- 3 Eylül 2018
- 8.611
- 45.720
-
- Konu Sahibi Mra Toksoy
Senin de pipin küçük kadın olduğumu hissettirmiyor. DeMerhaba arkadaşlar . Buraya yeni katıldım . Ben 1 bucuk yillik evliyim kocamla normal bi sex hayatımız vardı yaklaşık 1 yıla kadar ama daha sonra kocam bana sex olarak değişmeye başladı 2 günde bir ilişkiye girmemize rağmen senden etkilenemiyorum demeye başladı bunu diyip 2 günde bir ilişkiye giriyordu benimle . Ben normalde kapalı bi bayanım eşim geleceği zaman her gün olmasada hazırlanıp süslenip onu beklerim haftada bir en azından bunu yaparım. Ama eşim sürekli neden şu saç modelini yapiyorsun bunu yap diyor bende yapıyorum ama neden senin ki böyle durmuyor neden yapamıyorsun. Neden eyleynir düzgün çekmiyorsun makyaj yapmama rağmen makyajimi beğenmiyor . Benim beğendim parfüme tarzın bumu yani gibi şeyler diyor evet fikrini bana söylüyor hoşuma gidiyor ama sanki bu aralar sürekli bahane arıyor gibi zaten sex hayatimizdada bana onu çok etkilemediğimi soyledi ben buna rağmen evliyiz diye sorunu çözmeye çalıştım ama sizce öyle bişey diyen adamın 2 günde bir sex yapması normal mi .. Dün gecede sarhoştu bana yetmiyorsun sex te dedi ve ilişkiye girerken iç çamaşırı giyen kadınların videosunu açtı bi yandan benle ilişkiye girdi bi yandan boşaldı ama ben çok kötü hissettim kendimi . Artık bi kadın olarak cok ağrıma gidiyor fizik olarak kötü degilim sadece bi tık göğüslerim küçük ve çok hafif göbeğim var 160 boyum ve 51 kılıyım eşimin böyle şeyler demesi normal mi ne yapmam gerek hiç bilmiyorum çekip gidesim var ama ayrılmamız doğru mu olur ailem nasıl karşılar bilemiyorum bir erkeğin etkilemiyorsun beni diyip bunları yapması normal mi sizce sizden bu konuda fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim yorumlariniz için..
Cok dogru bence de oyle söylerse kendini sorgular aklı başına gelirSenin de pipin küçük kadın olduğumu hissettirmiyor. De
O videoya iyi bak, kadının cıkarmadıgı don bıle degılsın, haliyle anca boyle tatmin olursun.
Ha bu arada, senın bamya ile ilgili doktordan randevu aldım krem mrem bıseyı vardır belki. Gırdın mı ciktın mı anlamıyorum bosuna efor sarfı desen..
Emınım sıddet uygular adi pislik. Erkeklik gururumu kırdı der, kendını erkek yerine koyup çürük patates.
Ama senın kadınlık gururun, vız gelmıs tırıs gitmıs
Adam Sevmedıgı gıbı saygı da duymuyor sana, tek derdi boşalmak onun.
Bosanmayı neden dusunmuyorsun?
Pislik herif!Sende o şeyleri izlerken bak şu adam kadar degilsin ama ışte idare ediyorum deMerhaba arkadaşlar . Buraya yeni katıldım . Ben 1 bucuk yillik evliyim kocamla normal bi sex hayatımız vardı yaklaşık 1 yıla kadar ama daha sonra kocam bana sex olarak değişmeye başladı 2 günde bir ilişkiye girmemize rağmen senden etkilenemiyorum demeye başladı bunu diyip 2 günde bir ilişkiye giriyordu benimle . Ben normalde kapalı bi bayanım eşim geleceği zaman her gün olmasada hazırlanıp süslenip onu beklerim haftada bir en azından bunu yaparım. Ama eşim sürekli neden şu saç modelini yapiyorsun bunu yap diyor bende yapıyorum ama neden senin ki böyle durmuyor neden yapamıyorsun. Neden eyleynir düzgün çekmiyorsun makyaj yapmama rağmen makyajimi beğenmiyor . Benim beğendim parfüme tarzın bumu yani gibi şeyler diyor evet fikrini bana söylüyor hoşuma gidiyor ama sanki bu aralar sürekli bahane arıyor gibi zaten sex hayatimizdada bana onu çok etkilemediğimi soyledi ben buna rağmen evliyiz diye sorunu çözmeye çalıştım ama sizce öyle bişey diyen adamın 2 günde bir sex yapması normal mi .. Dün gecede sarhoştu bana yetmiyorsun sex te dedi ve ilişkiye girerken iç çamaşırı giyen kadınların videosunu açtı bi yandan benle ilişkiye girdi bi yandan boşaldı ama ben çok kötü hissettim kendimi . Artık bi kadın olarak cok ağrıma gidiyor fizik olarak kötü degilim sadece bi tık göğüslerim küçük ve çok hafif göbeğim var 160 boyum ve 51 kılıyım eşimin böyle şeyler demesi normal mi ne yapmam gerek hiç bilmiyorum çekip gidesim var ama ayrılmamız doğru mu olur ailem nasıl karşılar bilemiyorum bir erkeğin etkilemiyorsun beni diyip bunları yapması normal mi sizce sizden bu konuda fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim yorumlariniz için..
