Kocam bana karşı ilgisiz

Peki ben nasil bıraktirabilirim oyun aldim gecelik aldim cesitli aksesuar aldim abbalajinda duruyor daha hic kullanmadik dikkatini cekmiyor sanirim bunlar baska ne sekilde dikkatini cekebilirim
Burada cinsellik +18 bölümü var.oradan mastürbasyon geçmişi hakkında çok bilgi alırsın.onlari denemeye başla.ben bir kaç konu bulayım onları bı oku.ama yıllardır yaptığı şeyi 1 haftada 1 günde bitirecek diye düşünme.biraz sabırlı olman lazım.

Konuyu nasıl yazarsam bulurum gercekten okuyup bu konu hakkinda bilgi sahibi olmaya cok ihtiyacim var iliskim bu sekilde gitsin istemiyorum

Konuyu nasıl yazarsam bulurum gercekten okuyup bu konu hakkinda bilgi sahibi olmaya cok ihtiyacim var iliskim bu sekilde gitsin istemiyorum
Eğer kendini tatmin etmek istiyorsan vajinal orgazm,klitoral orgazm konularına bak.senin kendi vücudunu öğrenmen ve bilgin olması lazım.
Seksden erkeginde seninde zevk almanı ve aktif olmanızı sağlayacak benimde çok etkisini gördüğüm konu oralde diş kullanmak var onu oku.
Birde kadınların erkek mastürbasyonu sorunlarına bak.orada eşleri nasıl vazgeçmiş bulabilirsiniz.

Cok tesekkür ederim simdi dediklerinize bakicam allah yuvaniza mutluluk getirsin sorunuma cözum aradiginiz destek oldugunuz jcin tesekkür ederim

Cok tesekkür ederim simdi dediklerinize bakicam allah yuvaniza mutluluk getirsin sorunuma cözum aradiginiz destek oldugunuz jcin tesekkür ederim
Ne demek hiç önemli değil.
Önce sen kendini eğit.gece gündüz cinsellikte ki konuları oku.ufkun genişlesin.esine de o konular üzerinden öğrendiklerinle konuş.
Ben önceden eşime birebir okumuştum etkisini gördüm böyle böyle alistirdim.ama önce sen öğren,sen iste.hic bırakma.

Tesekkür ederim dediklerinizi okuycam ve uyguluycam umarim cozume ulasirim size minnettarim ilgilendiginiz yardimci oldugunuz icin hayirli geceler

Esim ve benim tam tersimizsiniz
Esim istekli arzulu ben uzak duran kacmayi seven biriyim alisti esim
Ama tabi yatakta ikimizde istekliyiz

Ben size söyleyim evlendikten sonra ilişkiniz rutine bağlamış evlenmeden önce kendiniz söylediniz heyecan varmış çoğu kişi böyledir kadın erkek ayirmiyorum istediğini elde ettikten sonra nasılsa avucumun içinde ne istersem yapar mantığında dirlar bu yüzdende kaçan kovalanır sizin evliliginizde kovalayan siz kaçan eşiniz olmuş bu yüzden kovalamayi bırakın üzerine düşmeyin çok zor farkındayım fakat umursamaz olmayı öğrenmeniz lazm yoksa çok ilgi bekler ve ozguvensiz görünursunuz mesela bir gün hiç aramamayi tercih edin bırakın iş yerinde sizi o düşünsün siz kendinizi ona karisi da olsa hatırlatmayın o sizi hatırlasın. Mesaj mi atiyor uzun cevaplar atmayın mesajına hemen cevap vermeyin bırakın sizi merak etsin bugün ne yaptın desin sonra istediğiniz ilgiyi goruceksiniz zaten çok konuşmak sürekli sohbet etmek şöyle düşünün masanın üzerinde şeffaf bir kutu var ve bütün içindekiler gözüküyor fakat üzerini örtüyle ortersenjz altında ne olduğunu herkes merak eder oysa açık olanı kimse merak etmez ilgilenmez

Sizi üzmek istemem fakat karı kocada olsanız eşiniz istediğinde yaninda olup istemediginde yanından gitmeniz mumkun değil kendi kiymetinizi kendiniz arttırmanız lazım yoksa eşiniz için 2. Plana düşmüş olursunuz cinsellik vs bunlarin hepsi tırı biri bu tamamıyla artık rutinlesmis bir iliskiden ibaret kendinizin değerli olduğunu ve eşinizi istediğinizde baştan cikarabileceginizi unutmayın bana kalırsa işte cinsellik için şöyle tatmin edin böyle yapın diyenlerden ziyade siz kendinize özgüvenini toparlayin çünkü cinsellik için kimseden akıl almaya ihtiyacınız yok örneğin eşiniz size bir talepte mi bulundu cinsellikle ilgili bu seferde ona deyinki bugun yorgunum yarın olur mu ? Şeklinde siz erteleyen olun eşinize fırsat vermeden ve goruceksiniz ki eşiniz dushnmeye basliycak tıpkı sizin şuan düşündüğünüz gibi neden beni erteledi neden benimle ilgilenmiyor demesini sağlayın bu seferde siz onu erteleyin fakat bunu hissettirmeden yüzüne asla sen böyle yapiyosun kısasa kısas yapıyorum demeyin sanki gerçekten yorgunmjssunuz ve istemiyomussunuz gibi rol yapın yada size nasılsın diye mesaj attığında valla bugün kendimi çok iyi hissediyorum diyip ona sen nasılsın diye bile sormadan gulen yüz emojisi bile atın hem ona trip atmadığını düşünsün hemde neden beni sormadı ki diyip merak etsin kısaca tavirlarinizla trip atmadan umursamiyormhs gibi davranın etkisini goruceksiniz :)

