- 17 Haziran 2019
- 1.138
- 5.517
Umursamaz olamiyorum onu gercekten cok dusunuyorum ve seviyorum olmaya calisiyorum konusmuycam bugun diyorum kendi konusanadek ama konusmuyor hic ben esjme karsi sohbet ederken cok gulec ve cana yakinim ondanda aynisini bekliyorum ama o robot gibi olmus eskiden boyle degildi simdi benimle yatmasida konusmasida sanki gorev icabı gibi
Bence tavır almanız, umursamaz olmanız sizi daha da uzaklaştırır. Normalde ben de kendinizld ilgilenin, umursamayın falan derdim ama eşiniz çok donuk bence. Siz 1 yıl bile umursamasanız sizi pek önemseyecek gibi durmuyor. Çok ilginç geldi bana. Gecelikle giymenize "sapık mısın?" falan demesi de bence ilginç ve saçma. Ne alaka yani sapıklıkla?? Sapık ne demek biliyor mu acaba eşiniz?
Bir de ikiniz de birbirinizden bekliyorsunuz sanki adımı. Siz de ondan bekliyorsunuz, o da sizden. Açık açık konuşmuyorsunuz. Ortada hep bir trip, bir laf sokma var. Ayrıca gün içinde zaten berabersiniz, eşinize "beni özlemedin mi?" diye sormanıza gerek yok. Bu ona muhtaçmışsınız gibi bi görüntü çiziyor. Yani altı üstü akşam eve gelecek sonuçta? Biraz birbirinizi boğuyor gibisiniz hissettim. Sen onu fazla darlıyor olabilir misin? Biraz rahat bırak bence adamı. Kendisi istiyorsa zaten özledim diye mesaj atar, sen sorma beni özledin mi diye, sen söylettiriyorsun çünkü. Çok içinden geliyorsa seni özledim de, bu kadar. Onun sana ne yazacağıyla ilgilenme eğer cevap yazmasa kızacaksan bu duruma, seni özledim diye yazma. Yani trip atıp boğma.
Önsevişmeyle ilgili konuşamıyorum demişsin. Beklentilerini söyleyebilirsin. Sen yönetmeye çalışabilirsin. evli değilim zaten anlatacak da değilim de ne bileyim önce öperseniz, öpüşürsünüz sonra kendin yönet biraz, nerelerine dokunmasını, öpmesini vs vs istiyorsan söyle :) Bunu o an zaten açıkça söylemen gerekiyor. Sen de aynı şekilde ona karşı davran. O direkt ana konuya geçmeye fırsat vermeden sen uzat mevzuyu anlatabilmişimdir sanırım...