Bu nasıl bir saygısızlık başkasının videosunu açma falan gerçekten üzüldüm. İki günde bir girmesi de sadece ihtiyaçtan yapıyor. Kendini ne zannediyor?? Bir kadına bu şekilde davranılınca deli oluyorumMerhaba arkadaşlar . Buraya yeni katıldım . Ben 1 bucuk yillik evliyim kocamla normal bi sex hayatımız vardı yaklaşık 1 yıla kadar ama daha sonra kocam bana sex olarak değişmeye başladı 2 günde bir ilişkiye girmemize rağmen senden etkilenemiyorum demeye başladı bunu diyip 2 günde bir ilişkiye giriyordu benimle . Ben normalde kapalı bi bayanım eşim geleceği zaman her gün olmasada hazırlanıp süslenip onu beklerim haftada bir en azından bunu yaparım. Ama eşim sürekli neden şu saç modelini yapiyorsun bunu yap diyor bende yapıyorum ama neden senin ki böyle durmuyor neden yapamıyorsun. Neden eyleynir düzgün çekmiyorsun makyaj yapmama rağmen makyajimi beğenmiyor . Benim beğendim parfüme tarzın bumu yani gibi şeyler diyor evet fikrini bana söylüyor hoşuma gidiyor ama sanki bu aralar sürekli bahane arıyor gibi zaten sex hayatimizdada bana onu çok etkilemediğimi soyledi ben buna rağmen evliyiz diye sorunu çözmeye çalıştım ama sizce öyle bişey diyen adamın 2 günde bir sex yapması normal mi .. Dün gecede sarhoştu bana yetmiyorsun sex te dedi ve ilişkiye girerken iç çamaşırı giyen kadınların videosunu açtı bi yandan benle ilişkiye girdi bi yandan boşaldı ama ben çok kötü hissettim kendimi . Artık bi kadın olarak cok ağrıma gidiyor fizik olarak kötü degilim sadece bi tık göğüslerim küçük ve çok hafif göbeğim var 160 boyum ve 51 kılıyım eşimin böyle şeyler demesi normal mi ne yapmam gerek hiç bilmiyorum çekip gidesim var ama ayrılmamız doğru mu olur ailem nasıl karşılar bilemiyorum bir erkeğin etkilemiyorsun beni diyip bunları yapması normal mi sizce sizden bu konuda fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim yorumlariniz için..
Madem yetmiyorsun sen de ilişkiye girme ayrıca ilişkide bu tarz bi adamla isteyerek yaptığını düşünmüyorum gerçekten sinirlendim. Ben olsaydım onu anasının evine geri gönderirim saygısız lütfen kendini ezdirme ve boyunu kilonu güzelliğini sorgulama onun sorunu kendiyle inan banaMerhaba arkadaşlar . Buraya yeni katıldım . Ben 1 bucuk yillik evliyim kocamla normal bi sex hayatımız vardı yaklaşık 1 yıla kadar ama daha sonra kocam bana sex olarak değişmeye başladı 2 günde bir ilişkiye girmemize rağmen senden etkilenemiyorum demeye başladı bunu diyip 2 günde bir ilişkiye giriyordu benimle . Ben normalde kapalı bi bayanım eşim geleceği zaman her gün olmasada hazırlanıp süslenip onu beklerim haftada bir en azından bunu yaparım. Ama eşim sürekli neden şu saç modelini yapiyorsun bunu yap diyor bende yapıyorum ama neden senin ki böyle durmuyor neden yapamıyorsun. Neden eyleynir düzgün çekmiyorsun makyaj yapmama rağmen makyajimi beğenmiyor . Benim beğendim parfüme tarzın bumu yani gibi şeyler diyor evet fikrini bana söylüyor hoşuma gidiyor ama sanki bu aralar sürekli bahane arıyor gibi zaten sex hayatimizdada bana onu çok etkilemediğimi soyledi ben buna rağmen evliyiz diye sorunu çözmeye çalıştım ama sizce öyle bişey diyen adamın 2 günde bir sex yapması normal mi .. Dün gecede sarhoştu bana yetmiyorsun sex te dedi ve ilişkiye girerken iç çamaşırı giyen kadınların videosunu açtı bi yandan benle ilişkiye girdi bi yandan boşaldı ama ben çok kötü hissettim kendimi . Artık bi kadın olarak cok ağrıma gidiyor fizik olarak kötü degilim sadece bi tık göğüslerim küçük ve çok hafif göbeğim var 160 boyum ve 51 kılıyım eşimin böyle şeyler demesi normal mi ne yapmam gerek hiç bilmiyorum çekip gidesim var ama ayrılmamız doğru mu olur ailem nasıl karşılar bilemiyorum bir erkeğin etkilemiyorsun beni diyip bunları yapması normal mi sizce sizden bu konuda fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim yorumlariniz için..
