- 10 Aralık 2020
- 25
- -23
- 27
-
- Konu Sahibi Mra Toksoy
Kendine saygı olayını çoktan aşmış bu durum baksanıza.Tabi ki normal değil! Kendisi brad pit mi ne bekliyomuş acaba boyunuz kilonuz çok normal, normal olmasa bile bu sözleri söylemeye kesinlikle hakkı yok. Kendinize bakmanızı isteyebilir ama sürekli eleştirmek helede bana yetmiyorsun demek kesinlikle hakkı değil. Bence aldatıyor veya aldatacak yolunu yapıyor. Suçu size atacak sizi ezecek. Ne biçim adam Allah sorsun.. Siz kendinizi üzmeyin ama bana sorarsanız madem yetemiyorum bana dokunma diyecek ve imkanınız varsa ayrılacaksınız. Kendinize saygınız olsun.
Neden kendinize bunu yaptiriyorsunuz önce sizin kendinize saygınız olsun kocan diye kendini asaglamasina izin verme sende onu asagla sende bana yetmiyorsun de bi şu şu eksiğin var de erkeği bu kadar gözünüzde büyütüp yuceltmeyin Allah aşkınaMerhaba arkadaşlar . Buraya yeni katıldım . Ben 1 bucuk yillik evliyim kocamla normal bi sex hayatımız vardı yaklaşık 1 yıla kadar ama daha sonra kocam bana sex olarak değişmeye başladı 2 günde bir ilişkiye girmemize rağmen senden etkilenemiyorum demeye başladı bunu diyip 2 günde bir ilişkiye giriyordu benimle . Ben normalde kapalı bi bayanım eşim geleceği zaman her gün olmasada hazırlanıp süslenip onu beklerim haftada bir en azından bunu yaparım. Ama eşim sürekli neden şu saç modelini yapiyorsun bunu yap diyor bende yapıyorum ama neden senin ki böyle durmuyor neden yapamıyorsun. Neden eyleynir düzgün çekmiyorsun makyaj yapmama rağmen makyajimi beğenmiyor . Benim beğendim parfüme tarzın bumu yani gibi şeyler diyor evet fikrini bana söylüyor hoşuma gidiyor ama sanki bu aralar sürekli bahane arıyor gibi zaten sex hayatimizdada bana onu çok etkilemediğimi soyledi ben buna rağmen evliyiz diye sorunu çözmeye çalıştım ama sizce öyle bişey diyen adamın 2 günde bir sex yapması normal mi .. Dün gecede sarhoştu bana yetmiyorsun sex te dedi ve ilişkiye girerken iç çamaşırı giyen kadınların videosunu açtı bi yandan benle ilişkiye girdi bi yandan boşaldı ama ben çok kötü hissettim kendimi . Artık bi kadın olarak cok ağrıma gidiyor fizik olarak kötü degilim sadece bi tık göğüslerim küçük ve çok hafif göbeğim var 160 boyum ve 51 kılıyım eşimin böyle şeyler demesi normal mi ne yapmam gerek hiç bilmiyorum çekip gidesim var ama ayrılmamız doğru mu olur ailem nasıl karşılar bilemiyorum bir erkeğin etkilemiyorsun beni diyip bunları yapması normal mi sizce sizden bu konuda fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim yorumlariniz için..
