Kocam bana karşı ilgisiz

Aesg

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2020
74
19
24
Herkese iyi aksamlar ben 21 esim 28 yasında 2 yıl nisanlilik donemi yasadik o zamanlar üstüme cok titriyordu her aksam is cıkisi bize geliyor cogu zaman bizde kaliyordu gun icinde ariyor msj atiyordu her gun bikmadan benimle ilgilenip konusuyordu ve benle cinsel yonden bir olmak icin sabirsizlaniyordu hep yanliz kalacagjmiz ani bekliyor her firsatta bana yakinlasjyordu hic bir zaman icin evlilik oncesi cok ileri gitmedik ama yakinlasmalarimiz ten temasimiz oldu suan 1 yillik evliyiz ve evliligim surekli esimden ilgi beklemek beni özlemesini beklemek yataga cagirmasini beklemekle geciyor hep ben soyluyorum seni ozledim birlikte olalim mi diye cogu zaman yorgun oldugunu falan gun yapsak olur mu canim dededigine ragmen hep olsun ben yakinlik gosteriyim wrkektir bekler falan filan amabiktim kendisine sordugumda canim yorgunum ilgilenmiyorum farkindayim isler bitsin ilgilenecem ben de ozluyorum ama her iliskide sen kasintim var tuvaletim geldi diyorsun diye seni dusunuyorum falan diye bende on sevismemiz olmadigindan kuru oldugundan tahris oldugumu soyluyorum tekrar canim aciycak korkusutla tuvaletim geliyor diyorum oda hemen yapiyim sen bahane bulmadan diye on sevisme yapmiyorum falan filan yani hep bir bahanesi var ne yapmaliyim beni istesin ozlwsin ilgilensjn diye

Tuvaletim geldi diye yalan söyleyeceğinize aslında açık olup ön sevişme istediğinizi, kuruyken canınızın yandığını söyleseniz belki sorun çözülür. Ben açık açık konuşma taraftarıyım cinsel sorunları

Ilk zamanlar diyemiyordum ama sonradan dedim degisen bir sey olmadi ben de artik tuvaletim geldi demiyorum ama iliski sonrasi yanmam oldugunu soyluyorum bana bosaldin mi diye sordugunda hayir on sevisme yapsaydik bosalirdim diyorum ona ragmen halen yapmiyor ne istiyorsun on sevismede diyor sen erkeksin sen daha iyi bilirsin diyorum gel iliskiye opusuyor ve direk benim kendisi robot gjbi durken icene girmemi istiyor bitti bu kafar ne yapabilir ben de iliski konusunda iyi degilim ben mi abartiyorum bilmiyorum ilk defa cinsel birlesimim esimle oldu daha once sevgilim olmustu fakat opusmemistim bile fikir verin ne yapabilirim

bana bosaldin mi diye sordugunda hayir on sevisme yapsaydik bosalirdim diyorum
Yani onun ilgisizliği kötü, sizin bu şekilde konuşmanız da kötü bence.
Erkekleri yatakta pohpohlamak lazım işin sırrı orada. Süpersin, kralsın, çok iyisin gibi şeyler söylemek daha etkili oluyor. Kendini yetersiz hisseden erkek iyice uzaklaşır sanırım sizde de öyle olmuş

Dediginiz dogru olabilir ama ben nasil bir yol yuruyebilecegimi bilmiyorum ben ilgiyi seven ve ilgi gordukce karsimdakine deger verip ayni cabayi gosterrim ama o benle ilgilenmedice ona iyisin kralsin falan filan diyemiyorjm yapmacik olamiyorum icimden gelirse derim ams icimden gelmesini saglamiyor ben yatakta onu nasil mutlu edecem nasil beni arzulasin istiycem inanin cok git gel icindeyim bazen sorunu kendimde gorup bazende onda gorup uzaklasasim geliyor

Yataktayken güzel şeyler söyleyin, yani biraz gazla çalışıyor erkekler. Söylediklerimi yatakta yapın, sizi çok iyi anlıyorum ama işiniz biraz zor. Yani biraz cinselliğe ara verin, evin içinde ufak ufak frikikler verin he gelmezse siz adım atıp yatakta gururunu okşayın biraz

Daha onceleri iliskiden keyif aldigjmi soylerdim guzeldi falan derdim ama hep sonu canimin yanmasiyla biterdi ve yanmam olurdu diye yani boyle olmuycak bu sekilde keyif almadigimi soyleyim degisikli yapalim gibisine konustumda hep ayni sekilde yapmiyalim o sekilde zevkli olmuyor artik dedim ki zaten 3 haftada en fazla 2 defa yapmisizdir gecelik giyer karsilarimda ama giydigme sen bunu nerden buldun sapıkmisin falan diyor diye cok acik seyler giymemeye basladim sonra da hic giymemeye zaten giyiyorum kendim cikartiyorum yapiyoruz bitiyor bosa hazirlaniyorum sacimi makyajimi yapiyorum sogudum olsun bitsin yapmasjndan sucuda sen yaniyor diyorsun beni uzaklastiriyorsun diyor bende oyunlar aldim sifirdan baslayalim hem oyun sayesinde sevisiriz yenilenir iliskimiz dedim oynamadi hic bosa aldim 2 aydir oynayalim diyorum tamm oynariz uykum var cart curt cok bahanesi var