Kaç o evden manyak mısın kızım sen ben bunları okurken bı acayıp oldum bide yaşıyomussun o adam senı aldatmıyosa bende merve degılım tam bi orospu cocugu karsındaki kac kurtar kendını adamın elıne bakıcam dıyede onun afedersın orospusu gıbı davranma kendını ezme bu kadar o sana yalvarsın git iş bul hayatını degıstır adam yok sanki ben evlenmeye bır ay kala nişanlımı terkettım baskasıyka evlendım bana yalvardıgı halde kalkıp bana kıskanclıgından bırkez vurdugu ıcın sen boyle yüz verirsen ohoooo yandın yaşlılığında gencken kac git o evden .Merhaba arkadaşlar . Buraya yeni katıldım . Ben 1 bucuk yillik evliyim kocamla normal bi sex hayatımız vardı yaklaşık 1 yıla kadar ama daha sonra kocam bana sex olarak değişmeye başladı 2 günde bir ilişkiye girmemize rağmen senden etkilenemiyorum demeye başladı bunu diyip 2 günde bir ilişkiye giriyordu benimle . Ben normalde kapalı bi bayanım eşim geleceği zaman her gün olmasada hazırlanıp süslenip onu beklerim haftada bir en azından bunu yaparım. Ama eşim sürekli neden şu saç modelini yapiyorsun bunu yap diyor bende yapıyorum ama neden senin ki böyle durmuyor neden yapamıyorsun. Neden eyleynir düzgün çekmiyorsun makyaj yapmama rağmen makyajimi beğenmiyor . Benim beğendim parfüme tarzın bumu yani gibi şeyler diyor evet fikrini bana söylüyor hoşuma gidiyor ama sanki bu aralar sürekli bahane arıyor gibi zaten sex hayatimizdada bana onu çok etkilemediğimi soyledi ben buna rağmen evliyiz diye sorunu çözmeye çalıştım ama sizce öyle bişey diyen adamın 2 günde bir sex yapması normal mi .. Dün gecede sarhoştu bana yetmiyorsun sex te dedi ve ilişkiye girerken iç çamaşırı giyen kadınların videosunu açtı bi yandan benle ilişkiye girdi bi yandan boşaldı ama ben çok kötü hissettim kendimi . Artık bi kadın olarak cok ağrıma gidiyor fizik olarak kötü degilim sadece bi tık göğüslerim küçük ve çok hafif göbeğim var 160 boyum ve 51 kılıyım eşimin böyle şeyler demesi normal mi ne yapmam gerek hiç bilmiyorum çekip gidesim var ama ayrılmamız doğru mu olur ailem nasıl karşılar bilemiyorum bir erkeğin etkilemiyorsun beni diyip bunları yapması normal mi sizce sizden bu konuda fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim yorumlariniz için..
Teşekkür ederim dub gece oturup konuştuk sarhoştum bi daha yapmayacam dedi ama benim için artık bi önemi yok boşanmayı düşünüyorum şimdi..Madem yetmiyorsun sen de ilişkiye girme ayrıca ilişkide bu tarz bi adamla isteyerek yaptığını düşünmüyorum gerçekten sinirlendim. Ben olsaydım onu anasının evine geri gönderirim saygısız lütfen kendini ezdirme ve boyunu kilonu güzelliğini sorgulama onun sorunu kendiyle inan bana
Sarhoştum sen sandım, inanıyorum.....Teşekkür ederim dub gece oturup konuştuk sarhoştum bi daha yapmayacam dedi ama benim için artık bi önemi yok boşanmayı düşünüyorum şimdi..
Midem bulandı o kısma.. Ordaki kadını arzulayarak eşinin bedenini kullanmış sadeceSeninle sevişirken başka kadın videosu açtı
ben olsam o sex de o adam da o an biterdi.
Ben boşan veya boşanma diye yorum yapmam ama kendini sakın ezdirme kimse bulunmaz hint kumaşı da değil kendisine iletTeşekkür ederim dub gece oturup konuştuk sarhoştum bi daha yapmayacam dedi ama benim için artık bi önemi yok boşanmayı düşünüyorum şimdi..