hangi ergenlikten bahsediyorsunuz?
Düpedüz karısının isteklerini görmezden gelen, kendi isteği olmayınca şiddete başvuran bir adam var işte.

Şiddet durup duruken olmaz zaten,

Tartişma kışkırtma olur sonra gelir.

Şiddeete karşiyiz derken tam da bu
"kışkırtma"nın sonucunda dahi olmamasi gerekir demek istiyoruz!!!!!!!!

Yoksa her siddetin bi sebebi bulunur, kesinlikle kabul edilemez ama!!!!!

O sokakta karisini bicaklayan adamlar da "ama beni kiskirttiiiiii...." diyolar zaten.

Oldu! bi de kiskirtmadan olsun.siddet!!!

Tartisilir kavga edilir kiskirtilir bunlarin.hicbiri sebep olamazzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!

Şiddet durup duruken olmaz zaten,

Tartişma kışkırtma olur sonra gelir.

Şiddeete karşiyiz derken tam da bu
"kışkırtma"nın sonucunda dahi olmamasi gerekir demek istiyoruz!!!!!!!!

Yoksa her siddetin bi sebebi bulunur, kesinlikle kabul edilemez ama!!!!!

O sokakta karisini bicaklayan adamlar da "ama beni kiskirttiiiiii...." diyolar zaten.

Oldu! bi de kiskirtmadan olsun.siddet!!!

Tartisilir kavga edilir kiskirtilir bunlarin.hicbiri sebep olamazzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!
ben de anlamıyorum, gerçekten.
yani empati yapmak bu kadar zor olmasa gerek. sizden fiziken güçlü birinin kafanızı yere çarptığını düşünebiliyor musunuz?
bu nasıl bir kışkırtmanın ürünü olabilir?
bu ülkede karısı istemediği komşusuyla konuşup da öldürdü diye tahrik indirmi alan adamlar var.
pilavı tuzlu sevmediğini bildiği halde tuzlu pişirdi diye dayak yiyen kadınlar var, bu adam da tahrik oluyor, önceden öyle istemediğini söyledi çünkü.
kendi küçük dünyasında başka bir adam mini etek giyen kadından tahrik oluyor.
bu ülkede bir tek kadınlar "tahrik olmuyor" canına yandığımın dünyası işte.
katran hakkaten kaynatmakla şeker olmuyor, cinsini sevdiğim cinsine çekiyor. diyoruz ya erkekler niye böyle diye, kadınların böyle olduğu bir ülkede erkekler sokakta kafamızı kesip futbol oynamıyor diye şükredelim.
düşmanı uzakta aramamak lazım.

Adam her tartışmanızdan sonra özür dileyen taraf olduğu için şımardıkça şımarmışsın konu sahibi. Şiddete kesinlikle karşıyım ama adamın devamlı alttan almasından istifade ederek üzerine bu kadar gitmeyi kendinde hak görmüşsün.

Şiddet götmeyi hak ettin mi, hayır ama eşin de o sözleri hak etmemiş.

Sorunlar ne sizin yaptığınız gibi hakaret vari sözlerle ne triplerle, ne eşinizin yaptığı gibi elini kaldırarak çözülmez. Alenen yüzgöz olmuşsunuz. Koca insanlarsınız ayıptır, sorunları kavga ederek değil konuşarak çözün. Yok eğer olmuyorsa ilişki terapistine gidin.

Adamın içinde varmış belli. Konu sahibide potansiyel manyağı günyüzüne çıkarmak için ne gerekiyorsa yapmış. Şu an çıkmaz dasınız. Ne olacak şimdi? Naz yaparken kendini boğazı sıkılırken bulmak nasıl bir duygu acaba? Düşünmek bile istemiyorum.

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Uzun zamandir gorunmuyordun ya, geldigin nasil da belli oldu:KK70::KK70::KK70:

İyi de haksız mıyım yani? Tutturmuşlar ''kadın şiddeti hak etmez'' diye bir şey, sınırı da yok. Kadın hakaret edecekmiş, her şeyi yapabilecekmiş adam da koyun gibi izlemek zorundaymış. Saçmalıga bak.

Kaç, 9 ay boyunca mı ne kadın sürekli aynı şeyi yapmış... laflarıyla, tavırlarıyla ezmiş adamı, aylarca kendi silahıyla yapmadıgını bırakmamış... sonra adam 1 defa kendi silahıyla karşılık verince adam kötü olmuş pesss yani bu kadar da olur mu ya. Millet ne dediginin de farkında degil.

• Beğen
Reactions: twe
İyi de haksız mıyım yani? Tutturmuşlar ''kadın şiddeti hak etmez'' diye bir şey, sınırı da yok. Kadın hakaret edecekmiş, her şeyi yapabilecekmiş adam da koyun gibi izlemek zorundaymış. Saçmalıga bak.

Kaç, 9 ay boyunca mı ne kadın sürekli aynı şeyi yapmış... laflarıyla, tavırlarıyla ezmiş adamı, aylarca kendi silahıyla yapmadıgını bırakmamış... sonra adam 1 defa kendi silahıyla karşılık verince adam kötü olmuş pesss yani bu kadar da olur mu ya. Millet ne dediginin de farkında degil.
mervecik ne kadar provakatif bir insansın. huyun mu böyle kasten mi yapıyorsun?
mesela sen de aylardır bize yazdıklarınla senin tabirinle "yapmadığını bırakmıyorsun" şimdi biz de Kazen'den senin IP'ni isteyip seni tenha da kıstıralım mı? bu mudur bize önereceğin çözüm yolun? sonra şikayet etmek yok ama kapiş?

Aslina bakarsan haklisin ama bildigin erkegi dover gibi dovmus. Oyle de dovmemeliydi. Hafif ittirebilirdi. Yani adam da sorunlu aslinda, niye o kadar israr ediyosun kardesim. Git yat :-)

Adam her tartışmanızdan sonra özür dileyen taraf olduğu için şımardıkça şımarmışsın konu sahibi. Şiddete kesinlikle karşıyım ama adamın devamlı alttan almasından istifade ederek üzerine bu kadar gitmeyi kendinde hak görmüşsün.

Şiddet götmeyi hak ettin mi, hayır ama eşin de o sözleri hak etmemiş.

Sorunlar ne sizin yaptığınız gibi hakaret vari sözlerle ne triplerle, ne eşinizin yaptığı gibi elini kaldırarak çözülmez. Alenen yüzgöz olmuşsunuz. Koca insanlarsınız ayıptır, sorunları kavga ederek değil konuşarak çözün. Yok eğer olmuyorsa ilişki terapistine gidin.

:KK9::KK9::KK9:

X