Kocam bana sex te yetmiyorsun dedii !!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi bu herifin iğrençliğinın kadının başörtüsüyle ne alakası var. illa bölücülük yapıcaksınız. Kapalı birisin bu adamı nasıl yakıştırdın ne demek ya Başı açık birine mi layık yani bu adam. Gelmiş millete akıl veriyorsunuzda sizin aklınız size yetiyor mu tereddütteyim. Bi bitmedi cehaletiniz. Linç yiyeceğimi bile bile yazıyorum demişsin birde ne halt olduğunu biliyorsun en azından bu da bi şey

Kadınlar sadece fiziksel şiddeti şiddet olarak algılıyorlar ama bu da bşr şiddet türü ve fiziksel olandan daha çok can yakıyor. Muhtemelen hayatında birisi var sizi yük plarak görüp kendinden soğutmaya çalışıyor .ikinci bir seçenek sizi aşağı çekerek kendi eksiğini kapatmaya çalışıyor

İyide rahim milletin rahmi ister kolayına gelir uyutur doğurur evladını ister acı cekip doğurur size ne ki bundan anlamadım? İnsanların bedensel hakları ve özgürlükleri var! Hala daha anlamadığınız nokta basınc ile rahim genişleyen rahim sezeryanda direk kendini toparlıyor siz hic sezeryan sonrası vajina daraltma yaptıran birini göremezsiniz mesala.. Rahim sizden daha iyi bilen konuyu okumus uzmanların dediğine göre cok sayıda normal doğum, iri bebek, epizyotomi ( normal doğumdan oluşuyor) bunlardan ötürü kasların gevsemesinden ötürü genişleyip cerrahi müdahale gerektirir duruma gelebiliyor... ve yaptığınız yanlıs yönlendirme de sezeryandan sonra normal doğum yapılamaz yazmıssınız bu sekilde bilgi kirliliği olusturmayın

Her normal doğumda genişleme olmaz bilmiş bilmiş yazmışsınız bide!4 4,5 kilo bebeği normal doğurturlarsa tabiki o rahim deforme olur ayrıca ister sezeryan ister normal doğum hamilelikte bebeğin yaptıgı baskı yüzünden rahim ister istemez genişlioooo Dr kağan kocatepe canlı yayınlarında hep söylüo.Rahim genişlemesi tamamen kişinin genetik anatomik yapısıyla alakalı

Ayy hay çok yaşa ne kadar cahil yorumlar vs sezeryan doğum yapanında normal yapanında hamilelikte bebeğin yaptığı başlı sonucu ister istemez rahim kasları genişlio sanatsın sezeryan olanlar kız gibimiymiş gibi saçma. Bi algı var hiç mi araştırmıolar gerçekten anlamıom

Sorun sizde değil ki kocanız olacak adamın düşünce tarzında. Benim anladigim kadarıyla başka kadınları beğeniyor gözleri durmuyor sizde bahaneler arıyor. Ben olsam aldatıldığımı düşünürdüm yada aldatmanın yakın olduğunu ...
Gerçi sizle beraberken video açıp o kadını hayal etmiş inanamiyorum buna nasil musade ettiniz !
Bence bakış acınız değişmeli kendinizde kusur aramayın boşuna

Birisi ayda bir yapamıyor diğeri hergün yapıyor allahım birisine az vermiş birisine çok vermiş. Bizim bi akrabamız vardı hatice abla kocasıda odacıydı bunun musa abi. Eskiden şofben falan yokken musa abi öğlen arası telefon edermiş suyu ısıt hatice geliyorum diye kadıncağız bezmiş ti artık adam horoz gibi hergün üstünde :)) Öğlen araları komşuya kaçardı. O aklıma geldi şimdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…