Kocam bana sex te yetmiyorsun dedii !!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanki konu sahibi bizle eyleynir. Hiç inandırıcı gelmedi nedense

Senin de pipin küçük kadın olduğumu hissettirmiyor. De

O sana yetiyor mu ..utanmaz adam ..eminim kendindeki bi ezikliği kapatmak için seni ezmeye çalışıyor..izin verme sana böyle davranmasına lütfen..cokkk sinirlendim kusura bakmayın ..daha yazarsam banlancamm..

O videoya iyi bak, kadının cıkarmadıgı don bıle degılsın, haliyle anca boyle tatmin olursun.

Ha bu arada, senın bamya ile ilgili doktordan randevu aldım krem mrem bıseyı vardır belki. Gırdın mı ciktın mı anlamıyorum bosuna efor sarfı desen..
Emınım sıddet uygular adi pislik. Erkeklik gururumu kırdı der, kendını erkek yerine koyup çürük patates.

Ama senın kadınlık gururun, vız gelmıs tırıs gitmıs
Adam Sevmedıgı gıbı saygı da duymuyor sana, tek derdi boşalmak onun.
Bosanmayı neden dusunmuyorsun?

Pislik herif!Sende o şeyleri izlerken bak şu adam kadar degilsin ama ışte idare ediyorum de

O videoyu izlerken o telefonu kafasina çakıp ayilmasini sağlamalıydin. Bu şiddet sayılmaz bence sayılmamali yani. Pis herif. Gitsin kendine Aliexpressten beğendiği ölçülerde, beğendiği sac stiline sahip bir şişme bebek alsin gerizekalı. Eyeliner'a bile karışacak kadar ne yaşamış acaba? Sevmiyorsa boşansin baska kadınlara bakarak masturbasyon yapar gibi sevismek de neymiş?

Konu sahibi, sen de sabır küpü müsün be mubarek? Bu kadar lafa hala diyorsun ki ama yine de 2 günde bir geliyor. Hala bu adami yatağına alip ihtiyacını gidermeye devam edersen daha cok konularıni okuruz burada.

Tamam herkesin yetişme tarzi bir değil, her kadın belki bizler gibi kendini ifade edemiyor, çevreden görmemiş, öğretilmemis, oğrenmesine fırsat verilmemiş. Ama öğrenmenin sınırı olmaz. Okuma yazma biliyorsun, kendini biraz geliştir, ufkunu genişlet. Bu konuların uzmanları var, YouTube kanallari var. Kendi değerinin farkına var oz güvenini yükseltmek için çabala. Kimsenin seni bu sekilde asagilamasina izin verme

Bu nasıl bir saygısızlık başkasının videosunu açma falan gerçekten üzüldüm. İki günde bir girmesi de sadece ihtiyaçtan yapıyor. Kendini ne zannediyor?? Bir kadına bu şekilde davranılınca deli oluyorum

Madem yetmiyorsun sen de ilişkiye girme ayrıca ilişkide bu tarz bi adamla isteyerek yaptığını düşünmüyorum gerçekten sinirlendim. Ben olsaydım onu anasının evine geri gönderirim saygısız lütfen kendini ezdirme ve boyunu kilonu güzelliğini sorgulama onun sorunu kendiyle inan bana

Kaç o evden manyak mısın kızım sen ben bunları okurken bı acayıp oldum bide yaşıyomussun o adam senı aldatmıyosa bende merve degılım tam bi orospu cocugu karsındaki kac kurtar kendını adamın elıne bakıcam dıyede onun afedersın orospusu gıbı davranma kendını ezme bu kadar o sana yalvarsın git iş bul hayatını degıstır adam yok sanki ben evlenmeye bır ay kala nişanlımı terkettım baskasıyka evlendım bana yalvardıgı halde kalkıp bana kıskanclıgından bırkez vurdugu ıcın sen boyle yüz verirsen ohoooo yandın yaşlılığında gencken kac git o evden .

ay nasıl dövmek istedim adamı. Tam uyuyacağım denk gelen konuya bak. Uyku falan kalmadı. Pis bamya eyeliner beğenmiyor. Sende hala giyinme şu adam için.

Kendine güven biraz. Aynaya bi bak ne kadar güzel olduğunu gör. Göbeğin mi var pardon? Ben senden 15 kilo fazlayım ve boyumuz aynı. Her ilişkiden önce aynaya bi bakarım derim ki yürü be kızım yıkılsın bastığın yer, taş gibiyim.. Sen kendini beğen güven bi kendine. Sen ona çok çok fazlasın emin ol.

Teşekkür ederim dub gece oturup konuştuk sarhoştum bi daha yapmayacam dedi ama benim için artık bi önemi yok boşanmayı düşünüyorum şimdi..

Yazıklar olsun o herife!! Seni soktugu duruma bak ya nasıl bakıyosun suratına hala iğrenirim ben . Üstüne kussaydın keşke..!! Böyle insan olmaz olsun ya coluk cocuk yoksa ezdirme kendini lütfen yapma bu insan evladıyla cocuk felan. Gerekirse terk et ya ne sanıyo kendini höfff...

Sen tepkini o senin yanında video izlerken oraya koyacaktin, renlilik katmak adına birlikte izlersin anlarımda ama yanında izleyip sana sen onlar gibi değilsin bilmem saçın niye böyle söyle diyorsa sende aynı şeyleri ona de sende ondan begenemdikleeini dile getir misli ile karslik ver göğe çıkarma sen o seni alttan alsın madem öyle.

Bu adamlar neden acaba kanuni gibi kadınları evde süslü hazır istiyorlar? Onlar padişah da kadınları cariye gibi hizmete hazır duracak. Çok pardon da acaba o sizi memnun ediyor mu ilişkide? Bunu hem kendinize hem de ona sordunuz mu hiç? Bu hayat sadece kocaları memnun etme üzerine kurulu değil. Bir de video izleyip sizle birlikte olması? Eğer farklı beklentileri varsa sizden, medeniyet var konuşarak kırmadan izah eder karşılıklı anlaşma olur ve her iki taraf da birbirini memnun eder.

Bir dahaki sevismede eski sevgilimin adini sonuna ekleyerek harikasin derim. Noluyo lan dersede napalim sen beni tatmin edemiyorsun derim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…