Midem bulandı kusura bakma.Merhaba arkadaşlar . Buraya yeni katıldım . Ben 1 bucuk yillik evliyim kocamla normal bi sex hayatımız vardı yaklaşık 1 yıla kadar ama daha sonra kocam bana sex olarak değişmeye başladı 2 günde bir ilişkiye girmemize rağmen senden etkilenemiyorum demeye başladı bunu diyip 2 günde bir ilişkiye giriyordu benimle . Ben normalde kapalı bi bayanım eşim geleceği zaman her gün olmasada hazırlanıp süslenip onu beklerim haftada bir en azından bunu yaparım. Ama eşim sürekli neden şu saç modelini yapiyorsun bunu yap diyor bende yapıyorum ama neden senin ki böyle durmuyor neden yapamıyorsun. Neden eyleynir düzgün çekmiyorsun makyaj yapmama rağmen makyajimi beğenmiyor . Benim beğendim parfüme tarzın bumu yani gibi şeyler diyor evet fikrini bana söylüyor hoşuma gidiyor ama sanki bu aralar sürekli bahane arıyor gibi zaten sex hayatimizdada bana onu çok etkilemediğimi soyledi ben buna rağmen evliyiz diye sorunu çözmeye çalıştım ama sizce öyle bişey diyen adamın 2 günde bir sex yapması normal mi .. Dün gecede sarhoştu bana yetmiyorsun sex te dedi ve ilişkiye girerken iç çamaşırı giyen kadınların videosunu açtı bi yandan benle ilişkiye girdi bi yandan boşaldı ama ben çok kötü hissettim kendimi . Artık bi kadın olarak cok ağrıma gidiyor fizik olarak kötü degilim sadece bi tık göğüslerim küçük ve çok hafif göbeğim var 160 boyum ve 51 kılıyım eşimin böyle şeyler demesi normal mi ne yapmam gerek hiç bilmiyorum çekip gidesim var ama ayrılmamız doğru mu olur ailem nasıl karşılar bilemiyorum bir erkeğin etkilemiyorsun beni diyip bunları yapması normal mi sizce sizden bu konuda fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim yorumlariniz için..
Bende seni çağıracaktim canım gelmişsinSeninle sevişirken başka kadın videosu açtı
ben olsam o sex de o adam da o an biterdi.
Eşiniz olacak şahsiyet hem sizi yargılıyor hemde sevişirken başka kadınların videolarını açıp magmalara iniyor.Merhaba arkadaşlar . Buraya yeni katıldım . Ben 1 bucuk yillik evliyim kocamla normal bi sex hayatımız vardı yaklaşık 1 yıla kadar ama daha sonra kocam bana sex olarak değişmeye başladı 2 günde bir ilişkiye girmemize rağmen senden etkilenemiyorum demeye başladı bunu diyip 2 günde bir ilişkiye giriyordu benimle . Ben normalde kapalı bi bayanım eşim geleceği zaman her gün olmasada hazırlanıp süslenip onu beklerim haftada bir en azından bunu yaparım. Ama eşim sürekli neden şu saç modelini yapiyorsun bunu yap diyor bende yapıyorum ama neden senin ki böyle durmuyor neden yapamıyorsun. Neden eyleynir düzgün çekmiyorsun makyaj yapmama rağmen makyajimi beğenmiyor . Benim beğendim parfüme tarzın bumu yani gibi şeyler diyor evet fikrini bana söylüyor hoşuma gidiyor ama sanki bu aralar sürekli bahane arıyor gibi zaten sex hayatimizdada bana onu çok etkilemediğimi soyledi ben buna rağmen evliyiz diye sorunu çözmeye çalıştım ama sizce öyle bişey diyen adamın 2 günde bir sex yapması normal mi .. Dün gecede sarhoştu bana yetmiyorsun sex te dedi ve ilişkiye girerken iç çamaşırı giyen kadınların videosunu açtı bi yandan benle ilişkiye girdi bi yandan boşaldı ama ben çok kötü hissettim kendimi . Artık bi kadın olarak cok ağrıma gidiyor fizik olarak kötü degilim sadece bi tık göğüslerim küçük ve çok hafif göbeğim var 160 boyum ve 51 kılıyım eşimin böyle şeyler demesi normal mi ne yapmam gerek hiç bilmiyorum çekip gidesim var ama ayrılmamız doğru mu olur ailem nasıl karşılar bilemiyorum bir erkeğin etkilemiyorsun beni diyip bunları yapması normal mi sizce sizden bu konuda fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim yorumlariniz için..