Bu arada tesekkur ederim soruma cevap yazdiginiz icin inanin cikmaz icindeyim kimseyede anlatamiyorum bu sekilde kimseyi tanimadigim kimsenin beni tanimadigi ortamda rahatca ifade edebiljyorum birazda olsa sizinle konusmak iyi geldi agljycak durumdaydim tesekkür ederim

Yani en başında aslında kayganlaştırıcı alsaymışsınız olay çözülecekmiş.
Gecelik herkesin hoşuna giden bir şey değil ama ya. Başka problemleriniz var mı evliliğinizde? Ya da borç, iş konuları? Erkekleri bunlar da etkiliyor

Kayganlastirici alın.
Sizin sorununuz biter.
O şekilde konuşmayın.yanma oldu,tuvaletin geldi,canım acıdı gibi.
Siz seksi yönlendirin.mesala önce sevişmek istiyorum diyin hemen üzerinizi çıkartmayın.ben kontrol edeceğim diye mevzuya girin.
Burada bir kaç topik var okumanızı tavsiye ederim.
Eşiniz yorgun olur,maddi manevi problemi olur istek falan kalmayabilir.bunu konuşmayın.
Mesela şuan hava sıcak evdeyiz yanıyoruz giyin askılı bişey altına şort zaten gecelikten daha etkili.gogisler ortada ten sürekli açık eşinin aklına bı şekilde gelir

Hayir yok esim caliskan bir adam ufak tefek odemeleri var fakat cok buyuk yapamiycagiseyler degil evliligimiz normalinde iyi benden cok beklentisi yok sorumluluklarimi yerine getirmesem karismaz tek probleminiz sohbet etmesi gun icinde halimi hatrimi sormasi yok yatak iliskimizde yok yani cok iyi bir arkadas gibiyiz

Kayganlastirici aldim 2 ay once ama 1 defa kullandik bir sey hissetmiyorum o varken dedi surme evde zaten sort giyerim acik giyerim ayni bilemiyorum bu arada 5 aylik hamileyim onun mu etkisi var diycem ama basindan beri boyleyiz sevismemis yatak iliskimiz ayda 4 defa bile degildir

Şimdi hamilelikte seks çok ters tepebilir ama hep böyleydi diyorsun.
Eşin kendini yetersiz görüyor olabilir.sizi tatmin edemediği için.erken boşalma,ereksiyon problemi olabilir.bekarliktan kalma mastürbasyon geçmişi varsa ve devam ediyorsa olabilir.
Ama hepsinin üzerine hamilelik de eklenince çok zor.
Kanganlastirici eşinizi rahatsız edebilir ama canının yanmasindan iyidir.yok istemiyorum derse sizi beklemesi ve sizin hazır olmanız şart.

Zaten kendini tatmin ederken cogu kez yakaladim bana niye demiyorsun dedim ben diyemm falan diyor benimle zevk almiyosun diyemi yapiyosun dedim hayir diyor aliskanlik olmus oylesine yapiyorjm bos anima denk geliyor ama ben bu sekilde benimle zevk almadigini dusunuyorum dedim yok diyor aliskanlik vazgecemiyorum sende yardimci olmuyorsun diyor nasil oluyum yardimci diyorum grcelik aliyorum onemsemiyorsun ayjn aldim oynamiyorsun ben demeden benle yatmiyorsun ben ne yapabilirim dedim bilmiyorum diyor surekli cinsel iliskiden dolayi morelim bozuluyor hep ifade ediyorum kendjmi anlamiyor sanki anlamak istemiyor

keşke azcık noktalam isareti de kullansaydın mesela nokta virgül gibi

bence kayganlaştırıcı çözüm olur preeseed jele bak istersen

Mastürbasyon dan kaynaklı o zaman.
Evet alışkanlık olmuş artık ama şimdiden böyleyse ileride daha çok sorun olur.kendini tatmin etme yolunu kolay yoldan yapıyor.sizinle ilişkiye girmek daha oyalayıcı geliyor.bunu çözmeden normal cinsellik yaşamanız çok zor.

Peki ben nasil bıraktirabilirim oyun aldim gecelik aldim cesitli aksesuar aldim abbalajinda duruyor daha hic kullanmadik dikkatini cekmiyor sanirim bunlar baska ne sekilde dikkatini cekebilirim

Esim o sekilde bir sey hissetmiyorum kullanmasak daha iyi diyor kullanmiyorum oyuzden
ama o zaman ön sevişmeyi uzun tutucak ki sen de hazır olabil. yoksa sürekli olarak bu ilşki sonrası yanma acı vs sorunları yaşarsın.

ama o zaman ön sevişmeyi uzun tutucak ki sen de hazır olabil. yoksa sürekli olarak bu ilşki sonrası yanma acı vs sorunları yaşarsın.
Hic ön sevismemiz yok acıkçası nasıl ön sevişme yapılır bilmiyorum bile kendiainin de bilmedigini düşünuyorum bana ögretmelisin diyorum ben bilmiyorum sen öğretecegine ne istiyorsun ön sevismede diyosun sonrada yapmiyoruz iliskide canim aciyor bosalamiyorum diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…