Son olarak sunuda eklemek istiyorum sürekli depresif sürekli mutsuz görünmek karşı tarafında demotive eder ve sizden uzaklaştırır bu yüzden modunuzu asla düşürmeyin sanki hayatınızda hiç problem yok ve inanılmaz mutluymuş gibi görünün espiri yapın şakacı olun erkekler mizah anlayışına sahip ve özgüvenli kadınlardan vazgeçemez. Siz istediginiz kadar kaçın sizi kovalamaktan başka kadınlara bile gidemeyecek tır çünkü bir tarafı hep sizi merak ediyor o yüzden gizemli olmak duygularını her zaman açığa çıkarmamak gerek ki karsimizdaki de gelip kendi ayağıyla sorsun yani buna müsade etmemiz lazım karşımızdaki atak yapmadan kendimizi acmamamz lazim

Esim ve benim tam tersimizsiniz
Esim istekli arzulu ben uzak duran kacmayi seven biriyim alisti esim
Ama tabi yatakta ikimizde istekliyiz

Bugun isteyken msj attim sen beni özlemedin mi diye aradi hemen özledim dedi neden yakinlasmiyorsun dedim sen yakinlastirmiyorsun dedi sonra konuyu aksam ne yiyecegize cevirdi ardindan tekrar msj attim sen beni cıldirtmak mi istiyorsun seni özledigimi nasil söyleyim daha senle yatmak istedigimi nasil belirtiyim odaya mi kitleyim seni benle yatman icin anlamiyorum seni dedim göruldu yapti birsey yazmadi bu ona son cinsel yönden yaklaşimim eve geldiginde kendi yakinlasmassa pes ediyorum artik bende uzaklasacam son kez hamle yaptim beni nekadar istedigini sevdigini gormek icin

Haklisiniz ama hemen hemen 1 hafta sizin dediginiz gibiydim yazmadim aramadim gelince hos geldin demeden kapiyi acip iceri gectim yatarken yatagin ucunda yattim hic bir sey anlamadi sanki daha da uzaklastik

Ama onla sohbet etmek istiyorum isten geldiginde hic konusmadan telde takilir yemek yer yikanir yatar ben konusturmasam konusmaz nasil gecti gunun derim yorucu cok zor falan der sonra sen merak etmiyormusun nasil hecti gunum derim oyle sorar bende anlatirim kendisine hic yalan soylemedim soylemem de acik ve net bir insanim iyi veya kotu bir sey oldugunda ilk kendisiyle paylasirim oyuzden benim saklı kutu gizemli olmm cok zor

Yaz çek taktiği yapıyor eşiniz tamamen size ilginizi çekmek için strateji yapıyor sakin sinirlenip üzerine düşmeyin mesaj yazmayin

Uzaktan bakınca zorla sohbet etmek istiyor gibi görünüyorsunuz fakat eşiniz sanırım olgunlasmamis biri bu yüzdende belli sureclerden geçmeniz lazım keskin ve net olmalısınız eşinize onun istediği zaman konuşup onun istemediği zaman konusamiycaginiz algısını hissettirmeniz lazım tabiki herkes eşiyle sohbet eder ömür boyu oyun oynayın demiyoruz ama bu tarz konularda hemen sinirlenip tepki vermek yerine sukunetini korumalisin kapıyı açtım hiç hoşgeldin bile demedim dedin mesela bu olmamış böyle olmaz sen direk eşine tavır yaptığını hissettirmissin tabiki o senin eşin hosgeldin diyceksin güler yüzlü olucaksin benim anlatmak istediğim umursamaz gorunmen tripkar değil.

Yaz çek taktiği yapıyor eşiniz tamamen size ilginizi çekmek için strateji yapıyor sakin sinirlenip üzerine düşmeyin mesaj yazmayin
Ya ben ilgiyi cok seven bir kadinim onceleri nisanliyken aşıri ilgiliydi o ilgiyi geri almak icin kafayi yiycem ben anlamiyorum niye boyle oldu benim ona karsi eksigim ne yada beklentileri ne ogrenip duzeltmek istedigim icin ustune gidiyorum buda olmuyor bıktim artik

Umursamaz olamiyorum onu gercekten cok dusunuyorum ve seviyorum olmaya calisiyorum konusmuycam bugun diyorum kendi konusanadek ama konusmuyor hic ben esjme karsi sohbet ederken cok gulec ve cana yakinim ondanda aynisini bekliyorum ama o robot gibi olmus eskiden boyle degildi simdi benimle yatmasida konusmasida sanki gorev icabı gibi

Aslında konuşmama sebebi senin dayamamayacagini ve nasılsa konuşacağını biyor bu yüzden eşine konuşmamak çok basit geliyor yani bende eşimle konuşmadan yapamam ama tavırlarımla onunla konusmayacagimi hissettirdigim an her zaman ilk adımi o atar fakat üzerine bir tık düştüğümde kaçar

Nasılsa eşin konusmadiginda sen konuşuyorsun neden konuşsun ki dayanamıyorsun hani demek istediğim biraz kendini zorla

Nasılsa eşin konusmadiginda sen konuşuyorsun neden konuşsun ki dayanamıyorsun hani demek istediğim biraz kendini zor
Yok artik bugunden itibaren konusmuycam o konusmadan ama inanin yüz ifadem degisiyor ikimizde susmusken aslında konusarik kırgınlığimi sakliyorum bir sey yokmus gibi yapmaya calisiyorum ama ters oluyor bugunden itibaren susacam zaten son bir msj attim geriye kalan onun yaklasimi artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…